Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latekwchmurach

Postanowiłem znaleźć sobie bogatą dziewczynę

Polecane posty

Gość 30latekwchmurach

Jka w temacie jestem 30 latkiem i lubię bujać w obłogach jestem na doktoracie i pisze opowiadania s-f. Stwierdziłem ze łatwiej mi będzie w życiu z zaradna bogatą dziewczyną twardo stąpającą po ziemi. CZy dobrze rozumuje ?

Gość gość
Bogate dziewczyny mają bogatych mężczyzn albo bogatych ojców.

Ja mam bogatego ojca, jest szewcem i nie pozwoli wydać swojej córki za jakiegoś chłopca z doktoratem - co najmniej masz mieć 2 Oscary filmowe na koncie, własny zamek i co najmniej 500 000 tys fanów na fejsie.

Gość 30latekwchmurach
Przy czym nie jestem klasycznym łowcą posagów,dziewczynę bym nosił na rekach.

Gość 30latekwchmurach
fizyka

Gość 30latekwchmurach
Pewnie nobla nie dostane :P ale i tak uważam ze praca która jest zarazem pasją jest nagrodą samą w sobie

Gość gość
A cm zakladasz, ze ona bedzie Ciebie oplacac. Rusz dupsko i idz to pracy. Ja bym takieko leniucha nie utrzymywala. Jak juz to mieszkanie i reszta pol na pol. Co za nieroby smierdzace :)

Gość 30latekwchmurach
Ależ zarabiam tylko niewiele,tak że starcza na przeżycie plus małe drobnostki.A bogatą dziewczynę stać na mieszkanie i podróże zagraniczne.

Gość gość
chlopcze w Polsce na jedna dziewczyne przypada 3 facetow dlatego to my decydujemy jakiego faceta wybrac:)

Gość gość
on i tym mowie, z jakiej racji ona ma finanswac twoje zagraniczne podroze, wasze mieszkanie, ohh obys nie znalazl zadnek naiwniaczki. Jesli juz to moze jakas 60-latka z pieniedzmi Cie wezmie, u innej nie masz szans. Takiej ciapy dawno nie widzialam.:(

Gość gość
Bo on szuka sponsorki, a jak dziewczyna ma kasę i dobrze zarabia to pewnie jest nieglupia i będzie chciała porządnego faceta a nie utrzymanka