Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość99999

Molestowanie dziecka przez dziecko

Polecane posty

Gość gość
ten 13 latek psuje dziecinstwo pozostalym chlopcom,autorko jestes glupia,narazasz ich na taka traume ze w koncu sami sie gdzies zglosza i jeszcze wyladujesz w pace. powodzenia

Gość gość99999
NATALIA3154@GMAIL.COM

Gość gość99999
NATALIA3154@GMAIL.COM

Gość gość
wysłałam.

Gość gość
Przede wszystkim nie możesz tego tak zostawić, on musi być zbadany przez psychiatrę i leczony psychoterapia,moze leki. Nie daj sie zbyc,bo to powazny problem,najlepiej poszukaj lekarza,ktory jest kompetentny i jest specjalista jesli chodzi konkretnie o ten problem.

Gość gość99999
DZIEKUJE :)

Gość gość99999
TAK JAK WSPOMNIALAM W SRODE MAMY PSYCHIATRE, I JUTRO KOLEJNA WIZYTA W PCPR NIE CZEKAM Z TYM, MUSZE KONCZYC, JUTRO SIE ODEZWE

Gość gość
Przeciez to pedofil nie wyleczysz tego. Biedny ten 4 latek no sie przydazylo cos podobnego jak mialam 4 lata pamietam I trauma na cale zycie. Powinnas smazyc sie w piekle

Gość gość
pedofil? dziecko może być pedofilem? wow, od kiedy?

Gość gość
ten 13-latek to moze w nocy molestowac te dzoaciaki,jak ty spisz i nic nie slyszysz. biedne te dzieci. dla mnie to dzieciecy pedofil,za 5l bedzie mial 18 a tem maly 9 lat i myslisz,ze wtedy nie bedzie juz sie dobieral do tylka mlodszego chlopca?

Gość gość99999
13 latek odizolowany, pojechałam dziś, wzieli go. Jest w rodzinie zastępczej sam. Bedzie mial terapie i leczenie bynajmniej tak obiecali. Zobaczymy. DZIEKUJE!

Gość gość
to super, mam nadzieje,ze pomoga temu nastolatkowi,biedny dzieciak,mam nadzieje,ze sie naprostuje. dobrze,ze go wzieli bo kto wie co on mogl jeszcze zrobic mlodszym chłopcom.

Gość gość
Ciekawe...autorka nagle od razu po założeniu tematu pojechała oddać dziecko? Pewnie wystraszyła się(i słusznie), że ktoś zgłosi gdzieś ten temat i dlatego to napisała.

Gość gość
Myslalam najpierw o psychiatrze ale uświadomili mi ze nie ma na co czekać, bo pewnie to nie pomoze, przywiazalam się do chłopaka, ale niestety ..... Najważniejsze zeby on trafil w dobre ręce no i ze pozostali chłopcy będą bezpieczni.

Gość gość
cos watpie tez zae autorka od razu oddala tego zboczenca no ale załozmy... autorko na drugi raz nie siedz z załozonymi rekami tylko dzialaj natychmiast!! przeciez to znboczeniec jak niewiem,ja nie znam takiego przypadku zeby się tak duzy dzieciak zachowywał,to jest nienormalne on jest nienormal;ny i powinien byc lecozny w szpitalu psychiatrycznym i odizolowany od spoleczenstwa. a ty o tym wiedziala si się na to godzilas tez jestes temu winna!' a moze on juz zgwałcił tego 4 latka skad wiesz? na podstawie rozmowy tylko? trzeba by było tego 4 latka tez do lekarza zaprowadzic i sprawdzic czy mu krzywdy nie zrobił. jak mozna o takim problemie wiedziec i nic z tym nie robic przez tyle czasu!!!