Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Daa:) tez widziałam jej nadmierne wychudzenie ale chciałam delikatniej się wyrazić :D o Ferdzi :) chodzi o to by woda była żywa :)a woda utleniona załatwia ewentualne zagrożenia które eliminuje gotowanie. Deszczowa wiadomo jest brudna, lodowiec za daleko, żródełka nie mam a butelkowane coś tam nabywają z plastiku :D pozostaje kranówka ;)he,he o lecę

Daa, wiesz, sama sobie zazdroszczę tej temperatury :D bo jeszcze rano byłam zdruzgotana że znów będzie taki cholerny upał jak wczoraj. Pewnie nie odczułabym tego aż tak bardzo, chodząc z majtasach i biustonoszu po mieszkaniu,ale jak goście się zjechali to musiałam się przedzierzgnąć w schludną panią domu i coś na siebie narzucić. Było to lekkie ale mnie i tak parzyło cały czas. Nie dało się nic poluzować, bo to księża byli :P więc jakieś dekolty czy coś luźniejszego w grę nie wchodziło:D Popycham chmurki w Twoją stronę, ale nie chcę ich przegonić całkiem od siebie :D marzyłoby mi się by zostały ze mną przynajmniej na tydzień:D

Daa, wiesz, sama sobie zazdroszczę tej temperatury :D bo jeszcze rano byłam zdruzgotana że znów będzie taki cholerny upał jak wczoraj. Pewnie nie odczułabym tego aż tak bardzo, chodząc z majtasach i biustonoszu po mieszkaniu,ale jak goście się zjechali to musiałam się przedzierzgnąć w schludną panią domu i coś na siebie narzucić. Było to lekkie ale mnie i tak parzyło cały czas. Nie dało się nic poluzować, bo to księża byli :P więc jakieś dekolty czy coś luźniejszego w grę nie wchodziło:D Popycham chmurki w Twoją stronę, ale nie chcę ich przegonić całkiem od siebie :D marzyłoby mi się by zostały ze mną przynajmniej na tydzień:D

Gość gość

Ferdzi ,zorientowalas sie ,ze czesto nie kontaktuje i powtorzylas to samo trzy razy :D:D Cal ,malo klientow zycze ,pogon ich w d...y :-) Musze zapakowac synowi placka ,kawalek golonki i kielbaski bydgoskiej bo gdy zaraz wroca z kosciola ,on wyjezdza .

Ferdzi ,trzeba bylo zdiac majtoszki chociaz ,coz ,ze to ksieza :-).Fajnie by Ci podwiewalo :-)

:D ,teraz widze ,ze nawet cztery razy powtorzylas Ferdzi :-)

Nie mam pojęcia co się dzieje u mnie z kaffe:O cały czas po wysłaniu postu, kręciło i kręciło aż wykręcało błąd:O Posyłałam więc kolejny raz i kolejny a nawet bez logowania i cały czas błąd. Teraz widzę że jednak wszystko się zapisało, a niech tam, nie będę tego kasować. Oj Daa, uśmiałam się :D ja bez majtasów ? :D to nie możliwe jest :D a jeszcze w obecności takich osobistości :D eh...Ty marzycielko :D

:D:D:D Ferdzi ,a oni klaniaja sie nisko pod same ......:D

Juz syna spakowalam tzn jedzenie do pudelek . Musze sprawdzic co bedzie ciekawego w Tv ,bede lezala na boku i ogladala .Kurcze ,jak za dlugo leze to mam wyzuty sumienia ,ze sie malo ruszam i od czasu do czasu wstaje aby zaraz polozyc sie znow :-)

Daa, kochana, dziękuję za piosenkę, nie ma to jak stare szlagiery👄 Ja dziś się nie smucę, mam powody do radości:D Po pierwsze moje dzieci wróciły szczęśliwie do domu, z drugimi już się łączyłam rano i jeszcze chłodniej się zrobiło:D czegóż chcieć więcej :D Połóż się Daa, odpoczywaj, nie miej wyrzutów, powinnaś je mieć tylko wtedy kiedy się forsujesz nadmiernie. Ja też się położę, odpocznę i poczekam na dzieciaki, bo pewnie za chwilę się zjawią. Popołudniowej kawy nie piję, ale wodę z cytryną , miętą i kilkoma zamarzniętymi wiśniami chętnie :D Ciebie też zapraszam.

