Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jemu chodzi tylko o seks?

Polecane posty

Gość gość

Opiszę sytuacje w skrócie. Od pewnego czasu spotykam się z żonatym facetem ( i dzieciatym)- dobra możecie na mnie teraz wieszać psy, ale na poczatku nie wiedziałam ,że jest zonaty. On od samego poczatku mi powiedział ,że żony nie rzuci bo by sie bał zostawic rodzine, a jednocześnie jak do niej wraca mówi mi takie tekty ,że mu smutno, że ciezko mu wychodzic ode mnie , że ma wobec mnie wyrzuty sumienia i takie tam... czy to tylko takie gadki?

Gość gość
up

Gość gość
tak, chodzi mu o seks a reszta to tylko takie gadki. Idiotka,że lecisz na takie teksty. To już lepiej zacznij na tym zarabiac i zapisz sie do agencji, będziesz przynajmniej z tego kase jakas miała, a nie... dawanie d... za nic- bo ani związku nie ma, ani nie bedzie, same przykroiści- a jak zaciażysz , to co, poza tym skoro zdradza z toba, pewnie ma inne kochanki na boku, syfem cie pozaraża... Głupota nie booli....

Gość gość
nie jestem prostytutka wiec nie ublizaj mi za ta agencja... ja sie kocham z tymi co darze ich jakimś uczuciem, jego darze tylko nie wiem czy on mnie czy to tylko taka ściema te jego słowa..

Gość gość
up

Gość gość
hehe jakie bzdury , nad czym się tu zastanawiać. wiadomo ,że chodzi tylko o seks , przeciez o nic więcej. Nawet dał ci jasno do zrozumienia ,że rodzina jest ważniejsza od ciebie,...

Gość gość
up

Gość gość
Ściema i pusta gadka. Oszukał cię juz na poczatku, zatajając, ze jest żonaty. Uciekaj od niego, bo jeszcze zaciażysz i złamiesz sobie życie. A facet, jak kot, zawsze spadnie na cztery łapy. urszak