Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa mnie wyzwała....

Polecane posty

Gość okulary się kłaniają
AUTORKO ignoruj trolice! albo zepsuta teściówka albo jakaś młoda sziksa się nudzi więc dzieci do ksiązek bo nie wierze że to napisała młoda matka :p a tak apropo gościówo gdzie tu pisze że dziecko biega? masz rozdwojenie jazni? pisze wyrażnie ze mamusia męża łazi krok w krok za jej męzem jak nosi dziecko zainwestuj w okulary tępa dzido :classic_cool:

" pożera wzrokiem " :D rzeczywiście , to błąd niewybaczalny :D i na dodatek mówi " synku " - no jak tak można ?! :D

Gość synowa pod homonto powinna isć
Wszystkie jesteśta yebnięte teściowa zła tak? to synowa powinna się kłaniać nad teściową! zbrała jej syna i jeszcze wnuka chce! wy synowe jesteście porąbane jakbyście tak po pyskach podostawały to byście się nauczyły szacunku i dyscypliny! Szmaty,dupodaje,hrabianki i nawiedzone histeryczki!!!!!!!!!!!!

Gość gość
alium, a ty co pijesz do tematu?! Idealna się odezwała :D a ty autorko masz szacum za własne zdanie u mnie! a ty od homonta żal mi cię bo musisz być bardzo niesczęśliwa i zgorzkniała 🖐️

Gość gość
No i trole się zleciały hehe ale przynajmniej się z was pośmiac mozna A ty kobito z homontem masz wszystko w porządeczku z główką? A fajny temat się zapowiadał a trole zawsze muszą krazyć oj jojoj strach się bać hehehehehe

Gość masakra jak w pile
Teściowo kochana twoja wypowiedz świadczy o tym jaka jesteś zepsuta i nielubiana.Twoja synowa biedna oj biedna mając taką bestię w rodzinie,na jej miejscu wyjechałabym jak najdalej z rodziną od takiej toksycznej kobity jak ty :-(

Gość okulary sie kłaniają
HOMONTO? to chyba wam kagańce na pyski kajdany na łapska teściowe najdroższe. Ja bym nigdy nie dopuściła do tego by teściowa wyrwała dziecko! moje i męża!

Gość gość
Idiotki zapyziałe za chabety i za drzwi!Synowa nigdy córką nie będzie ani teściowa matką,znam takie co udają kochane teściowe (moje kolezanki) a rąbią d**y swoim synowym ile wlezie a te kretynki myslą że są lubiane BUHAHAHA

Gość gość
O matko,i wy teściowe świecicie kulturą i szacunkiem? Jak teściowa nie szanuje synowej zasad,ciebie i cię obraza to jak ty masz ją szanowac? Ja mam 2 synowe są jak córy dla nas,nigdy nie dwałam złotych rad,wizyta1 w miesiącu a gdzie zebym im dziecko zaierała z rąk,sami dali to chętnie wziełam a nie daj! to nie w moim STYLU! oni są rodzicami a my to tylko dziadki

Gość gość
:classic_cool: autorke wystraszły miotły bo jej nima odezwij się do nas a te chieny olej 🖐️

Gość gość
żmije zawsze sie znajdą!!!

Gość gość
A co ta strona da takim nadgorliwcom? no co? weszłam i co nic ciekawego tam nie ma! a moja to już wogóle fiśnięta jest!

Gość gość
Dobrze że jej wygarnełaś i widać odrazu że takie zachowanie wobec wnuka nie jest normalne, synku? o zgrozooooo ona chyba chodziła z tobą w ciąży albo za ciebie w urojonej! unikać wizyt jak się da, tyle ci doradzę i nie pozwalać sobie, o matkooo wpółczuję ci bardzo :-( ale na całe szczęscie mąż jest za wami ufffffff

Gość gość
gość dziś Jeśli autorko chcesz zasięgnąc porady w tym trudnym temacie to zauważ że nie jest to dobre miejsce.Rozmawiaj o tym z ludzmi ktorzy wiedzą jak to rozwiązać,na pewno nie tutaj bo każdy przypadek jest inny.Jedni są pokrzywdzeni,inni krzywdzą i szukają dziury w całym robiąc z siebie ofiarę.Kafeteria to zlepek .........

