Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wreszcie minister zdrowia zlikwidował kolejki do lekarzy

Polecane posty

Gość gość

zrobił jak obiecał. Kolejek przed zamkniętymi gabinetami nie ma :classic_cool:

Gość gość
Zielona Wyspa PO !!! :D.Kto żyw i trochę madrzejszy opuszcza ten padol szczęścia:D,a reszta niech zdycha za swoją głupotę."Byżyło się lepiej",kolesiom kombinatorom i złodziejom!

Gość gość
ja w tym roku tez mam w planach wyjazd z tego kraju :O wspolczuje tylko tym starym, ktorzy tu zostaną by dogorywać :(

Gość gość
chyba to wyborvze szmbo czytales albo w tusk vizion network gadali bo to wielkie klamstwo

Gość gość
jest dobrze , będzie jeszcze lepiej. Za chwilę znikną i chorzy - umrą i problem ministra się rozwiąże :classic_cool:

Gość gość
takiego syfu to już dawno nie było , ale czego sie spodziewać po jaśnie nam panujących :o

Gość gość
Lewandowski z Kaczmarkiem już raz zorganizowali Powszechną Prywatyzację w Polsce. Kazdy z pełnoletnich Obywateli RP dostał bon prywatyzacyjny za ok.25 zł(wartosć jednej flaszki alkoholu) z wpisem do Dowodu Osobistego. I Tak UD z SLD, PSL sprywatyzowali powszechnie Obywateli RP, za co zostali obdarowani stanowiskami KOMISARZY W UE, jak teraz ,za zasługi w dobijaniu Polski i Polaków obdarowany został wielki przyjaciel A.Merkel i Niemiec her Thusk, były premier Polski.

Gość ayris
Chyba coś mnie ominęło bo u nas kolejki jak były tak są. Przedwczoraj byłam z maluchami u pediatry i czekaliśmy ponad godzinę pod gabinetem. Ludzi było w ośrodku tyle jakby dawali jakieś gratisy. Coraz częściej myślę o wykupieniu pakietu medycznego - http://www.pakietymedyczne.info.pl/dla-osob-indywidualnych/ Chyba lepiej płacić parę groszy i wiedzieć, że lekarz przyjmie cię o każdej porze dnia i nocy niż czekać aż cię łaskawie przyjmą.

Gość jolina5
Nie wierzyłabym w działania ministra tylko skróciłabym sobie czas oczekiwania rejestrując się za pomocą http://kcp.pl/, wtedy możesz mieć pewność że nie będziesz latami czekała na wizytę ;)