Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rogatki90

Jest Ktoś normalny? problem z zębem

Polecane posty

Gość Rogatki90

Ząb był rozlatujący się przy czym była tam zgorzel.Dentysta i to prywatnie zalecił antybiotyk bo nie chciał wyrwać.Po antybiotyku ząb się po mału rozpadał,aż wypadł i został korzeń bolący przy byle powodzie.Inny dentysta mówi,że nie zrobi nic skoro owego zęba nie ma.Macie jakieś mądre sposoby na uśmierzenie bólu korzenia? plissssssssssssssss

Gość gość
pomoze jedynie antybiotyk natomiast korzen powinnas usunac jak najszybciej, moze byc pod nim ropa ktora sie rozprzestrzenia.

Gość gość
żartujesz? dentysta nie wyrwał ci korzenia? przecież do póki go nie usuniesz to będzie boleć!id do dentysty,żeby usunął ci ten korzeń

Gość gość
do stomatologa- chirurga idz.

Gość gość
Lekarz najpierw powinien wyleczyć stan zapalny, który się prawdopodobnie wywiązał, a potem usunąć korzeń

Gość gość
bzdura. najpierw sie usuwa korzen i to jak najszybciej.tylko w przypadku opuchlizny podaje sie najpierw antybiotyk.

Gość tak to ja marcin
mysle, ze najlepszym wyjsciem jest zasiegniecie opinii innego stomatologa, ktory zna sie na swoim fachu, tez mialem powazne problemy z zebami i chodzilem do wielu dentystów, ale trafilem w koncu na dobrego specjaliste, a wlasciwie specjalistke bo moim wybawca jest kobieta :) pani Eleonora Mroczkowska - Kuchta, łapcie kontakt www.stomatolog.gdansk.pl

Gość gość
Mój sprawdzony adres to http://www.dental-med.pl/, jak tylko zaczyna mnie pobolewac zab zgłaszam się tam, zawsze mogę liczyc na profesjonalna pomoc i nie wydaje fortuny na wizyte

Ja tylko doraźne, które nie uratują Cię od dentysty - soda oczyszczona i goździki. Pewnej niedzieli musiałem poszukać domowych sposobów i gwarantuję, że są sprawdzone.

Gość gość
do antybiotyku koniecznie bierz probiotyk i idź do dentysty, musi usunąć korzeń bo będzie cię bolało cały czas

Gość gość
Antybiotyk bierze się jak jest stan zapalny, opuchlizna, wtedy konieczny jest antybiotyk o osłonie nie należy zapominać, wtedy uniknie się problemów ze strony układu pokarmowego.