Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dobry wieczor. Koniec niedzieli i koniec weekendu. Od jutra znowu do pracy. Kolacji nie wstawiam bo pewnie i tak juz wszyscy zjedli.

Wabienie to czynność oczywiście godna wielkiej uwagi. Jednak często tak bywa że myśliwy na polowaniu wabi i wabi i nie ma do czego oddać choćby jednego strzału. Wędkarz zanęca podsypując rybkom najlepsze kęsy a haczyk pomimo tego ciągle nie siedzi w zdobyczy. Podobnie ma się rzecz z myszkami. Nawet jeżeli w pułapce umiescimy przedniej jakości ser to nie da się skusić ta na którą czyhamy. Być może akurat na diecie. Ale trzeba nadzieję mieć i łatwo się nie poddawać. l Ferdzi :) małych dzieci rzecz jasna nie mam. Ale na mnie świat się nie kończy. Poza tym trzeba myśleć perspektywicznie. Być może obecnym zniechęce się do remontów już do końca życia :D l hej Zuziu 🌻 kolację schowaj do lodówki, na śniadanie będzie jak znalazł. l Danusiu :) i jak tam po farbowaniu nie możesz oderwać się od lusterka ? Nie doczytalem jaki efekt l l dobrej nocy wszystkim życzę :) l kolorowych wypoczętych ... l l

Gość gość
...kiepski myśliwy ...marny wedkarz ...ser do d..py i tyle w temacie saamuś :D

Gość gośćk
chyba jakaś twoja zawiedziona fanka Saam:) możesz pisać z innymi, nikt ci nie broni gościu dobrze, że marny, po cholere ma zabijac zwierzatka

Gość gość
Pozdrawiam 🖐️

Gość gość
ja fanka? buuuachaha....jak marny to nic nie wyroocha :D i tyle..

Gość gość
martwi cie to? chciałabyś żeby ciebie roochał?

Gość gość
walcie sie na ryj wapniaki,ja facet

Gość gość
Debilki urwaly sie z choinki

Gość gość
Psychiatryk wydal przepustki dla debili :-)

Gość gość
TWA, ciągle nie nasycona jestes, co? Kobito zluzuj, dobrze Ci radze

Witajcie poniedziałkowo Dziś pierwszy czerwca, czyli mamy Dzień Dziecka:D Każde z nas dzieckiem było, niektórzy czują się dziećmi jeszcze do dziś mimo upływu lat :D Myślę że niezależnie od poczucia, czy odczucia, świętować dziś możemy wszyscy :D Imieniny obchodzą: Jakub, Konrad, Pamela oraz Alfons, Bernard, Eunika, Felin, Felina, Firmus, Fortunat, Ischyrion, Julian, Justyn, Juwencja, Juwencjusz, Konrada, Magdalena, Nikodem, Pamfil, Paweł, Porfiriusz, Prokul, Seleukos, Świętopełk, Teodul, Tespezjusz, Tespezy Przysłowie: „Czerwiec na maju zwykle się wzoruje, jego pluchy, pogody często naśladuje” Coś w tym jest, bo za oknem szaro buro, pewnie będzie padać. Nietypowe święta: Dzień bez Alkoholu Święto Bułki Światowy Dzień Mleka Właściwie wszystkie te święta mogę dziś celebrować :D Bez alkoholu się zwykle obywam. BUłki wczoraj piekłam, choć podzieliłam się z młodymi to jedna została mi na śniadanie :D Dzień mleka też ważny bo zawsze dodaję troszkę do kawy, by złagodzić jej działanie:D

widzę, że goście nas nie opuszczają, i nie odpuszczają. Fajnie wygląda ta rozmowa gościa z gościem...koń by się uśmiał:D

