Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noszę za duże biustonosze, nie wyobrażam sobie kupić mniejszego.

Polecane posty

Gość gość

Denerwuje mnie to gadanie brafiterek, że powinnam nosić rozmiar 65C i najlepiej jeszcze z pushupem... Najlepiej czuję się w rozmiarze 70 C, bez push upu. Może troszkę odstaje jak się schylę ale przynajmniej mnie nie uciska ani nic. Któraś też nosi za duży biustonosz?

Gość gość
ile masz lat ?

Gość gość
nie, akurat masz mniej wiecej mój rozmiar i mi za duży dyskomfort sprawia (cycki też lepiej wyglądają odkąd mam dobrane staniki) może chujową brafiterkę miałaś bo 65C jednej firmy nie jest równe 65C sa jeszcze ściśliwe, nieściśliwe, różne kroje miseczek (pierwszy raz widze by wciskały pushupy w tych to każdy się udusi) polecam staniki M&S (te zwykłe gładkie, pakowane po 2, najlepsze staniki jakie miałam)

Gość gość
18, jestem bardzo drobnej budowy i mam mały biust:) Kilka brafiterek w profesjonalnych salonach bieliźnianych wmawiały mi, że powinnam kupić 65C. Dwa razy dałam się namówić na 65 c, jeden z push upem, drugi bez, owszem cycki są mega podniesione i aż mi się robi rowek ale mi na tym nie zależy. Uciskają mnie, skóra mi się zbiera i ogólnie dużo lepiej się czuję w bezfiszbinowym 70c.

Gość gość
jak 18, to jesteś młodziutka kotku, masz faceta czy pierwszy raz jest dopiero przed Tobą?:)

Gość gość
miłe w dotyku masz cycuszki kotku 18 letni ?:)

Gość gość
też jestem drobna. to wg mnie źle Ci dobrały, bo obwód powinien być ciasny (z czasem każdy się rozciąga i możesz z pierwszego oczka na 3 wejść) ale no cyce miło powinny w nim leżeć. może po prostu krój czy marka nie taka (miseczki mogą nie trafiać w cycka) pierwszy stanik jaki kupiłam przy dobieraniu też był kiepski (65D) :D brak doświadczenia po prostu w esotiqu też są mniejsze rozmiary i fajne staniki, w Cubusie (ale tam mnostwo pushupów), musisz poprzymierzać bo moje takie fajne okrąglutkie się zrobiły jak noszę dobry rozmiar :)

Gość gość
daj fotkę swoich cycków na kafe

Gość gość
Ja mam biustonosze z Triumpha, Intimissimi, Esotiqua (i tu Ci przyznam rację, tani biustonosz a leży super i to w 65c ale jakość kiepska), Lanoro (Calvin Klein) i w rozmairach albo 65 c, 65d, 70c i najlepiej czuję się w 70 c bez push upu....

Gość gość
triumph wg mnie kiepski, dla większych babek może fajniej, jak miałam jakieś to mi się porozciągały (gacie tak samo) esotiqa mam kilka 2-3letnich i jakościowo naprawdę nieźle stoją jak na cenę, intimissimi chciałam próbować, ale odkąd odkryłam m&s to tylko na to poluje (a w pl warunkach dość trudno) i olałam inne

Gość gość
kiepski to jest ferdek

Gość gość
Jak c***asuje to nos, w czym problem?