Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którą wróżkę polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Myślę niedługo się wybrać, piszcie jaka jest Waszym zdaniem najlepsza.

Gość gość
Witam, Polecam ze szczerego serca wróżkę Ewę. Zawdzięczam jej wiele, wiele razy mi pomogła, dzięki niej w moim zwiazku sie w końcu ulozylo dzieki zastosowanemu rytualowi przez wrożkę Ewę. poza tym wiele wiele razy pomagala mi w naprawdę cieżkim chwilach, podopowiadala ktoredy isc a wszystko się sprawdzalo, kazda wrozba się sprawdzila. Polecam gorąco wrozkę Ewę sami sprawdzcie że pomaga. Jest wiele wrozek o imieniu Ewa wiec ze wzgledu ze mozecie nie wieedziec o ktorą dokladnie chodzi wklejak jej adres mailowy: tarotewa@wp.pl oraz stronke tam tez jest kontakt www.wrozka-ewa.com Pozdrawiam

Gość gość
Robiłam rytuał wlasnie u wrozki ewy na poprawe związku, 2,5/3 tyg od rytualu zauwazylam znaczną zmianę, poprawę na lepsze, moj partner zmienil sie o 180stopni....mowil ze kocha,przytula zaczal byc pomocny, teraz po dluzszym czasie juz wogole widze totalna odmiane kochany sie i jest cudownie.chce za niego wyjsc Jest jeszcze jedna wróżka tarocistka której rytuały są skuteczne - Ewelina (tel : 604 676 154) , w styczniu moja koleżanka zamówiła u niej i z tego co mi opowiadała zadziałało.

Gość gość
ja rowniez polecam wrozke ewę,bardzo dobra wrozka.warto skorzystać

Gość gość
http://wrozbitapaulus.pl - zwracałam się do niego w paru sprawach związanych z miłością i wszystko się sprawdziło. Jak dla mnie wart polecenia.

Gość gość
nic sie nie sprawdzilo