Gość gość
Co masz do kafeterianek kwoko? zlepek to masz w mordzie po s*****e swojego kibola :D

Gość gość
gość dziś uderz w stól a margines społeczny się odezwie.Nie długo trzeba było czekać hahahaha:):):):)

Gość gość
Ty żdziro ja ci wyzwe od marginesa :classic_cool: ty zakuto krowo ! wszystkie jestesta lelum polelum,tesciowe górą hip hip-huraaaa :p

Gość gość
gość dziś patologia społeczna!!!!:):):):):):):):):):):) qqqqqqqqqqqqq

Gość gość
Twoja tesciowa nie jest idealem ale postaw sie na jej miejscu. Widzi wnuka raz na dwa tyg a ty nie pozwalasz go jej poprzytulac. Nawet patrzec na niego nie moze wg ciebie. To twoje pierwsze dziecko, z tesciowa sie nie lubicie ale malego nie powinnas w to mieszac. On ma prawo miec normalny kontakt z babcia. Jak ty bys sie poczula jak za 20 lat twoja synowa nie pozwolilaby ci potrzymac dziecka? Masz syna, bedziesz tesciowa i pomysl o tym. Ubodlo cie, ze tesciowa obgadala cie za lenistwo i brak pracy ale to byli dawno temu. Moze pora zapomiec, pokazac klase i sie dogadac.

Gość gość
Ja się nie zgodze z panią,jakby się pani poczuła gdyby tak pania obrażono? na druga syową też psioczyła ale pewnie tak, tesciowa biedna synowa zawsze zła ehhh, a normalne jest wołac synku do wnuka? przeciez widzi dziecko co 2 tyg i ucieka z nim jak nie normalna,mąż opowiadał mi jak go kontrolowali ze wszystkiego i męża kuzynka,ciotki też nie przepadaja za nią,jest tak nadgorliwa ze to jest przerażające,potrafi dociąć i jeszcze jedno! rywalizuje o wnuka z moją mamą która jest bardzo za małym ale tak nie postępuje i widzi dziecko jeszcze rzadziej bo pracują, Starszy syn z synową jak przyjeżdzają to udają takich cacy,sami to u nas w domu powiedzieli a przyjeżdzają 3 razy w roku,ani jeden a ni drugi syn niechciał z nimi mieszkać hmmmm ciekawe dlaczego?

Gość gość
DOKŁADNIE! DROGA PANI ciekawa jestem jaką ty jesteś tesciową czy tam synową? Dlaczego ma tak być że teściowa tak chce i tak musi być! Wedle mnie załozycielka tematu ma sporo racji jak byś się kobieto czuła w takiej sytacji gdzie cie obgadano? Wychodzi na to że lepiej udawać tak? :D jak wy postępujecie! najpierw udajecie super teściowe a potem nadajecie na nas do swojej rodzinki i kolezaneczek TYLE W TEMACIE! Autorko byłabyś głupia gdybyś teściowej ustąpiła!!! oczywiście zgodzę się z tym że dziecko ma mieć kontakt z babką i widze że ma no pzecież nie widziała dziecko tylko w szpitalu :p bo widzi co średnio 2 tyg. A gdyby widziała 2 razy w roku to wtedy mogłaby beczeć więc bez przesady :D Jaką bedzie teściową czy ja i inne to wyjdzie za kilka lat! Jedno jest pewne bynajmniej ja nie będe taka jak tu czytam !!! Masz kobieto śmieszne myślenie,żyjesz tamtymi czasami chyba :p skończyły się czasy gdzie synowa była niewolnikiem i słusznie jedna kobitk napisała : to jest młodych czas! nasz! i one już swoje wychowały teraz kolej nasza! a nie jak czytam siedzą na karakach młodym mamom,pouczają i zgrywają cierpiętnice bo chciały by się poczuć jak matki!!! ja bym swoją ustawiła za synka ludzie kochani! 🖐️

Gość gość
hehehe ,rozhisteryzowana siksa,porywa jej dziecko ...ogarnij się dziewczę jeszcze nie jeden raz zamarzysz,żeby się dzieckiem zajęła ta zła teściowa.No młoda ma pępek świata nie dotykajcie, nie patrzcie na niego.Ile tu było tematów dziadkowie i babcie mają gdzieś wnuków🖐️

Gość gość
nie mam czasu czytać całego tematu, ale napisze to co juz inne pisały olej ta tesciowa, ignoruj ja, bądź bardziej ostra, a nie taka ciepła klucha i powiedz, ze jak sie nie zmieni to moze zapomnieć o wnuku, maz powinien byc po Twojej stronie ps. miłego dnia

Gość gość
06.26 dla matki jej dziecko jest pepkiem swiata najwyrazniej ty swoje zostawiasz samo sobie i podzucasz tesciowej hehe a pózniej chodzą takie marginesy zaniedbane,tesciowa to nie służąca! a pozatym autorka wcale nie musi dziecka zostawiać z nią a z kim innym więc po co te szantarze? Ja o lilke się starałam 3 lata i nikomu jej nie zostawie a wiesz dlaczego bo tyle na nią czekałam i moge nie spać 24 godz wystarczy że się usmiechnie hehe i w przeciwieństwie moja teściowa zna umiar weżnie troszke i oddaje nam!!! ty się ogarnij!

