Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna1234567

Nie lubie seksu

Polecane posty

Gość anna1234567

Czesc mam 20 lat moj problem to brak libido jestem z moim chlopakoem 3lata nie jest mi dobrze z nim w lozku. Raz na jakis czas mam orgazm lechtaczkowy ale.to juz sie robi nudne probowalismy tyle rzeczy i nic. Bylam u ginekolog mam zaduzo testosteronu wiec myslalam ze to przez to.Ginekolog powoedziala ze libido samo z czasem przyjdzie a tu nic prosze o pomoc

Gość gość
nie martw się, ja też, jestem 7 lat po ślubie, a nigdy seks nie był dla mnie czymś wyjątkowym

Gość gość
Aż mi lżej na sercu,myślałam że tylko ze mną jest coś nie tak. Dla mnie może go nie być no ale musi być jeśli się chce mieć dzieci,mam dwójkę:)

Gość anna1234567
ja wlasnie chciala bym ale miec dobry seks a niestety przez te 3 lata nasze starania ida na marne jiz nie wiemy co mamy robic

Gość gość
To idźcie do seksuologa a nie ginekologa.

Gość anna1234567
niestety brak funduszy

Gość gość
Ech! A później dziwicie się, że mąż czy partner zdradził. To, że wypierzecie mu gacie, że podacie pod nos smaczny obiad i zapytacie jak było w pracy, to nie wszystko. Seks w związku jest czymś naturalnym i jeśli go zabraknie, związek nie ma szans, a w każdym razie: zdrada jest nieunikniona. No chyba, że...razem jesteście aseksualni.

Gość anna1234567
nie jestem aseksualna osoby aseksualnie nie maja orgazmu a ja mam orgazm lechtaczkowy

Gość gość
ja też nie lubię seksu nie daje mi to zadnej przyjemności

Gość anna1234567
widze ze jest tu kilka osob z takim problemem a nie chcecie tego naprawic? zeby wszystko bylo ok w seksie

Gość gość
Ja powiem Ci szczerze, ze warto sięgnąć po preparaty, które pomagają osiągnąć orgazm. Na pewno macie jakieś pragnienia, przejrzyjcie oferty sex shopów online (bardzo dobrze wyposażony jest Pokój Rozkoszy) i znajdzcie coś dla siebie ;) To nic strasznego, wprost przeciwnie ;) Nie wiem jak można nie czerpać przyjemności z seksu...

Gość anna1234567
kupowalismy rozne zele ale ja poprostu ani dgrne :( chlopak normalnie sie podnieca i dochodzi a ja nic :( czesto mi mowi ze nie mam tak samo i mu przykro :(

Gość gość 157
chomik spadaj Idioto!!

Gość anna1234567
nie zasmiecaj forum idioto !

Gość gość
Moja żona też nie lubi seksu. Wiecie co ? Jesteście egoistkami, dla potrzeby dzieci czy "co ludzie powiedzą", krzywdzicie drugą stronę. Jak jeszcze autorka nie ma ślubu i jeżeli partner ma inne potrzeby to rozejdźcie się zanim skrzywdzicie siebie a potem dzieci. Dla mnie to chore i na wymioty zrywa. Sam przez to chodze na dziwki i miewam kochanki ...a wystarczyło poczekać i zrozumieć. Jak można tak okłamać faceta? Dla własnej potrzeby krzywdzić innych, a to pociąga zdrady , dzieci rosną w przekonaniu że całowanie i srks jest zły i widzą ciągłe napięcie miedzy rodzicami. Moja żona nie chciała ani seksuologa ani rozmów o tym, jak dowiedziała sie że mam kochankę to w płacz...teraz nie wie ze sypiam z kobietami, albo nie chce wiedzieć...i z perspektywy czasu nigdy bym sie z nią nie związał gdybym widział szerzej niż zauroczenie...szkoda dzieci tylko

Gość anna1234567
po pierwsze moj chlopak wie ze tak mam ze nie mam ochoty na seks i stwierdzilismy ze bedziemy razem po 2 jak bym miala fundusze to bym odrazu poszla do seksuologa bo chciala bym zeby seks z nim byl super ja go nie oklamuje a po 3 jestes hipokryta bo sam zdradzasz zone sam tu piszesz zerwac zerwac a ty co robisz zdradzasz ... szkoda hadac to mi sie zbiera na rzyganie jak widze takie.cos!