Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kfiatek79

Jak często uprawiacie seks...

Polecane posty

...w związkach wieloletnich?Ja z mężem 11 lat po ślubie + kilka lat związku a seks cały czas super,kilka razy w tygodniu,w różnych miejscach,pozycjach,hotelach,samochodach,itp.,ale...no właśnie,jakiś czas temu rozmawiałyśmy o seksie z koleżankami,byłysmy pod wpływem alkoholu,i okazało się że one jak raz w tyg pod kołderką to wszystko i w ogóle podawały takie przykłady uników,że poczułam się prawie jak seksoholiczka!!!Po tym wieczorze jeszcze kilka razy rozmawiałysmy o seksie i one tak na serio z tym brakiem ochoty! Teraz pytanie, jak Wy to faceci wytrzymujecie???I co to za babska,które nie chcą się kochać ze swoim facetem,bo NIE!!

Gość gość
Witam My mamy juz 25 lat malzenstwa za soba i ja coraz bardziej za nia szaleje... serio - tak wlasnie jest. CODZIENNIE chce sie z nia kochac i juz :-)

Gość wierna żona   39
Małżeństwo od 12 lat, seks kilka razy w miesiącu - częściej się nie da, bo w domu trójka dzieci, w tym dwoje dość małych.

Gość gość
Ja i moja żona ze stażem małżeńskim 30 lat. Kochamy się średnio co drugi dzień. W weekendy prawie zawsze dwa razy :)

Gość gość
My po przeszło 32 latach małżeństwa, też nie popuszczamy :) Wychodzi gdzieś cztery razy w tygodniu :)