Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomi śmieją się z mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Jestem z nim 2 lata. Kocham go i on kocha mnie. Mi odpowiada jego wygląd oraz charakter. Wiadomo że niektóre rzeczy mnie wkurzają w jego zachowaniu ale i tak go kocham. Znajomi caly czas mówią że on jest brzydki, gruby, że taka dziewczyna jak ja powinna sobie znaleźć jakiegoś lepszego. Mówia ze bede sie z nim nudziła i ze nie pasujemy do siebie. Prawdą jest że mamy całkiem inne usposobienie. Ja jestem szybka i konkretna a on powolny i nieogarnięty życiowo. Czy powinnam się przejmować zdaniem znajomych?? W koncu oni widza to z innej perspektywy

Gość gość
po c***j ci taki maślak

Gość gość
To znajomi będą z nim żyć , czy ty?

Gość gość
Kocham go.

Gość gość
Olej znajomych. Ale widac, ze skoro opinia innych ma dla Ciebie w tej kwestii znaczenie to powinnas sie zastanowić czy Ci zależy za Nim tak naprawde. Moj chłopak też nie jest idealny, ale akceptuje go w 100% i żaden niemily tekst na jego temat z ust znajomych nie robi na mnie wrażenia.

Gość gość
Ja bede z nim życ to prawda ale jednak jest problem jeśli idziemy z moimi znajomymi to on sie zle czuje a jeśli idziemy z jego znajomymi to ja sie zle czuje.

Gość gość
wez mu obciągnij

Gość gość
obciaganie tu nic nie pomoze hehehe :)

Gość gość
Po dwóch latach macie takie problemy jakie są w pierwszym miesiącu zwiazku..

Gość gość
Ten problem mamy od kiedy zaczelismy sie spotykac. Tylko teraz znajomi zaczeli bardziej naciskac na to ze do siebie nie pasujemy

Gość gość
Możliwe, ze milosc sie wypala, bo minęły dwa lata związku i pewnie jesteś juz zmęczona sytuacja.

Gość gość
moim zdaniem miłosc sie jeszcze nie wypaliła ale po prostu znajomi zaczeli bardziej sie wtracac w sytuacje

Gość gość
Też tak miałam :) znajomi lubią dawać 'dobre rady' a ja jestem bardzo otwarta, mówię o swoich uczuciach. Czesto, gdy było źle lecialam do znajomych i sie zalilam (oczywiście wszystko było przesądzone bo byłam wściekła), a oni mieli o moim chłopaku zła opinie. Teraz nie mówię juz o nas nikomu. Trzymam wszystko dla siebie i to wspaniałe uczucie kiedy nikt sie nie wtrąca, nie daje rad i mam poczucie władzy nad sytuacja.

Gość gość
Ja nie żale się znajomym. Oni sami sobie opinie o moim facecie zrobili bo on jest nieco niesmiały i calkiem inny od niech. Dlatego go nie lubia

Gość gość
PRZESTAN SLUCHAC ZNAJOMYCH I ZYJ WLASNYM ZYCIEM,sama sie przekonasz w przyszlosci ,ze jak bedziesz miala problemy to znajomych nie bedzie.

Gość gość
Dokladnie jak Ci źle z nim to sie rozstan. Jesteś niepewna siebie i dajesz sobą manipulować znajomym