Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Panowie urodzeni miedzy 23 wrzesnia ,a 22 pazdziernika to prawdziwi kobieciarze (Ulan z 11 pazdziernika :-)) szukajacy partnerki ,ktora okielzna ich osobowosc :-)

No to jeszcze napisze o Paniach - wagach :-) Panie sa wyrafinowanymi kokietkami ,potrzebujacymi silnego meskiego ramienia .

Daa :) bo się saama zdenerwujesz ...he he :D Saam to chociaż działa tu na forum a co robi Twój Ułan w kierunku kobieciarstwa ?

Najlepsze polaczenie- waga z bliznietami lub z wodnikiem ,czyli u mnie jest ok.:-)

Tez musze sie polozyc na boku ,chlopakow dwoch nakarmilam i gdy mi troche przejdzie ,choc nie chce popuscic ,to musze podjechac do sklepu po rybki na jutro .

kurcze ,nie dadza polezec ,telefon za telefonem ,jak nie moj to Ulana i gdy on nie odbiera to dzwoni stacjonarny . Pomylilam dni ,pisalam o rybkach ,myslalam ,ze jutro juz piatek :-)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam przedwieczornie.

dobry wieczór :) l Obiad był dopiero przed 20 bo dzisiaj dłużej w pracy a później zakupy i służbowe i prywatne. Późno ale dobry, wciągnąłem go jak odkurzacz. I mogę powiedzieć że kolacji dziś nie jem. Ale wypić coś trzeba przy takim święcie. Trzeba poszukać pełnej puszki najlepiej z napisem "strong" l l

Dowcip z chłopakiem znalazłem, oczywiście w parze z dziewczyną l Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje że może coś ugrać , podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła lodzika! - Tutaj? Jesteś nienormalny. - No, tak szybciutko, nic się nie stanie. - Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna. - Ale to tylko lodzik, nic więcej, kobieto. - Nie, a jak ktoś będzie wychodził. - No dawaj nie bądź taka. - Powiedziałam Ci, że nie i koniec! - No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia. - Nie! W tym momencie pojawia się starsza siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi: - Tata powiedział że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tego loda do cholery, a jak nie to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech ten d**ek zdejmie rękę z tego domofonu bo jest k**wa 3 rano! :D l l

Dobry wieczór ! o Saam :)chłopcze, a które święto tak świętujesz :D? tylko nie pomyl stronga ze stringami :P o Daa :) Żabka zacichła ?

Celinko :) każdy powód jest dobry aby strzelić z puszki albo żeby odkapslować. Mogę wytłumaczyć .... znaczy przetłumaczyć że odkurzacza dziś na oczy nie widziałem ani country nie słuchałem. A czy coś z chłopca mam to co jakiś czas dokładnie sprawdzam :p l Żabki rzeczywiście już ucichły. Tylko swierszcze jeszcze koncerty darmowe dają. l dobrej nocy wszystkim :) l kolorowych chłopakowych .... l l

Hej wieczorowo :-) Saam ,ten dowcip kiedys przedstawialam :-) Cal ,Zabka ucichla dopiero ok 16;00 . Bylam nad wieczorem w Tesco ,tam mam swoje twarozki grani i jogurty . Zabce nie bede dawala zarabiac bo nie lubie Zabek ,bylam kiedys raz i wystarczy :-) Bede powoli zbierala sie w obiecia Orfeusza ,bo zmeczyla mnie ta moja 'aura' Dobrej nocy Mili 🖐️ oczywiscie 'objecia'