Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Larwa1234

problemy, jak to w każdym życiu bywa.

Polecane posty

Witam, są rzeczy o których trudno się rozmawia z najbliższymi, ja właśnie mam ten problem, w wakacje zdarzyło się coś pomiędzy mną a moją przyjaciółką, zaczęła mi się podobać, po 3 miesiącach powiedziałam jej o tym, bałam się jej reakcji bo wiem jaki ma stosunek do takich spraw, przyjęła to.. obstawiałam, że będzie gorzej, ona po jakimś czasie powiedziała mi że chce spróbować (ucieszyłam się, i to jak) i tu zaczynają się schody moi drodzy, ma chłopaka ( nie przeszkadza jej to, mówi że może być z nim, ale ze mną też ) kolejną przeszkodą jest to.. nie wiem mam takie wrażenie że ona tego nie czuje jak ja, że ona tego nie chce.. dziś całowałyśmy się ale to bardziej wynikło z mojej strony, kiedy chce coś zrobić dotknąć jej w bardziej czulszy sposób ucieka, próbuje od tego jakoś się wybronić, mam wrażenie że się mną bawi w jakiś sposób.. dotyka mnie to w jakiś sposób, i nie wiem co robić, a wiem że nie mogę z nią na taki temat pomówić bo się bardzo denerwuje, nie wiem co robić moi drodzy, jakaś wskazówka ?

Gość gość
Ona sama nie jest pewna kim jest i czego oczekuje od związku z Toba. Nie da sie być jednocześnie w związku hetero i homo...

Gość gość5mjag
tak, chyba lepiej zeby byla z chlopakiem. A wydaje mi sie ze za twoimi plecami smieje sie z ciebie, nie reagowala by tak. I zastanow sie czego ty chcesz, czy chcesz zyc z chlopakiem czy kobieta

Nie przeszkadza mi to, mogę być z chłopakiem i dziewczyną, identycznie podniecają mnie mężczyźni jak i kobiety... nie jestem z osób, które odpuszczają, przyjaciółka którą znam dobre 12 lat, mogła by się śmiać ?

Gość gość
Daj sobie z nia spokoj jesli czujesz cos wiecej. Na podstawie tego co piszesz, podejrzewam ze z jej strony to tylko ciekawosc. Moze wie, ze druga taka szansa-na cos wiecej z dziewczyna sie nie zdarzy i trzyma cie na wszelki wypadek w niepewnosci.Mozliwe tez, ze jej sie taka sytuacja podoba. No bo przeciez kazdy chyba lubi byc adorowany i czuc sie wazny dla kogos innego. I trzecia mozliwosc- moze po prostu boi sie, ze straci przyjaciolke jesli da ci kosza...