Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOJKOT OWSIAKA W CALEJ POLSCE

Polecane posty

Gość gość
to że Owsiak kradnie oznacza że jesteśmy zawistni bo mówimy o tym ? masz dowody, to idź do organów scigania. A to co robicie to nie ujawnianie prawdy tylko zwykły chamski atak, stek wulgaryzmów, prymitywne teksty i potrzeba dop.... komukolwiek kto się nawinie. Z kimś kto ma argumenty merytoryczne mozna dyskutować i dojść do kompromisu i może nawet umiałbyś mnie przekonać do swoich, ale taki poziom agresji i chamstwa odrzuca. No ale to juz tylko o was świadczy.

Gość gość
gdybys znał sprawe to wiedziałbyś wszystko , są dokumenty, wypłaty, wpłata na własne konto 1,5 miliona, wcześniej przytoczone, sprawa w Sądzie jest tylko owsiak zawiesza działalność danej firmy i zakładają następną, dokumentów odnośnie księgowości między ich prywatnymi firmami a WOŚP nie dostarczają całej tylko przedłużają wszystko, czuje się nietykalny nie wiesz o co chodzi to sie nie odzywaj

Gość znawca tematu 2015
Ja daje co miesiąc 800zl na sam nfz bo takie mam dochody. Czemu mam liczyć na sprzęt owsika aby mi dziecko wyleczyć? Ja place 800zl na ms na nfz! A 3500 samego zusu! Do cholery jasnej! Owsik siedzi z rządem za pan brat. Tak na prawdę to zbiory owsika to taki ukryty podatek dobrowolny.

Gość gość
owsiak jest w porzadku ,nawet jesli zatrudnil zone ,corki pozakladal firmy no nie masz sie co doczepaiac sa kontrole , czep sie klech oni to zlodzieje ,pedofile ,alkoholicy temat nasuwa sie przy okazji afer z klechami

Gość gość
nie wiesz o co chodzi to sie nie odzywaj a dlaczego ty się odzywasz jak nie wiesz, umiesz analizować dokumenty finansowe? jesteś biegłym rewidentem? znasz akta sprawy sądowej, znasz sie na prawie spólek i prawie o fundacjach? w ogóle na czymś sie znasz? Skąd czerpiesz swoja wiedzę o sprawie?

Gość gość
ja założe Fundację i wpłace sobie 1,5 mln, powiem że taka ekonomia i prawo w polsce że muszę sobie wpłacić

Gość gość
Jejku chcecie to dawajcie mowie serio, po co się unosić? Bronicie kogoś kogo tak na prawdę nie znacie. A on jako osoba publiczna zawsze będzie atakowana i choćby sobie każdy z was palce na klawiaturze zdarł pisząc w obronie jakiego kolwiek celebryty to mu nie pomoże. Owsiak stal się osobą publiczną stad lincz i podejrzenia. Słuszne podejrzenia moim zdaniem.

Gość gość
siedza pasozyty cały dzien przed komputerem i sie produkuja a sami w zyciu nikomu nie pomogli :D Wam na złośc dam Owsiakowi :D

Gość gość
ja też nie dawałam kasy na orkiestrę ze dwa lata, a w tym roku dam po to żeby wam zrobić na złość

Gość gość
Kto chce transparentności finansowej firm Owsiaka ten krzywdzi polskie dzieci :D Co za paranoja. Niech pokaże wszystkie dokumenty i umowy.

Gość gość
A ja nie dam .Nie będę fundowal jemu i jego żonie wygodnego życia

Gość gość
na chu/k jego pomaganie ! Kupowanie sprzętu medycznego to obowiązek rządu zwolnił ich tylko z obowiązku, gdyby nie było owsiaka rząd by kupił sprzet za co zabierają mi składki miesięcznie ? nie mają sprzętu ? kiedyś nie było bo nie było technologii ale teraz jest i rząd by kupował ale nie musi bo Owsiak urządza szopkę mam w chu/ju jego pomoc

