Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Przyszlam sie pozegnac na dzis :-) Cal ,mialam zupelnie inny obraz 'obiektu':-) Pogadamy kiedys o tym :-) Dobrej nocy 🖐️

Ale chłodek się zrobił brrrr...też przyszłam się pożegnać. Daa :) teraz jestem ciekawa co myślisz o ,,obiekcie,,? :D może nie powinnam wieczorem Ci tego wysyłać ;) dobranoc

nocne hej l Pora kończyć imprezowanie. Od rana Dzień Odpoczynku przed powrotem do szarej rzeczywistości. Rodzina powiększyła się dokładnie rzecz ujmując o wieke pań i panów, w tym o tę jednq najważniejszą. Pozdrawiam :) l l

Witajcie kochani Po dobrze przespanej nocy, dobrze rozpoczęłam nowy dzień. Nie fajne miałam tylko sny, śniły mi się koty a wiadomo we śnie kot oznacza- fałszywego przyjaciela. Dla mnie niekoniecznie dokładnie to znaczy, ale zawsze kiedy śnią mi się koty, dzieją się jakieś takie rzeczy nie po mojej myśli, wszystko idzie na opak. Jednak jak weszłam na topik i zobaczyłam, że Saam był o tak później godzinie to kopara mi się uśmiechnęła od ucha do ucha:D Znaczy to bowiem, że Saam mimo nawału zajęć, towarzystwa wciąż obecnego i wielkich wydarzeń w życiu, to jednak wciąż o nas pamięta :D nawet nie zaśnie, by tu nie zaglądnąć i za to Cię uwielbiam Saam👄 😍 Joluś, cieszę się że zaglądnęłaś, rób to częściej proszę i pisz co u Ciebie i co z synem? A może dostałaś już pracę ? Imieniny dziś obchodzą: Joachim, Maurycy, Tomasz. Najserdeczniejsze życzenia dla solenizantów. Przysłowie: „Jeśli Maurycy ma jasne lice, to przyprowadzi wnet nawałnicę” To przysłowie mi się nie podoba wcale:( U mnie za oknem słońce,(czyli jasne lice)choć zimo, nad ranem było tylko 3 stopnie. Żadnych nawałnic sobie nie życzę, chcę tylko spokoju i normalności. Nietypowe święta: Światowy Dzień Nosorożca Dzień Ćwiczenia Przed Lustrem Prośby o Podwyżkę Płacy Światowy Dzień bez Samochodu Ciekawe co kto będzie dziś świętował :D Muszę zabrać się do roboty w domu, póki siły jeszcze mam i humor dobry. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę i życzę pięknego dnia🌼

Dzien Dobry 🖐️ Nikt by nie zgadl co robilam od rana :-) .Otoz ogladalam mecz siatki naszych z Japonczykami ,oczywisce 'dochodzac'.Nasi wygrali 3:1 ,a ja nie doszlam :-o Ferdzi Droga ,koty niech pojda swoja droga ,a Ty sie nimi nie przejmuj :-) Jesli chodzi o dzisiejsze swieta to ja moze wybiore Dzien Cwiczenia Prosby o Podwyzke :-) ,nie musze stac przed lustrem poniewaz nawet na lezaco widze sie w duuuuzym lustrze . Chocbym sie skichala to i tak teraz podwyzki nie otrzymam 😭 Cal ,ale sie ubrechtalam :D gdy teraz przeczytalam 'moze nie powinnam wieczorem Ci tego wysylac',oj przestraszylam sie i nie moglam spac :D:D:D Saam sie nie wykonczyl ,to dobrze ,pozdrawiam :classic_cool: Musze isc wlozyc do lodowki jaja i kurczaka ze wsi ,ktore Ulan teraz podrzucil z rynku :-) Dobrego Dnia Mili 🌻

Dzień dobry :) o U mnie też zimno i jasne lica ale myślę, że teraz to rzadko te wszystkie przysłowia się sprawdzają bo cywilizacja dość mocno zmieniła naturalny ,,płaszczyk" naszej Matki Ziemi. o Miło, że Saam już odpoczywa, szczęśliwy i bogatszy w rodzinę i miłe wspomnienia. He, he Saam :) teraz będziesz miał jeszcze więcej imprez w ciągu roku. Ferdzi coś podejrzanie gorąco :P powitała Gospodarza, ale zapomniała o kawce. Może jeszcze się zorientuje ;)więc nie będę nadgorliwa :D Ja realnie mogę świętować dzień bez samochodu. Moje uśmiechania się do lustra też podwyżki nie dadzą a żywego nosorożca daawno nie widziałam. Cena biletu normalnego do ZOO dla jednej osoby wynosi już 40 zł w moim City. o Daa :) ostrożnie z podrzucaniem jaj:D lepiej niech M podrzuca :D o Ja mam często sny z kotami bo je mam na co dzień ale nic fałszywego mnie nie spotyka albo tego nie zauważam. Nawet się nie doszukuję :) Bo wiadomo, kto szuka ten znajdzie :D o miłego dnia wszystkim🌻

:D:D:D Cal ,po jej obejrzeniu mialam czlonocne lęki :D:D:D

I po co ja sobie robilam 'oko' ,jestem rozmyta ,brzuch mi podskakuje :D

Daa:) no widzisz? sama widzisz, że mimo całokształtu M dobrze oddziałowuje na kobiety :D chce ktoś jeszcze fote na dobry humor? :D

Nie ,nie ,dosc takich zartow :D ,M Cal jest wysokim przystojnym mezczyzna :D Musze przestac ,bo nie mam zamiaru zmieniac bielizny :D Starlam kurze ,nastawilam kolory ,obejrzalam gazetki sklepowe ,moze wybiore sie na zakupy :-) Cal ,maz podrzucil jaja ,a ja je ukladalam ,jedno bylo zmiazdzone :-)

Oj Cal :D ,gdyby on wiedzial ,ze takie zarty sobie robimy z 'powaznego ':D czlowieka :D

Hej dziewczyny zaglądam na moment bo akurat mam małą przerwę. hehe ubawiłaś mnie Calinessa, że niby ja podejrzanie gorąco powitałam Saama :D No przecież wiesz, że ja Saama po prostu kofffam:D :P Kaffki nie zrobiłam, bo jakoś tak się dzieje, że jak zrobię i podaję, to nie ma chętnych :P a jak nie podam, to się okazuje, że niektórzy mają właśnie na nią ochotę :P cóż życie :D A tak serio, to za bardzo nie miałam czasu, bo kiedy pisałam końcówkę wysłanego posta, już jedną ręką odbierałam telefon, który zajął mi trochę czasu a później już stwierdziłam, że muszę się brać z robotę , bo czasu sporo mi uciekło. Spieszyłam się by się wyrobić przed powrotem żonkila (gdzieś po 13 wraca) no ale skleroza jestem patentowana :P dopiero teraz sobie przypomniałam, że dziś jest konferencja więc wróci dopiero wieczorem. Huuura !!! mam czasu całe mnóstwo. Też świętuję dzień bez samochodu:D Strasznie drogie te bilety do ZOO:O Kurcze takie wejście 4 osobowej rodziny to już spory wydatek a tak naprawdę to za bardzo tam nie ma co oglądać. Ostatnio byłam w ZOO w Krakowie, jakieś 4 lata temu,nie pamiętam ile tam kosztował bilet. Za to wtedy miałam okazję ostatni raz widzieć nosorożca :D Daa,Mam nadzieję że jajeczka równiutko już poukładane w lodówce i nie dziw się, że jakieś było zmiażdżone, faceci tak mają, mój też nigdy nie przywiezie jajek, by jakieś nie było uszkodzone, dlatego wolę kupować sama. Fajnie wyszłaś z tą prośbą o podwyżkę :D Mówisz, że prosić możesz przed lustrem nawet na leżąco a ja się zastanawiam co Ty tam w tym lustrze na leżąco oglądasz ?:P Może jakieś sceny od lat 18 ?:P hehehe , mnie się kiedyś marzyło takie lustro, ale na suficie :D:P oj działo by się działo :D:P no, ale nie doczekałam się dziania :P ani lustra :P A ja prosić mogę o podwyżkę i do lustra i bez lustra a podwyżki i tak nie dostanę, no chyba że wyślę monit do ministra finansów, albo oświaty :( A teraz co robiłam do tej pory ...to oprócz ciągłych rozmów telefonicznych(na szczęście mam słuchawkę bluetooth, więc ręce wolne) to obrałam wiadro, no nie całe, gruszek i teraz się już gotują w słoikach. Zerwałam sporo lubczyku, trzeba go było przebrać i już kończy się suszyć. Natargałam też mięty w ogródku i też ją przebierałam, myłam i za chwilę też pójdzie na suszarkę. Ugotowałam też zupę ogórkową i jeszcze mam sporo innej pracy, więc pewnie muszę na razie kończyć. Zaglądnę jak się ze wszystkim wyrobię