Pije wode z cytryna ,a wisienki sa w placku :-) No to idzmy sie polozyc na boku 👄

A widzisz ,przypomnialas mi o pokrzywie ,ktora stoi zaparzona z rana ,dzieki :-)

Trochę odpoczęłam, posłuchałam pięknych piosenek, dzięki Daa👄 Dzieciaki przyjechały i już pojechały. Pojechali teraz na plantację borówki amerykańskiej, zamówiłam sobie 2 kg, ale czy dziś jeszcze tu wrócą, nie wiem. Teraz korzystając z super temperatury za oknem, spełniam swoje marzenie odsuwane od długiego czasu :D Pewnie się bardzo zdziwisz Daa, ale zamarzyło mi się zrobić sobie drinka, tym razem alkoholowego :D Przytachałam więc cichaczem do swojego pokoju butelczynę Jim Beama i z kosteczkami lodu i wodą mineralną, sączę, rozluźniam się i relaksuję :D Trochę nie mam kondycji do picia, tak że po pierwszym mogę zacząć bredzić, więc proszę mi wybaczyć :D Wasze zdrowie wypijam i dla Was też nalewam smakowity trunek http://alkohol.biz.pl/wp-content/uploads/2011/03/drink1.jpeg i jeszcze inne drinki http://cdn11.mowimyjak.smcloud.net/s/photos/t/19698/5-najpopularniejszych-drinkow-z-wodki_453329.jpg zapraszam.

Ale Wam dobrze :) ja właśnie na pracowej kolacyjce z kanapkami. Ludzi u mnie jak mrówków😭 ale nawet sympatyczni i z humorkiem :D Dziewczyny popiły i śpią :Pa jutro będzie kac ;) o miłego wieczoru życzę :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dobry wieczor.

Biedna Ty nasza Cal ,popilysmy jak ch.....a ,pokrzywy ,ja :-) Tak na nas podzialaly te napitki ,szczegolnie na mnie ,ze sie rozkrecilam jak napedzany elektrycznie motorek ,w gatce przez telefon :-) ,az mi teraz glupio :-)

Czesc Zuza :-) ,cos malo mowisz :-) Jola gdzies zniknela ,o Saamie nie wspomne :-)

Wpadłam jeszcze na chwilkę, by powiedzieć Wam dobranoc. Daa, no przestań, przecież wiesz że ja też lubię dużo gadać :D Jak skończyłyśmy, odebrałam kolejny telefon :D, później dzieci przywiozły borówkę. Musiałam ją umyć i zamrozić, jeszcze z młodymi chwilę pogadać i tak mi zeszło. Teraz tylko prysznic i na podusię. Życzę wszystkim spokojnej nocy i miłych snów👄

Ferdzi pewnie juz sie przewraca na drugi boczek ,a ja prowadzilam rozmowy z rodzinka ,nawet z bratem i bratowa ,ktorzy sa na wycieczce i w przerwie (ich) podrozy brat zadzwonil z Bukaresztu na skype .Jechali do Bulgarii . Zmeczyla mnie dzis ta bezczynnosc ,wiec juz mowie Dobrej nocy 🖐️

Gość gośćszarik
Trochę płynu,żeby się piana lepiej biła!\Sik!

dobry wieczór:) l Ja też miałem dzisiaj ochotę na drinka ale późno wróciłem. Na dodatek prawie pod drzwiami czekali goście. Dobrze że tylko chwilowi. Nawet z piwem już się późnym wieczorem nie bratam bo jutro może być akcja "trzeźwy poranek". Lepiej nie mieć powodów do stresowania się gdyby okazało się że na drodze do pracy stoją niebiescy. l Jutro na poważnie zaczynam pracę po urlopie więc juz trzeba o tym myśleć. Przede wszystkim o tym jak wstać o piątej rano. l dobrej nocy wszystkim życzę :) l kolorowych poweekendowych.... l p.s. Niestety z okna domu światła latarni nie zobaczę, przesłaniają budynki. Musiałbym iść kilkaset metrów wtedy byłoby to możliwe. Ale na latarnię i na jej swiatło napatrzylem się przez półtora roku w młodości do woli. Ale na latarni byłem tylko dwa razy i to w późniejszych latach. l l