Gość żmijeeeeeeeeeeeee
śmiech na sali siksa to ty kochana :p dlaczego obrażasz dziecko kochane?do książek won :classic_cool: Olewaj komentarze rozhisteryzowanych teściowych i dzieci :D

Gość gość
gość dziś kup sobie słownik ort,bo doradzać potrafisz ale z ortografia na bakier,pewnie ZSZ i nic wiecej :):):)

Gość gość
OJ sikse sikse jakie to roszczeniowe....podjudza jedna drugą a dziecko już jej pewnie teściowa pożarła hahahaha

Gość gość
gość dziś Autorka ma problem ale nie tylko z tesciową ale również ze sobą. Pisanie o 5:22 w temacie tresciowej świadczy o niedojrzałości emocjonalnej.Dziecko droga Pani nie jest własnością,babcie mają równe prawa więc warto sie zastanowić czy powiedzenie do wnuka (córciu czy synku" jest czymś nagannym.Oprócz tego że z zasady jej nie lubiłaś i nie lubisz i szukasz każdej najdrobniejszej przyczyny by jej dowalić.Wkręcasz w to męza i jego rodzinę plotkując w jej temacie.Czy to wg.ciebie jest ok??? Widzisz,niejedna synowa,szczegolnie synowa bo przeciez wiadomo ze to nie rodzina,powinna być szczesliwa ze babcię ciągnie do wnuka,bo sa takie ktore uwazaja ze dzieci córki to wnuki a syna to obce. Kiedys to mnie dziwiło to okreslenie,teraz juz nie.Bo jak sie czasem czyta na forach kobiecych co pisza ,to czesto ani mąz ani ta kochająca babcia wnuka nie wie dzidzius jest dzieckiem kochanka.Taka kobieta nie wyrywa jej z rąk dziecka,przeciwnie,gdyby mogła oddałaby na 24/24 by sie tylko nie wydało.Ciesz się ze babcia jest za wnukiem,bo kiedys bedziesz chciec jej pomocy a ona powie ze ma to w zadku. Za niedługo bedziesz teściową,masz syna,zapamiętaj ze nie bedziesz miec lepiej,wspomisz kiedys to co usłyszałaś. Ty natomiast

Gość gość
Ty po wyżej ja mam podobną sytuacje,jakbyś była w takiej sytuacji to może i byś pare istotnych rzeczy zrozumiała! wezmy nasze kochane tesciowe do siebie a my won bo my przeciez jestesmy te złe a teściowe kochane,mam koleżanke która jest psychologiem i powiedziała mi wazna rzecz! patrz na swoja rodzine meza i dziecko jezeli wasza 3 jest szczesliwa to jest najwazniejsze od wieków był problem tesciowa-synowa!!! zobaczymy jaka ty bedziesz!!!! jeżeli chodzi o pisanie autorki ja ją rozumiem a pisanie o 5 rano bo moze wtedy ma czas tak ci ciężko to zrozumieć bo juz ci nawet to przeszkadza,wychodzi na to ze wszystkie synowe są niedojtrzałe i mają problem ze sobą :D jeżeli kogos oskarżasz to najpierw rusz głową! bo ja tu widze bardzo duzo winy po stronie teściowej autorki!!! zaraz mnie będziesz pouczać! mam to gdzieś 🖐️

Gość gość
Ja teściową obgaduje do rodziny? To powiem ci tyle że jest na odwrót,doradzali mi nawet by unikać częstych spotkań z teściową bo będziemy mieć przekichane! Mieszkam w dużym mieście a mimo to spotykam rodzine męża i mi mówią na temat teściowej. Już tego nawet słuchać nie mozna,boje się tylko jednego ona rywalizuje o moje i męża dziecko. Zazdroszcze tym którzy mają fajne teściowe i nie nadgorliwe szczerze. Teść pracuje,ale to spokojny człowiek,nigdy się nie wtrąca w przeciwieństwie do teściowej .