Gość gość
wiecie co, ja zawsze symbolicznie dawałam kase na WOŚp. Co roku takie same afery, obsmarowywanie się. też kiedyś sapałąm że Owsiak to złodziej, do czasu kiedy moje dziecko miało bezpłatne badanie słuchu zaraz po urodzeniu które wykryło nieprawidowości. Teraz mała ma 9 lat i słyszy normalnie. Stary aparat by tego nie wykrył, ale nowe są już dokładne

Gość gość
a wiesz ile tych twoich składek by musieli uciułać żeby ci chodziaż nogę po złamaniu poskładać?myslisz że z tych marnych pieniędzy chociaż na aparat do rentgena by cie było stać?

Gość gość
na chu/k jego pomaganie ! Kupowanie sprzętu medycznego to obowiązek rządu proste myslenie prostaczka. Nawet w bardzo bogatych krajach w szpitalach jest masa sprzętu podarowanego przez kogoś- fundacje, firmy, bogaczy. a na tym sprzęcie tabliczki z informacja o darczyńcy. Dlaczego? Bo nowoczesne technologie medyczne sa tak drogie, że żaden rząd nie wyposaży każdej placówki w drogi nowy sprzęt . I w każdym kraju te braki uzupełniaja darczyńcy i rózne fundacje zbierające datki na ten cel.

Gość gość
bede dawała zawsze na WOŚP,to co Owsiak z zona zrobili jest bezcenne, moga sobie pensje nawet 50 tys brac nie przeszkadza mi to

Gość gość
up

Gość gość
gdybys znał sprawe to wiedziałbyś wszystko , są dokumenty, wypłaty, wpłata na własne konto 1,5 miliona, wcześniej przytoczone, sprawa w Sądzie jest tylko owsiak zawiesza działalność danej firmy i zakładają następną, dokumentów odnośnie księgowości między ich prywatnymi firmami xxNo i co z tego że zawiesza?Sprawy w sądzie nie ma a tą co była wygrał Owsiak.

Gość gość
na chu/k jego pomaganie !Kupowanie sprzętu medycznego to obowiązek rządu zwolnił ich tylko z obowiązku, gdyby nie było owsiaka rząd by kupił sprzet za co zabierają mi składki miesięcznie ? nie mają sprzętu ? xxxTo tylko dowód na to, że zabierają głos, ludzie kompletnie się na tym nie znający, jak autor/ka zacytowanych słów...

Gość gość
już wkroczył na temat Shatyn omamista

Gość gość
Nie jestem omamistą bo "faktów" nie biorę z omamu (bo go nie mam) tylko z rzeczywistości którą dostrzegam.

Gość gość
Czuję się sponsorem Owsiaka i jego żony.

Gość gość
Owsiak sprawę przegrał ale wygrał oto przemówił "mądry "Shatyn :-) A afery taśmowej nie było ? Tak kolego ?

Gość gość
a co ma Owsiak robić innego? jego wizerunek zna każdy, jest osobą publiczną, ma w biedronie owoce układac? Myslcie. Zrobił cos fajnego, stara się to i cos z tego musi mieć. resztę roku ma szczaw i mirabelki jeść?

Gość gość
taki shetyn pedofil a jego rodzice pochodza z rosji to do USA by nigdy nie wyjechal i nie wyjedzie ale zlodziejowi Owsiakowi palce u nog wylizuje z brudu bo tak kaze Partia Oszustow

Owsiaka bojkotuje każdy dopóki jego dziecko nie leży podpięte pod maszynę kupioną przez WOŚP

Gość gość
ja dam ,i to nie mało 400zł

Gość gość
Owsiak sprawę przegrał ale wygrał oto przemówił "mądry "Shatyn usmiech.gif A afery taśmowej nie było ? Tak kolego ?xxPrzegrał sprawę w ten sposób, że uznano człowieka którego pozwał za winnego?Ty tak powaznie?"Afera taśmowa" to nielegalny podsłuch prywatnych rozmów. A afera prawdziwa to ta, gdzie złamano prawo. Tutaj złamali prawo podsłuchujący.