Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Juz wrocilam ,kupilam make ,sol ,2 rolki workow do wiaderka na smieci ,kalafior i szara renete :-). No i pieknie Saam wywiazal sie ze swojej powinnosci ,zapisal ostatniego posta ,wiec skakal :-) Po co mi ten krotki spacer skoro zaraz pojde zrobic slabsza kawke (bo druga dzisiaj )i zjem kawalek murzyna :-)

hejka, jak miło się zrobiło, wino i pyszne ciacho, nic tylko siadać i się delektować, dzięki Saam. Hej Calinessa, współczuję że musisz iść do pracy, ale cóż siła wyższa. Przynajmniej życzę , samych męskich klientów o uwodzicielskim spojrzeniu, może choć trochę zrekompensują Ci brak okien w pracorze👄 Daa, fajnie że się przeszłaś do sklepu, ale dlaczego kupiłaś coś co ciężkie, nie wystarczyło kupić chusteczki higieniczne ? No, ale widocznie to było bardziej potrzebne a najpotrzebniejszy był spacer i za to brawo👄 Saamuś coś rozkojarzony jesteś ostatnio,a może przemęczony, zapominasz o budziku ?na szczęście masz tyle nadrobionych godzin, że na pewno spóźnienia nie każą Ci odrabiać. Zawsze myślałam że imieniny obchodzi się w pierwsze kalendarzowe po urodzinach...no ale u Ciebie jakoś inaczej....nic to, świętować można za każdym razem kiedy są w kalendarzu :D

Wieczorem skupiłem się na sprawie ważniejszej niż ustawianie budzika ;) i oczywiście nie żałowałem kroku :p Mam w pracy ponad dwadzieścia godzin do odebrania, półgodzinek to nawet nie zapisuję. Ale i tak wszedłem od tyłu, prawie nikt nie zauważył mojego spóźnienia. A swoją drogą czuję się przemęczony i zamierzam chodzić wcześniej do łóżka aby chociaż minimalną dawkę snu zapewnić sobie. l Natomiast w sprawie obchodzenia imienin to myślę że obchodzi się te ważniejsze czyli wtedy kiedy jest wspomnienie świętego patrona. Na przykład imię Józef jest umieszczone w kalendarzu blisko 50 razy. Jednakże większość panów o tym imieniu świętuje 19 marca w Dzień św. Józefa. l l

Celince spokojnej pracy życzę :) myślę że wieczorem po lampce wina i na spokojnie "Kapitanskie tango" będzie jeszcze lepiej smakować ;) l l

Jaki uroczy kapitan :D,ciasto tez urocze ,ale moze na podwieczorek ,bo co za duzo to niezdrowo ,lampke wina wychylilam i chce mi sie spac :-).Polozylam sie na chwile przy tv no i jeden telefon ,potem drugi i trzeci sie odezwal - stacjonarny ,no i po drzemce .Przy obiedzie nie mam duzo roboty ,bo mam karkowke i dodatki od wczoraj ,nastawie zaraz tylko ziemniaki i obiad gotowy . Wlasnie ,durna ja ,nie powinnam dzwigac ,ale robie na odwrot i potem jeszcze tacham na 2 pietro 😭 U mnie cosik sie chmurzy i po co ? .No chyba zeby grzybki sie pokazaly .Do wigilijnych pierogow te ktore mam to mi wystarcza ,wiec moze niech urosna do krokietow i moze do zupy grzybowej :-)

Sardynkami i kapitanem Światowy Dzień Morza uczciliśmy. Wściekać się raczej powodu nie mamy więc nie będziemy rozwijać tematu. Nie ruszony jest jeszcze tajniak ale widocznie dobrze się zakonspirował. Chciałem na popołudnie też zostać tajniakiem ale nie mogę się wylogować 😭 nie ma u mnie takiego przycisku. l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam poniedzialkowo. Ksiezyc juz znowu swieci i mamy pelnie wiec wszystko wrocilo do normy. Ale rzeczywiscie troche zlowrozbnie to wygladalo kiedy pociemnial. Nic dziwnego , ze w dawnych czasach ludzie kojarzyli to z czarna magia i zlymi mocami. Milego popoludnia wszystkim zycze.

Gość Saamuel Tajny
cześć Zuziu 🌻 chyba rzeczywiście już po strachu. Chociaż prawdę mówiąc dokładnie nie znam tej przepowiedni i nie jestem pewien czy zagrożenie minęło czy może całą dobę jest aktualne. Jesteś bardziej za wersją że to Stwórca wyznacza koniec świata czy raczej siły natury spowodują jego upadek Ziemi czyli naszego świata ? l l

Gość Saamuel Tajny
(wersja poprawiona) l cześć Zuziu 🌻 chyba rzeczywiście już po strachu. Chociaż prawdę mówiąc dokładnie nie znam tej przepowiedni i nie jestem pewien czy zagrożenie minęło czy może całą dobę jest aktualne. Jesteś bardziej za wersją że to Stwórca wyznacza koniec świata czy raczej siły natury spowodują upadek Ziemi czyli naszego świata ? l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jestem za wersja , ze kosmos wysadzi sie sam w wielka nieskonczonosc

Zuza ,a kto poskacze ? Ja jestem starsza ,wiec nie moge sie forsowac:-)

Mielismy gosci ,rodzina Ulana i przywiezli caaala miche ryb ,plotek ,dosc duzych

Teraz je smaze ,pojemy ,a reszte wloze do zalewy octowej .

Gość gość
nie widac postow

Babcia nie kazala mowic wszystkie rybki maja pipki :D

Gość Saamuel Tajny
Na ratuszu bije druga, Na tajniaka tajniak mruga, Na widowni i w sznurowni I pod dachem i w kotłowni I pod sceną i w bufecie, Na galerii i w klozecie, W kancelarii i w malarni, W garderobach i w palarni I w dyżurce u strażaka Mruga tajniak na tajniaka... Poziewując, siedzą w szatni Czterej z gliny, dwaj prywatni, Poziewują, pogadują, Przechadzają się, pogwizdują, Pogwizdują, przechadzają się, Swym kamaszkom przyglądają się. l JULIAN TUWIM BAL W OPERZE l l