Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam nietypowy problem. Moja przyjaciółka jakieś dwa lata temu ciężko zachorowała ale wyszła z tego po 1,5 roku przez ten czas złapała depresje i był tak że nigdzie nie wychodziła. Przez okres świąt udało mi się ją namówić na imprezę. I było by wszystko fajnie tylko ona trochę za dużo wypiła i zaczęła bardzo dobrze bawić się z jednym kolesiem, znając ją wiedziałam że za chwilę zajdzie to za daleko i będzie tego żałować. Wtedy podszedł do mnie kolego tego, z którym ona tańczyła i powiedział mi coś w stylu żebym się nie martwiła, że on go zna i wie, że nic głupiego nie zrobi. I tak było ona się bawiła z jednym ja z drugim, tylko ja i tak cały czas zwracałam na nią uwagę. Potem przyjechał po nas mój kolega a Ci chłopacy pożegnali się dali nam swoje numery i było wszystko ok. Tylko przez kolejne dni ona cały czas chciała chodzić na imprezy a po tym jak on się do niej nie odezwał to na każdej imprezie bawiła się z kim innym mówiąc, że musi odreagować. I nie wiem co mam zrobić boje się o nią bo codziennie pije, jak w niedziele nie miałam siły już żeby z nią iść to poszła z inną kumpelą a ja w nocy dostałam tylko wiadomość od kolesie, z którym się bawiłam pierwszego dnia, że moja kumpela chyba lubi się bawić za każdym razem z innym i on woli nie ryzykować że ja robię tak samo. Ogólnie go olałam ale jej nie, bo wróciła do domu koło 7 i mało co pamięta z tej nocy. Nie wiem co mam robić

Gość gość
up