dzień dobry ! :) l cześć Ferdzi 🌻 l hej Danusiu 🌻 l witaj Celinko 🌻 l Starałem się nadrobić topikowe zaległości ale nie jestem pewien czy czegoś nie pominąłem.. Dziękuję za zainteresowanie moją skromną osobę, za życzenia, troskę, za okazane uczucia i pamiętanie 🌻 Dochodzę powoli do siebie i wracam do normalności. Dzisiaj swiętuję Dzień Odpoczynku chociaż zajęcia jakieś tam mam. Może to i dobrze bo sporo przebywam na wolnym powietrzu. Wydaje mi się że dzisiaj mamy Ostatni Dzień Lata i pod tym kątem zerkam na przyrodę i słoneczko które u mnie się nie oszczędza emitując sporo swoich jasnych promieni. Dzień bez Samochodu również świętuje przypieczętowując to wypitymi dwoma piwkami. Nie może więc być nawet spełnione "weź skocz do sklepu". Chyba ze na nogach ale to musiałaby być naprawdę wielka potrzeba. l udanego popoludnia wszystkim :) l l

Witaj Saam cieszę się bardzo, że się pojawiłeś w dzień a nie jak upiór nocny :P:D a tym bardziej się cieszę, bo to znaczy że mimo wszelkich przeciwności losu, znalazłeś sposób by tu wejść i zostawić swój ślad. Nie ma co ukrywać bywanie na topiku uzależnia nie mniej niż heroina, tyle że nie pozostawia aż takich skutków ubocznych:D Na szczęście:D Usmażyłam placki cukiniowo-marchwekowe, z kleksem śmietany 12%, (niestety jogurt stracił ważność)są pyszne, zapraszam. Wcześniej zapomniałam dopisać, że zanim zajęłam się gruszkami, to ugotowałam zalewę i włożyłam pomidorki koktajlowe do słoików (4sztuki) dodałam różne przyprawy i zalane zalewą, pasteryzowałam jak ogórki konserwowe. Już naprawdę mam dość tego przetwarzania a tu ciągle końca nie widać :D Teraz jak jestem najedzona to nic mi się już nie chce robić ...no, ale skoro nadal jestem sama, to idę na ogród, pozbieram trochę orzechów, może wykopię marchewkę i pietruszkę i zobaczę co tam jeszcze ogarnąć.

Coraz normalniej się robi, Saam się pokazał...moje popołudnie w pracy bo przecież żeby odpoczywać mógł ktoś pracować musi ktoś :D już pół dniówki za mną :) Ferdzi :) kurcze no masz racje kogoś trzeba kofftać :D gratuluję odwagi ;) Ja gdy wrócę do domu to tylko przez dwie godzinki mogę powiedzieć sobie "huuura" :D o do później

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam popoludniowo

Ewentualnie ktos drugi tez w danej chwili obecny pomaga :-)