Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAm depresje z powodu braku dziewic po 20stce

Polecane posty

Gość gość

Czuje sie fatalnie kazdego dnia

Gość gość
Głowa do góry-jestem dziewicą po 20., a nawet już po 30. Istniejemy.

Gość gość
a ja sie czuje fatalnie bo nie ma prawiczkow. k****a sie zabieraja dziewictwo dla dziewczyny aa potem chca tacy faceci dziewicy. nie ma normalnych facetow

zawsze mnie zastanawiało to poszukiwanie dziewic. to taki fetysz błony dziewiczej, bo to właśnie ona a nie kobieta jest w tym najistotniejsza. wydaje mi się że dziewic szukają zakompleksieni, niepewni siebie faceci którzy boją się kobiety świadomej swojej seksualności. nie mają wtedy nad nią przewagi i mogą zostać porównani

Gość gość
rozkapiuchy nikt nie bedzie chcial a takie sa nie dziewice

Gość gość
Dareios ma rację, oni nie szukają kobiety tylko czegokolwiek z błoną... Obsesja na punkcie błony

Gość gość
Bo to jest jak z samochodem nowka sztuka nie uzywana

Gość gość
Skoro "niedziewice" to "rozklapciuchy" to tylko potwierdzasz, ze jesteś obsesyjnie chory na punkcie kawałka blony, no bo przeciez kazda dziewica po pierwszym razie przestaje nią być. Ewentualnie jesteś aseksem który nigdy nie zamierza uprawiac seksu i chce wieczną dziewice zabrać do grobu

Gość gość
Nie chodzi o blone, ale faceci nie chcą być porównywani do 7 czy iluś poprzednich facetów dziewczyny..

Gość gość
Minimum pewności siebie, trochę umiejętności, poszanowania drugiej osoby, miłości i takich tam i żadne tam porównania nie mają znaczenia.

Gość gość
Stad zwiazki sie rozpadaja jak jest duzo partnerow/partnerek

Gość gość
uważaj, bo zgłupiejesz

Gość gość
Ja miałam jednego, przez jakieś 5 minut. Dorobię sobie błonkę i będę robić szał wśród panów z kafeterii :)

"rozkapiuchy nikt nie bedzie chcial a takie sa nie dziewice" X Więc po rozdziewiczeniu kobiety ją zostawisz? x Myslę że to jest nie tylko kwestia porównywania w seksie ale także poczucie wyższości nad kobietą - że to właśnie ja (przykładowy facet) wprowadzam kobietę w świat seksu - zapamięta mnie do końca życia. I to jest źródłem poczucia męskości. To że jest nieśmiała, że pierwszy raz się spotyka z takimi rzeczami, że ja (przykładowy facet) jestem jej przewodnikiem. x Gdy kobieta nie jest dziewicą to praktycznie znika. I znika też poczucie męskości, gdy kobieta nie jest nieśmiałą dziewicą tylko świadomą swojej seksualności kobietą.

Gość tralcia
Słusznie Dareios. mądrze prawisz. I tak to właśnie czulam niekorzystnie jeszcze jako dziewica -nie chce żeby on się czuł jak jakiś mój przewodnik, nie chce żeby ten fakt iz nie udało mi sie jeszcze mieć seksu, pompowal mu ego moim kosztem jakby - bo ja tego seksu potrzebowalam juz od wielu lat.

Gość gość
Ponad to jesli facet tak żarliwie pragnie dziewicy to sam ma obowiązek być prawiczkiem, a co za tym idzie tez nic nie wiedzieć o seksie... Jesli jest inaczej to nie zasługuje nawet na tanią cichodajke

Niektórzy są dalej prawiczkami ale wg mnie wtedy poszukiwanie dziewicy ma inne podłoże. Zazwyczaj to bycie prawiczkiem nie jest ich wyborem tylko sytuacją w której się znaleźli i nie mogą przeboleć że inni ludzie - zwłaszcza kobiety - mają coś czego on nie doświadczył.

Gość gość
Przeciez jak ktos jest prawiczkiem to nie znaczy ze go zadna nie chciala moze byl w zwiazku z ktoras ale tego nie robil? Moze ma inne poglady do seksu? Widzi jako dziewice ktora jako jedyna sie szanuje?

