Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Rosa – osad atmosferyczny w postaci kropel wody powstających na powierzchni skał, roślin i innych przedmiotów w wyniku skraplania się pary wodnej zawartej w powietrzu. Rosa, podobnie jak mgła, powstaje w wyniku kondensacji pary wodnej w temperaturze niższej od punktu rosy.

Jeszcze nie mam przerwy sniadaniowej więc tylko szybciutko się przywitam. l cześć Gość 🌻 bardzo dziękuję za życzenia i prezent (rozpakować mogę dopiero w domu, bez końcówki;) ) l hej Celinko 🌻 miło oglądać obrazki od Ciebie :) zachodzę w głowę dlaczego niektóre stronki otwierają się z obrazem a niektóre bez obrazka. l l

Saam :) może to Twój telefon świruje, u mnie wszystkie linki otwierają się obrazem, fakt , że na lapku na tel. nie sprawdzałam...czyli już jesteśmy na wizji, można iść na śniadanie :) nie będę taka podzielę się.... http://m.jejswiat.pl/jajecznica-3bf6ff7f53968ba892115,641,0,0,0.jpg hmmm...z kiełbasą nie wyszła to może ze szczypiorkiem http://img.smaczny.pl/p/m/800_600_2_1/p/z/11/jajecznica_ze_szczypiorkiem2.jpg

Celinko :) z kielbaską tak czasem bywa że nie wychodzi :p Ze szczypiorkiem się udało za trzecim razem. l l

:D Saam zawsze wiesz jak co ujac :-) Piekne zyczenia otrzymujesz ,ciesze sie razem z Toba ,tym bardziej ,ze dzis moj drugi brat :-) obchodzi urodziny ,rowna 50 -tke :-) Dzien Dobry 🖐️ (pogubilam sie ,chyba jeszcze nie doszlam ) Ulan na grzybobraniu ,ciekawe ile tych grzybow przyniesie .

U mnie zaczeli sezon grzewczy ,jak dobrze . Cal ,wczoraj rozejrzalam sie po moim T i nie widzialam tych 'koszy'z produktami o ktorych rozmawiałysmy . Pogode dzis mam piekna i niech tak zostanie :-)

O miło widzieć, że już Daa działa ;) a myślałam, że może zabrałaś się z Ulanem na te grzyby. o Saam:) może gdyby moja ręka robiła te jajkownice z kiełbasą to by wyszło :Dale dzisiaj M robił śniadanie :D jajecznice to on umie ;) o A gdzie nasza Ferdzi? Ferdzi, my tu od rana rosę pijemy bez Ciebie, długo tak nie pociągniemy , zwłaszcza Saam bez kawy. Heeeej! może usłyszysz wołanie....

Daa :) fajna ta kawa od Ciebie ;) zwłaszcza gdy podaje ,,Ścigany,, :P o musze się pochwalić wygraną bo aż mnie rozpiera z radości!!!, dzisiaj sprawdzam kupon a tu zamiast puszczonej wczoraj Ekstra Pensji za 5zł (dziewczyna z kiosku pomyliła się) mam MultiMulti z plusem za 5zł. I...ta....daaaam...! wygrałam 380zł :)

O zesz Ty !!! Co zrobisz z taka kupa szmalu :D Grzybiarz wrocil i juz grzybki oczyszczone susza sie w piekarniku ,a maslaczki sie gotuja ,jutro bedzie sos do ziemniakow . Grzybow praktycznie nie ma ,ale przyniosl piekne prawd******,pol 10 litrowego wiaderka .

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam popoludniowo

Dobry wieczór :) i doszliśmy do rosy wieczornej... o Cześć Zuzia :) o Fajne ciasto dzisiaj upiekli piekarze w markecie, kupiłam kawałek. Szukałam w necie przepisu ale co jeden to inny. A chodzi o makowiec japoński. Wygląda tak jak w linku ale mój był posypany cukrem pudrem. http://www.odzywianie.info.pl/img/_450x/e2785fe251.jpg piekł ktoś z Was takie ciasto? fajna alternatywa makowej rolady bo może być upieczone bez mąki.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ca - cisza na topiku. Nikt nie ma czasu. Witaj wieczorowo. U mnie pada

Wyjeżdżałem z domu po rosie i wracam po rosie. Dobrze że nie na bosaka bo wiadomo że rosa jest zimna. l dobry wieczór :) l Musiałem awaryjnie zostać w pracy aż do 20. Bez obiadu i bez kawy bo nie było ani czasu ani możliwości. Ale wreszcie jadę do domu. l U mnie podobno grzyby są. Z pewnością kanie bo przedwczoraj dostałem około dziesięciu sztuk. W sobotę nie pójdę do lasu bo pracuję a w niedzielę to mi się nie będzie chciało. l Taki gruby makowiec gdzieś widziałem ale nie pamiętam abym jadł. l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
Saam - Ty za duzo pracujesz

Cal ,kilka razy przymierzalam sie do upieczenia makowca japonskiego ale jeszcze nie pieklam .Kiedys upieke ale na maku mielonym ,bo mam w paczuszkach . Bylam z Ulanem znow u lekarza i nasiedzielismy sie tam dlugo ,bo lekarz spoznil sie poltorej godziny i choc poszlismy pod koniec godzin przyjmowania to jeszcze ludzi bylo sporo . Bylam jeszcze w Netto i potem przesmazylam maslaki do sosu na jutro i klaplam .Od rana zle sie czuje i chodze jak we snie :-)

Saam :) to Ty faktycznie niespotykanie spokojny człowiek. Ja niby też ale gdy muszę zostać awaryjnie choćby godzine to mam wrażenie, że świat się na mnie uwziął :-O i na siłę robię dobrą minę do złej gry. Wprawdzie nam oddają te godziny ale i tak psioczy się pod nosem :D o Daa :) napewno wszystkie grzybki były te co pisałaś? :-o, zresztą dzisiaj nie miały być jedzone więc gdzie jesteś ? ;) o Pożegnam się już bo rano pobudka. Ale nie o 5 tylko 6:30 wtedy kiedy najlepiej się śpi😭 Dobranoc

Gość Zuzanna Amelia ææ
Kolorowych wszystkim. Jutro piatek a potem weekend

Minęłam Ciebie Daa...ale już się uspokoiłam, że jesteś :)ciekawe co Ferdzi dzisiaj nie pozwoliło tu zaglądnąć?