Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziucha

jak go rozgryźć :)

Polecane posty

Gość dziucha

Hej:) chciałabym zasięgnąć waszej opinii bo sama nie wiem co myśleć. Ok miesiąca temu napisal do mnie kolega z roku, jestesmy w różnych grupach i jakos zawsze wychodzilo ze nie bylo okazji bardziej pogadać tylko przelotnie.wiem od koleżanki ze robił podchody wypytywał sie czy jestem sama i w ogóle. Teraz piszemy codziennie, fajny z niego facet tylko nie wiem czy chce tylko koleżanki czy może zainteresowny jest inna relacja. Próbuje go podejść ale on się nie daje. Napisal mi ze mu sie podobam no i on tez wie ze mi sie podoba:) ostatnio jak nazwalam go kolega troche sie zmienił jakbym podciela mu piorka:( czy może być tak ze on boi sie zapytać mnie czy chciałabym cos więcej bo mysli ze traktuje go tylko jako kolege? A ja chciałabym zeby byl kims wiecej niz tylko kolega..pomóżcie co mam robic

Gość gość
Przestań o nim non stop myśleć, przestań go pragnąć, przestań czuć chęć bycia z nim, wyluzuj to po pierwsze. Po drugie gdy już naprawdę wyluzujesz wtedy (zazwyczaj tak się dzieje) los zacznie wam sprzyjać i relacja sama się rozwinie, niczego nie musisz planować.

Gość dziucha
Ale ja się nie napinam bedzie co ma byc tylko chciałabym wiedziec czy sie tylko bawi czy naprawde kogos szuka jak juz wcześniej pisal

Gość gość
Skoro tyle gadacie i szukał z Tobą kontaktu to raczej nie dlatego żeby znaleźć jakąś tam znajomą. Po prostu spotkaj się z nim na luzie gadajcie o wszystkim i niczym i jak jesteś ogarnięta to na pewno zauważysz czy mu się podobasz, Wystarczy to jak na Ciebie patrzy jak do Ciebie mówi, przez gesty ludzie wyrażają to czego nie potrafią wyrazić słowami.

Gość dziucha
Ale jak to widac, co to za gesty?