Oczywiście, tacy też się zdarzają, ale oni raczej nie są sfrustrowani i nie atakują kobiet które dziewicami nie są. Poza tym naprawdę wydaje ci się że znaczna część z 20 letnich prawiczków jest prawiczkami z własnego wyboru? x Dlaczego brak seksu czy to u kobiety czy u mężczyzny utożsamiamy z szacunkiem do samego siebie?

Gość gość
bo kobiety się "używa". faceci mają taką paskudną mentalność.

Gość gość
Dareios a może opowiedz czemu ty masz takie poglądy że lubisz przechodzone kobiety a czemu? dlatego że zależy ci na seksie tylko i wyłącznie a takim facetem nie przeszkadza że kobieta pół miastu dała, nawet to lepiej bo jest bardziej doświadczona, znam takich a ty jesteś typowym ku/rwiarzem który lubi rimming :D i stale gada tylko o ruuchaniu więc idealnie sie w ten portret wpisujesz nie jesteś normalnym typowym facetem więc sie nie wypowiadaj

Gość gość
Dareios ktory przelecial sporo kobiet i broni nie dziewice? Ze widzi jako kobiet do z********a

Gość tralcia
Gdyby seks nie był paskudnym poligonem dla ego i wszystkich związanych z nim niedowartosciowan, uzależnień, pogonią za tym by "nie odstawac od innych", oraz ekscytujacym tematem rozmow, filmów itp a zamiast tego Zdrową potrzebą, trzymana jednak pod kontrolą tego co ludzi odróżnia od zwierząt, To w ogóle nie byłoby rozwiązłości. Być dziewicą można tylko raz i tylko dla jednego faceta - ale to naprawdę nie jest takie ważne życiowe wydarzenie, to nie jest wiecej niż to co się naprawdę czuje do kogoś.

"Dareios a może opowiedz czemu ty masz takie poglądy że lubisz przechodzone kobiety a czemu?" x Co znaczy przechodzona kobieta? Postrzegasz kobiety jak coś co się zużywa a więc im nowsze tym lepsze. Tak jakby istniał jakiś zasób seksu u jednej osoby i stopniowo się on wyczerpywał. Albo tak jakby seks dla kobiety był jakąś ujmą która się kumuluje z każdym następnym razem. x " dlatego że zależy ci na seksie tylko i wyłącznie a takim facetem nie przeszkadza że kobieta pół miastu dała," x Co znaczy dała? Seks to nie jest dawanie, ani przyjmowanie. Seks to jest wymiana przyjemności. x ja mieszkam w mieście które liczy 460 tysięcy mieszkańców. Cała aglomeracja wynosi niecały milion. Więc zamiast rzucać malowniczymi frazesami o połowie miasta podaj kryterium. x " znam takich a ty jesteś typowym ku/rwiarzem który lubi rimming" x Kurwiarzem nie jestem bo za seks nigdy nie płaciłem. A czy uprawianie rimmingu jest czymś złym? Ktoś inny może napisać że k****arze uprawiają oral, inni ze seks hiszpański itp. To nic nie wnoszący do dyskusji atak ad personam, a ten jak wiemy od dawna świadczy o braku argumentów merytorycznych.

"Dareios ktory przelecial sporo kobiet i broni nie dziewice? Ze widzi jako kobiet do z********a" x Czy tak sporo? Spałem z 10 kobietami, to chyba nie jest jakaś zawrotna ilośc?

Gość gość
ja bym powiedziała że 10 jest ale taki k*****arz jak ty myśli tylko główką a nie jakimiś wartościami :D

Gość gość
nie lubie pogladow, ze kobiete sie "uzywa" ze kobieta "d******py" i takie tam, to nie jest podejscie jak do czlowieka z pragnieniami tylko do rzeczy z cyckami i cipka :( strasznie to przykre,wlasnie dlatego prawiczki nie moga znalezc dziewczyny bo nie widza w nas normalnych ludzi

Gość gość
10 to sporo też :P widac ze nie mogles sie powstrzymac