Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge chodzić po górach sama

Polecane posty

Gość gość

uwielbiam, kocham góry, ale nigdy tam nie jezdżę bo jestem sama, ale pierdzielę to, nie mma zamiaru czekac na gwiazdkę z nieba. chciałabym w tym roku na wiosnę zacząc jeżdzic w góry, karpacz na początrk. czy mogę po górach chodzic sama/

Gość gość
No przecież nie wybierasz się na Gerlach zimą. Ile masz lat ?

Gość gość
oczywiście, że możesz, ja chodzę bardzo często sama, a trasy z Karpacza są bezpieczne nawet dla początkującego turysty więc spokojnie dasz sobie radę.

Gość gość
ok to dziękuję, czas zatem wybrać się w góry nareszcie już się nie moge doczekać

Gość gość
w marcu cel Śnieżka

marzec to w górach zima nie wybieraj sie na Śnieżkę w marcu, tylko w czerwcu przed wyjazdem zawsze sprawdzaj warunki pogodowe i prognozy

Gość gość
Też zauroczyły mnie góry ale byłem tylko raz , lecz w tym roku muszę zrobić Orla Perć

Gość gość
był raz i juz na orlą perć sie wyrywa, współczuje ratownikom, beda mieli co robic...

Gość gość
Bez przesady Śnieżka to żadne góry. Przecież tam na sam szczyt jest wybrukowana droga prawie jak chodnik w parku. Nawet na rowerze ludzie na szczyt wjeżdżają.

Gość gość
to jak dam radę w marcu chciałabym zabukowac hotel

Gość gość
Nie ma ryzyka nie ma zabawy :)

Gość gość
jak nie będzie 2 metrów śniegu na szlaku to dasz radę W zimie w pogodna dni w weekendy na Śnieżkę wchodzi nieraz po kilkaset osób dziennie

Gość gość
sama, bez doświadczenia zimą to nie jest dobry pomysł, Karkonosze potrafią być niebezpieczne, no i jak będzie duże oblodzenie to bez raków nie dasz rady

Gość gość
Ja myślę, że tak, tylko uważaj na siebie  Skoro wybierasz się w góry to z pewnością przydarzą Ci się namiary na dobry nocleg. Polecam www.excelsior.com.pl. Byłam w tamtym roku i muszę przyznać, że byłam pod wrażeniem tej willi, jej organizacji, obsługi. Bardzo ładne, komfortowe pokoje, smakowite jedzenie i świetna lokalizacja- w samym centrum Zakopanego. Piłam tam pyszne grzane wino ;p