Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monty

Problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość monty

A więc jestem z moją dziewczyną od 2013 wakacji poznaliśmy się przez internet okazało się że ona mieszka 300 km od mnie ale o tym pozniej .Po pewnym czasie spotkaliśmy się na początku nic nie poczułem ale gdy usiedliśmy na ławce i zobaczyłem jej piękne brązowe oczka jakoś w sercu mnie rozpaliło.Na początku nie mogliśmy odnazleć tematu ale jakoś sie udało ,poszliśmy na spacer i itd było po pewnym czasie była kłótnia że ona nic nie czujee potem udało się jakoś i czułą coś na nowo .Rok temu w sylwestra ona powiedziała że zostawia mnie bo nic nie czuje .Potem pisaliśmy ,pisaliśmy i doszło do spotkania i pocałowaliśmy się i powiedziała mi że znowu coś do mnie czuje i od tego czasu było dobrze a nawet bardzo dobrze :) kupiłem nawet na to spotkanie jej pierścionek i ucieszyła się.4 stycznia 2015 roku było jescze wszsytko okej mówiła ze Kocha mnie ale nie będzie jej bo idzie z rodzicami do wujka więc okej .Gdy nastepnego dnia było coś dziwnego z nią się stało wredna się zrobiła dla wszystkich .I z nią tego dnia się pokłócilem nie wiem już nawet o co ale o jakieś drobnostki i wieczorem pwiedziała mi że nie czuje nic do mnie ,ale jej zależy na mnie i czuje jak bym był jej bratem .Hello ale coś nie gra :( Nie jestem złym chłopakiem mowiłą że jestem wyjątkowym ,kochającym najlepszym chłopakiem .Zawsze ją wspierałem i pomagałem w wszystkim .Bardzo mi na niej zależy ciągle o nią walcze i nie poddaje sie pomimo tego że onna mnie odpycha :( ale to boli przez pół dnia płakalem nie żebym był pizdą czy coś ale Ona jest moim największym skarbem i wyszystkim co miałem :( Kocham Ją bardzo mocno :( ja nie chce żeby mnie trakowała jako brata tylko Chłopaka Ludzie pomoCY !! nie wiem co ja już mam robić ..nie wytrzymuje już ;( ;( ;(

Gość gość
Powies sie. Zrob cos dla ludzkosci. :D