Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Gość saam
Danusiu :) dlaczego wchodzisz innym do łóżka, co? :p Myślę że to kuzyn który przyszedł w odwiedziny i uciekł mu ostatni autobus :D l l

He he Saam ,toz to dziecko ,pewnie wnusio Celinki :-)

Gość saam
Ale Celinka też jestem w wieku wnusia. Widocznie jest to scenka sprzed wielu,wielu, wielu lat.Mam nadzieję że nie nadużyłem słowa "wielu". l l

Gość gośćszarik
Etatowe zjeby...byle co zje...byle co powie...

Widzę żę Danusię ciągnie do trójkąta a także do klejnotów :D l Ja rozprawilem się z kabaczkiem który z ogródka przyszedł do domu. Na grube talarki, w panierkę i do gorącego tłuszczu. Podobno takiej konkurencji nie należy pozostawiać w domu pod swoją nieobecność :p :D l dobrej nocy wszystkim :) l kolorowych kawowych ..... l l

dzień dobry wszystkim Wpadłam się tylko przywitać i powiedzieć że żyję, ale jestem w totalnej rozsypce. Wszystko mi się chrzani i cały wrzesień, który miał być dla mnie wyjątkowo piękny okazał się totalnym niewypałem. Wszystko idzie na opak. Napiszę tylko, że żonkil dziś wraca do domu, zabiegu nie było i chyba nie będzie...bo okazało się, że czeka go dużo bardziej inwazyjna operacja a to wiąże się z wielkim ryzykiem. Wybaczcie, nie mam siły na pisanie, muszę po niego jechać. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę

dzień dobry ! :) l cześć Ferdzi 🌻 dobrze że się pojawiłaś i zapoznałaś nas z sytuacją. Będziemy mogli ukierunkować nasze wspierające myśli. l l U mnie kolejny piękny dzień : słoneczny, spokojny i ciepły. Ale jak wczoraj wspominała Celinka noce i ranki sa już zimne, termometry się kłaniają prawie do zera. l Spokojnego dnia wszystkim :) l l

Dzisiaj ważne święto w kalendarzu: Dzień Chłopaka, Dzień Chłopca. Wypadałoby się jakoś szybko odmłodzić i poświetować. W necie to nie takie trudne, wystarczy zmienić nick. W realu trudniej, tu nie mam recepty. Także dzisiaj Dzień Muzyki Country, Dzień Tłumacza i Dzień Odkurzacza. l l

cześć Danusiu 🌻 odkurzaczem głowę? No chyba że trzeba głupie głupoty wykurzyć :D Dziękuję za kartkę z życzeniami :) bardzo mi miło ze zakwalifikowalaś mnie do chłopaków :classic_cool: Małżowinkowi też się coś dostanie? (oczywiście poza obiadem) l l

Saam ,jestes chlopakiem ,moj Ulan takze i z pewnoscia cos mu sie dostanie np .przed chwila wpadl na kawe i o dziwo zjadl kawalek murzynka ,musial byc bardzo glodny :-). Nie wiem czy to co siedzi w mojej glowie mozna nazwac glupimi glupotami ,w pewnym sensie tak ,ja to nazywam aura ,jest to bardzo uciazliwa przypadlosc i przychodzi nie pytajac o pozwolenie . W takich momentach nie znosze halasu ,a jak na zlosc dzis otwieraja Zabke kolo mojego bloku i jest tak glosno ,mowia przez mikrofon ,puszczaja glosna muzyke ,taka łup ,łup ,łup :-) ,slysze w domu po ile sa produkty :-)

Dzień dobry :) o Już po pracy i nawet po zupie pomidorowej, wczoraj gotowanej:) o Ferdzi:) życzę jak najszybszego wyjścia z dołka i kłopotów 👄 o Daa:) życzę zakończenia otwarcia Żabki i uspokojenia w głowie👄 o A Saamowi :) szybkiego powrotu do domu na obiadek :);) o Wszystkim którzy czują się jeszcze chłopakami wszystkiego najlepszego!!!! o miłego dnia :)

Zodiakalna waga ponad wszystko ceni sobie swiety spokoj.

Lubi jednak dobre towarzystwo i zabawe do bialego rana .