Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Egzorcyzmy.

Polecane posty

Gość gość

Pomogą mi?

Gość gość
przyszedł do mnie duch?demon?jakiś z zen? mówi,ze mnie kocha i żyć beze mnie nie może:( zazdrosny o wszystkich mężczyzn,czasami pomaga ,a nieraz okropnie denerwóje.to nie schizofrenia,powiedział,że na niego nie działają psychotropy.

Gość gość
ktoś podpowie?

Gość gość
Powiedz mu zeby cie ukuł, jak taki cwaniak:-)

Gość gość
byłam u pschiatry. a z kuciem ...hm,

Gość gość
ksiądz egzorcysta tylko mi pomorze,na niczym sie nie znaciei nic o tym nie wiecie:(

Gość gość
jesli bylas juz u psychiatry to nie pomoglo,choc moze leki byly nie trafione.. i jesli nie robisz sobie jaj to musisz isc do egzorcysty czy ostatnio uczestniczylas w jakims wywolywaniu duchow albo czyms takim..?

Gość gość
nie robię sobie jaj. nie wywolywałam duchów.byłam u psychiatry. wiele wskazuje na to,ze zrobił mi to moj sasiad. nie wiem jak,jakim cudem slysze go ...kiedy wychidzi z domu do pracy ja akurat w tej samej chwili wychodze na papierosa,czuję bicie jego serca,kiedy mija mój dom... bylam na mszy z egzorcyzmami,kiedy przechodził koło mnie ksiadz łzy lały mi sie po policzkach jak małemu dziecku,a w srodku cała dzrzalam i słyszałam ,,jego "słowa-tak bardzo cię kocham,nie chcę odchodzić! uwierzcie mi nie kłamię. inna sprawa,że z tym moim sasiadem bardzo się lubiliśmy,ale glupio wyszlo i teraz nie wolno nam rozmawiać tak jak kiedyś. ja mam męza on ma zonę.

Gość gość
sasiad najwyrazniej para sie okultyzmem zapewne wyglada normalnie ale to nie ma nic do rzeczy. nie znam namiarow na egzorcystow ale musisz jakiegos znajesc msza to za mało i musisz mu powiedziec o co chodzi. a gadalas z tym sasiadem? choc pewnie by sie wyparł..

Gość gość
wyparł sie rok temu jak zapytałam co jest grane, to inteligentny facet, wykształcony,znany w moim województwie,gdybym mu mogla to udowodnić ...jego kariera i rodzina,straciłby wszystko. nie chcialabym nikomu tego zrobić,inaczej zostałam wychowana. ale ja mam PROBLEM. chce żyć w spokoju i ciszy ,a wszystko na to wskazuje,ze czekaja mnie egzorcyzmy. dzieki za wpisy. B.

Gość gość
tego mu nie udowodnisz a no czekaja nie ma innej rady

Gość gośćTOgość
Napisałaś że msza o ozdrowienie to za mało może jedna to za mało na ilu byłaś?

Gość gość
tzn msza jest bardziej profilaktycznym dzialaniem jak ktos ma powazny problem to potrzebne sa indywidualne egzorcyzmy z tego co wiem

Gość gośćTOgość
Nie koniecznie chodź w 100% nie jestem obeznana w tym temacie. A jaki Ojciec prowadził tą mszę w której uczestniczyłaś? A gdybyś zaczepiła po mszy Ojca i zapytała się co masz z tym zrobić?

Gość gość
nie jestem autorka.. ja tez nie jestem obeznana bardzo staram sie tylko jakos pomoc.. a Ty z tym zaczepienie bardzo dobry pomysł ..

Gość gość
dzieki za wpisy 14 jest msza z egzorcyzmami w Lublinie mam ogromnego pietra,czy dadza mi rozgrzeszenie,nie mam slubu koscielnego ...ale nie mam wyjscia dobranoc B.

Gość gość
czy znacie kogoś komu przytrafiło sie coś podobnego? B.

Gość gość
Powiem ci kobieto,ze ja na twoim miejscu zrobilabym gościowi jakis odlotowy numer.Nie zostawiaj tego tak,nie moze sie czuć bezkarny.