Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postanowienia noworoczne

Polecane posty

Gość gość

Jakie są wasze noworoczne postanowienia?

Gość gość
dalej bede jezdzil czolgiem :classic_cool:

Gość gość
znaleźć czas dla siebie i zadbac o swoje ciało :)

Gość Czekoladowa_Pani
1. Odchudzanie . 2. Więcej poświecę czasu na kosmetyczkę i Fryzjera . 3. Kończę z nadmiernymi zakupami butów :-D

Gość gość
warto wybrać się do spa, ja od czasu do czasu odwiedzam Arkadię w Opolu i czuję się po wyjściu z tamtąd jak nowo narodzona, atrakcyjna kobieta :)

dosc prozaiczne, byc po prostu szczesliwa, cieszyc sie chrapaniem drugiej polowki lozka, byc dumna z gotowania dla oddzialu wojskowego i nadal pozostac zboczona ;)

Gość gość
spa to dobry pomysł żeby się zrelaksowac i nabrać siły na nowy rok :)

Gość koralowaaa
Jak takie postanowienie to przyda się Wam: http://www.metasport.pl/ tutaj macie wirtualnego trenera ogólną bazę treningów no i porady. Więc wszystko w jednym miejscu. Jest to niesamowicie motywujące no i mi na przykład bardzo pomaga bo z reguły mi się nie chce szukać:)

Gość Kasiulek1992
Ja co roku postanawiam schudnąć. a już dawno straciłam wiarę, że uda mi się pozbyć centymetrów tłuszczyku. Zawsze miałam tendencje do tycia i wcale nie wynika to z jedzenia nie wiadomo ile. Taka się urodziłam. Próbowałam, naturalnie, wielu reklamowanych specyfików, ale żaden nie był skuteczny. Dopiero w grudniu postanowiłam jeszcze ostatni raz spróbować – i strzał w dziesiątkę. Kupiłam Therma Line Fast i zażywamregularnie, a po Nowym Roku – pierwszy wspaniały prezent – waga pokazuje, że pastylki działają, a ja jestem taka szczęśliwa – wiem, że teraz odchudzanie na pewno uda mi się :-)

Gość gość
Brałam kiedyś jakiś inny środek. Nie pamietam nazwy. Nie byłam zadowolona. Na kilka miesięcy zrezygnowałam z tego typu sposobu na schudniecie. Zraziłąm się na jakiś czas. Po przeczytaniu wielu opinii jeszcze raz podeszłam do suplementacji. Tym razem ze Slimcea. Zaryzykowałam, zamówiłam. Po tygodniu już wiedziałam że nie wydałam pieniedzy w błoto. Zaczełam odczuwać pierwsze efekty hamowania łaknienia oraz niewielki spadek wagi. Po pełnej przebytej kuracji schudłam 11kg!! polecam. warto

Gość karmena
I jak Wasze noworoczne postanowienia? Realizuje się czy już odpuściłyście? Ja zaczęłam dopiero kilka dni po nowym roku, ale założyłam sobie, że będę ćwiczyć pamięć i koncentrację. Kupiłam programy na stronie www.akademia-umyslu.pl/sklep/kategoria/dla-uczacych-sie-i-pracujacych i ćwiczę co jakiś czas po 15 minut. Powinnam ćwiczyć codziennie, ale praca i dzieci nie zawsze pozwalają. Nie zawsze mam też chęć. A Wy co robicie? :)