Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

nie mam uczuć pomocy ;( !!

Polecane posty

Gość gość

ostatni raz wydawało mi się , że rok temu kochałam kogoś , ale nie byłam do końca pewna, on też i wątpliwości zwyciężyły, roztsalismy się, potem miałam bardzo silne emocje (pozytywne) ... podobał mi się ktoś, ale spotykałam się z jego przyjacielem (też przystojnym, bo tamten był zajęty) ... potem przestaliśmy się spotykać, ja byłam szczęśliwą singielką nadal, aż poznałam kogoś, świetnie się razem bawiliśmy, tylko, że traktowałam go jak kumpla, niestety on chyba do mnie coś poczuł :( w międzyczasie poznałam jeszcze kogoś, przez 2 miesiące wydawało mi się,że to jest to,że się zakochałam nareszcie, ale gdy on się probówal do mnie zblizyc to znowu się oddalam... w zasadzie to nie wiem :( czy może być tak że jestem niezdolna do wyższych uczuć? a i jeszcze jedno najwięcej szczęścia daje mi mój pies :O kocham go najmocniej i wiem,że faceci przychodzą i odchodzą a pies zostaje, a poza tym znam go dobrze, czasem mnie wkurzy, ale to akceptuję a niestety u facetów wiele rzeczy wyprowadza mnie z równowagi jak również nie mam za dużej ochoty na seks ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować