Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOJKOT OWSIAKA W CALEJ POLSCE

Polecane posty

Gość gość
Rzeczywistośc jest taka ze afera taśmowa to jedna z większych afer 25 lat .xxNie. To tylko twój omam.W rzeczywistości nie popełniono żadnego przestępstwa oprócz.. Nielegalnych podsłuchów...

Gość gość
Shatyn skacz do góry i machaj łapami krzycz !łoooojeeeeeeeeełooooojeeeeeeeeekochani kochani łojeeeeeeeeełojeeeeeeeeexxxNie mój stul. Nie narzucaj swojego zachowania innym...:D

Gość gość
Mówienie o pensjach Owsiaka i jego żony to pomawianie ?

Gość gość
Nie. Ale mówienie, że to nieuczciwie zdobyte pieniądze już tak.

Gość gość
Omam ? :-) katarynaka swoje :-) Była afera tasmowa kolego, byla, schowanie glowy jak strus które robisz nic nie da :-)

Gość gość
A teraz znikam, jak zwykle na czas jakiś...

Gość gość
mój syn dostał łędną diagnozę po badaniu słuchu aparatem od wośp. namęczyli go strasznie różnymi badaniami, po czym okazało się, że urzadzenie JEST ZEPSUTE, A SYN SŁYSZY BEZ PROBLEMU!!! ani złotówki nie dam cwaniakowi. kupił sprzęt, ok - ale to nie koniec pomocy - skoro szpitale nie mają kasy na sprzęt to mają mieć niby na serwisowanie go?! kpina. zamiast pobierać cała rodzinką ypłaty kosmiczne niech zadba o troskę już zakupionego sprzętu.

Gość gość
Shatyn to jest zachowanie twojego idola Owsiaka , nie wiedziałeś ?

Gość gość
Była afera tasmowa kolego, byla, schowanie glowy jak strus które robisz nic nie daxxTo napisz jakie czyny kryminalne popełniono a jak wróce to poczytam...xxxMoim jedynym idolem jest ks.Tischner.

Gość gość
Uczciwie stoją dzieci na mrozie i zbierają pieniądze do puszki .Pan prezes je rozdzieli i nie zapomni o sobie :-)

Gość gość
A teraz to benzyna może być po 7 złotych .Cytat z "prezydenta "też idę .Szkoda czasu na rozmowę z nawiedzonym

Gość gość
Aparaty stoją zepsute albo nie używane bo nie ma kto. To taka prawda. Może by na to zebrać kwotę, by nie marnować tak drogiego sprzętu żeby sobie stał i niszczał?

Gość gość
bojkotuję owsika schizofrenika on taki "czuły" :O na los narodzonych chorych dzieciątek, ale te nienarodzone to by chętnie wszystkie wyabortował. palant!

Gość gość
Czuły bo ma zysk czemu nie zbiera na zwierzaki na przykład, bo nie miałby zysku ludzie wolą płacić na chore dzieciaki i sprzęt do szpitala. Reklama jest to i biznes się kreci. A to,że dzieci na mrozie pieniądze do puszek zbierają to już nie ważne.

Gość gość
Shatyn dziś s Gdzie odpowiedz na post Shatyna??????

Najważniejsze to autopromocja. A najlepiej się wypromować na pomaganiu dzieciom. Ludzie sami do puszek zbierają, sami wrzucają swoją kasę a Owsiak tylko liczy i jest najważniejszy w świetle kamer. No i nieźle żyje z tego interesu.

Gość gość
chuj z tym zlodziejem Owsiakiem nie dostanie ani grosza komunista satanista harykrysnowiec niech jedzie w swoje rodzinne strony ruski idiota

Gość gość
Nie mam pieniędzy dla takich fundacji jak WOŚP wolę inne

Gość gość
Shatyn dziś Była afera tasmowa kolego, byla, schowanie glowy jak strus które robisz nic nie daxxTo napisz jakie czyny kryminalne popełniono a jak wróce to poczytam...xxxxNo i omamista zwiał jak niepyszny...:DCzy już wiadomo dlaczego jest to omamistą?Ponieważ swoje "fakty" czerpie z omamu a nie z rzeczywistości, co brakiem odpowiedzi potwierdził....:D:D:D:D

Ciekawi mnie jaki masz w tym cel że tak oczerniasz człowieka który kupuje sprzęt medyczny dla maleńkich dzieci i ludzi starszych?! Mnóstwo sprzętu widzę w szpitalu położniczym oznaczony znaczkiem WOŚP. Jestem dorosła i nikt nie będzie mi mówił na jaki cel mam przeznaczyć z własną kasą.DAWAŁAM i DAWAĆ będę na WOŚP. i żaden debil nie będzie mi dyktował!!!!!

Gość gość
Sama jesteś debilem. Dorosła kobieta a uzywa słow z rynsztoka. Brak ci rozumu babo! Idz płać do kapsy owsiaczka i co mnie to ale jak wrzucisz do puchy to sie zastanów jakim czlowiekiem jestes bo na pewno nie inteligentnym

Gość gość
gość dziś owsik to synk PUŁKOWNIKA milicji z zamierzchłego PRL. czy normalny człowiek zostawał wysokim oficerem MO bez "specjalnych kwalifikacji"? no tak, a twoim rodzicom nawet za czasów komuny , która nawet fornali i świniopasów wyrwanych z zawszonych czworaków pana dziedzica kształciła, czasem na siłę i wbrew ich woli, ale jednak.... jakoś nie udało się skorzystać z awansu społecznego....Pech, no pech

Gość gość
kapsy owsiaczka i co mnie to ale jak wrzucisz do puchy to sie zastanów jakim czlowiekiem jestes bo na pewno nie inteligentnym inteligentny człowiek napisałby kabza. W języku polskim, nie ma kapsy nasz wykształciuszku :D

Gość gość
No widze że sie literówek czepiasz nie ma innych argumetów to tylko na tyle cie stac dobrze ze chociaz czytac umiesz przynajmniej wiem ze uzywasz czasem mozgu

Gość Jakie to żenujące
Dlaczego piszesz anonimowo?! Dlaczego nie zalogujesz się tchórzu! Skoro masz odwagę oczerniać przyzwoitego człowieka to przedstaw się TCHÓRZU j****y!

Gość gość
nie ma innych argumetów to tylko na tyle cie stac ależ mam argumenty , ale nie dyskutuje się z idiotą, bo sprowadzi ciebie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.... przykro mi, ale żeby dyskutować merytorycznie to trzeba mieć z kim. Dlatego ograniczam się tylko do obśmiania twojego zadęcia

Gość gość
Niby czemu bo tak mi nakazujesz? Nie oczerniam pisze prawdę a ciebie to najwidoczniej boli i dla tego sie rzucasz. W głebi serca wiesz ze mam racje ale nadal sie oszukujesz.

Gość gość
dawałam i będę dawać. Caritas to dopiero są przekręty. czemu oni się nigdy nie wytłumaczą co robią z pieniędzmi. w Owsiak wyposażył szpitale, a oni co?

Gość gość
bic tego komunistycznego przyglupa Owsiaka bo okrada najbardziej potrzebujacych a inni komunisci z PO PSL jeszcze zlodzieja wspieraja

Gość gość
a oni co? a oni siebie , kochanki i kochanków i księdza biskupa. I faktycznie nawet nie próbują udawać , że składają jakieś sprawozdania.