Nocni goście to jak dzieci, tylko sex, wódka i pieniądze w głowie :p l Ja trochę wyprzedzam kalendarz bo Dzień Bułeczki wczoraj świętowałem :classic_cool: chociaż właściwie to już po północy było :p l l dzień dobry poniedziałkowy! :) l cześć Ferdzi 🌻 coś te Twoje bułeczki nierówno podzielone ;) ale wyglądają bardzo apetycznie i wzbudzają ochotę na chrupanie. Za kawkę również podziękowania :) l Wydaje mi się że mężczyzni bardziej mogą świętować Dzień Dziecka. Częściej są posądzani że jeszcze nie dorośli do swej roli :D l Małym i dużym, w spódniczkach i spodniach, z warkoczem i na krótko, grzecznym i tym bardziej grzecznym, po prostu wszystkim dzieciom uśmiechnięte życzenia spełnienia marzeń 🌻 l udanego dnia wszystkim :) l l

"wszystkie dzieci nasze są ..... " Gdyby to funkcjonowało także w zakresie zmiany pieluch to zapewne nie było z takim entuzjazmem śpiewane :D l l

W piaskownicy bawią się dziewczynka i chłopczyk. Chłopczyk zaczyna rozmowę: -Ja mam siusiaka a ty nie masz! Dziewczynka na to: - Nie mam, ... ale jak będę dorosła to będę miała siusiaków tyle ile tylko będę chciała!!! :D l l

Pani przedszkolanka widzi jak Jasiu rozrzuca zabawki, więc podchodzi do niego i pyta: -Jasiu, co robisz? -Bawię się -A w co ? -W "k...rwa mać, gdzie są kluczyki od samochodu" :D l l

Gość gość
pomogę

Gość gość
:D dobre dowc**y Miłego dnia filtrujący

Gość gość
Dzień dobry wszystkim filtrującym. Pogodnego dnia życzę. 😘

Dzień dobry o https://www.youtube.com/watch?v=ue37GUlZkWM Majka Jeżowska Bo wszystkie dzieci nasze są... niech rozbrzmiewa na topiku od rana, wszak często dzieci po miłości są motorem naszego życia :) może trochę nie tak to ujęłam ale dopiero się rozkręcam :) pobiłam rekord spania!!! od ok.21:30 do dzisiaj 10 rano:classic_cool: z jedną przerwą na siusiu po 5 rano. Nie miałam pampersa i trzeba było wstać😭 :D:D A naśniło mi się...pod koniec zapamiętałam, że jechałam autobusem w Niemczech i kasowałam nasz polski bilet w kasowniku i trochę byłam w niepokoju czy to kwotowo bedzie się zgadzać przy ewentualnej kontroli :D:D o Dzięki Ferdzi :) za herbatkę i bułeczki, też mogę dziś wszystko świętować z tym, że mleko pod postacią kefiru lub jogurtu :) o Saam :) tak, to prawda mężczyźni częściej są jak dzieci, duże dzieci lub...smarkacze :D i często metody postępowania z nimi jak z dziećmi działają ;) nawet klapsy :P :D o Wszystkiego najlepszego dzieciom w dniu ich święta 🌼 chociaż one wypatrują tylko prezentów :D te większe nawet wcześniej zgłaszają zamówienia ;) o miłego 1 dnia czerwca :) prawie lato:classic_cool:

Dzien Dobry 🖐️ Zaraz 11:00 a ja nie moge 'dojsc'.Jestem okrutnie zmeczona ,niewyspana i podminowana .Wczoraj ledwo wysuszylam te moje nieszczesne wlosy mialam nalot gosci .Siedzieli do poznych godzin nocnych ,wiec mialam troche roboty ,kolacja i te sprawy .Troche popili i zaczeli dyskusje polityczna ,a ze wyrazali rozne odlamy ,to mozecie sobie wyobrazic jak ta dyskusja przebiegala .Bylo dosyc glosno ,ja sie denerwowalam bo juz byla cisza nocna i nie moglam sie doczekac kiedy sobie pojda :-) Wlosy moze zostawie takie jakie sa ,albo jeszcze raz naloze kolor rozjasniajacy . Wczoraj zajrzalam tu ,ale zobaczylam jakas zaraze ,wiec nie bylo sensu sie odzywac . Moim dzieciom :-) zyczenia juz zlozylam ,a temu 'najmlodszemu 'zloze gdy wroci z pracy :-) Dobrego Dnia 🌻