Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieslawa998

Prokardin na choroby ukladu krwionosnego

Polecane posty

Gość mamuska678
spoko produkt

Gość gość
o ile Prokardin obnizyl wam cisnienie?

Gość mariannnd
tutaj można przeczytać o produkcie, trafiłam na niego przez stronę lekarza kardiologia Andrzeja Andruszewicza http://prokardin.com/

Gość gość
obniża ciśnienie krwi i bardzo pomaga w walce z cholesterolem, bardzo dobry ten Prokardin

Gość grazynawarszawa
gdzie mogę dostać Prokardin w Warszawie?

Gość gość
Ludzie, przecież to sciema, zwykły suplement diety dla naiwnych. Nie dajcie się nabrac, i te wpisy wszystkie wyżej pisane przez ta sama osobe. Masakra

Gość gość
moj lekarz bardzo polecal zeby to brac na wysokie cisnieie, ja mam 35 lat

Gość elzbietebydgoszcz
Tutaj masz podany numer telefonu, pod którym możesz się dowiedzieć więcej i zamówić do domu http://prokardin.com/

Gość zbyszkozbogdanca
zadzwoniłem i zamówiłem w promocji, we wtorek ma być kurier, dam znać po 2 tygodniach stosowania bo akurat w pod koniec stycznia mam wizytę u lekarza

Gość gość
słyszałam wiele dobrego o tych tabletkach, a jak się je przyjmuje?

Gość gość
dwa razy dziennie, rano i wieczorem brałam te tabletki i mogę je polecić z czystym sumieniem, mialam zaczać brac tabletki na cisnienie, ale bardzo się tego obawialam bo trzeba ja brac potem cale zycie zaczelam od prokardinu, po calej 3miesiecznej kuracji moje cisnienie sie unormowalo, jestem bardzo szczesliwa!

Gość Wojciech Drygas
Zakład Epidemiologii, Prewencji Chorób Układu Krążenia i Promocji Zdrowia Kierownik Zakładu: Prof. dr hab. med. Wojciech Drygas Polecam Prokardin To najlepszy preparat na choroby układu krwionośnego Kontakt: ul. Niemodlińska 33 04-635 Warszawa tel.: +48 22 815 65 56 fax.: +48 22 613 38 07 e-mail: wdrygas@ikard.pl

Gość gość
dobry produkt w dobrej cenie

Gość gość
prokardin to bardzo dobra tabletki wspomagajace inne leki jeslo np. ktos zmaga sie z nadcienieme

Gość gość
taaaa i 3000 wpisów w jeden dzień spam jak uj

Gość gość
i co niby zawiera ten cud specyfik który normalnie kosztuje 300 zł a w megapromocji 87 złotych ? pachnie mi s**tem jak cudowny preparat na zwyrodnienie stawów i kręgosłupa i maść likwidująca żylaki czyżby ten sam producent naciągacz bo cena podobna ?!

Gość alergik9809
prokardin uratował mojego wujka!!!!!!!

Gość kasiaryłko2
Polecam ten lek! Odmienił moje życie w końcu mogę cieszyć sie swoim życiem i żyć bez nadciśnienia 100% skuteczność

Gość Damian1987
Godne POLECENIA każdej osobie która ma problemy z sercem!

Gość Marta1916
Prokardin bardzo dobry lek Polecam !

Gość Zofia789
Wspaniała kuracja ! Życzę wszystkim takiego samopoczucia jak teraz mi dolega! NIE CZEKAJCIE ! w 100% działa

Gość Tadeusz23
Ja jestem na tak! wszystkie badania poprawiły się!

Gość KrzysiekSzczecin123
coś wspaniałego cud tabletki na problemy z sercem stosuje już 2 tygodnie i dolegliwości minęły

Gość gość
produkt rewelacyjny! mojego dziadka męczyły niesamowite bóle w klatce piersiowej w dodatku cierpiał na nadciśnienie. Należy do ludzi, którzy nie lubią chodzić do lekarza. Zamówił sobie kuracje na miesiąc i efektem czego bóle zniknęły a ciśnienie wreszcie się unormowało :) polecam!!

Gość gość
Baza Modelek – pacjentek na szkolenia medycyny estetycznej dla lekarzy prowadzi nabór na wiosenny panel. Szkolenia prowadzone są wyłącznie przez uznanych lekarzy. Wszystkie zarejestrowane modelki/e w okresie półrocznego panelu mają zagwarantowane uczestnictwo w co najmniej jednym szkoleniu medycyny estetycznej, podczas którego będą poddane bezpłatnym zabiegom. Rejestracja modelek/i trwa do 15 lutego 2015r Ze względu na bardzo duże zainteresowanie naborem do Bazy Modelek oraz limitem miejsc organizator zastrzega sobie możliwość skrócenia okresu naboru Preferowany wiek modelek od 35 do 65 roku życia. http://bazamodelek.com/formularz-kontaktowy

Gość ruda890
Mialam duze problemy z cholesterolem i nadcisnieniem... borykalam sie z tym problemem od kilku lat bralam wiele lekow mialam juz wszystkiego dosc i postanowilam ostatni raz sprobowac czegos innego wiec zadzwonilam i zamowilam prokardin pelna kuracje i problemy zniknely! Czuje sie swietnie lekarz tez jest pod wrazeniem tak dobrych moich wynikow badan!!! Polecam!

Gość gość
bardzo dobry lek :) po kuracji 3 miesięcznej prokardinem, moje wyniki znacznie się poprawiły, polecam !

Gość mirek55
miałem problemy z nadciśnieniem oraz cholesterolem po dwóch miesiącach mój cholesterol wrócił do normy, a i ciśnienie już mi tak nie skaczę. jak najbardziej polecam.

Gość bogusia857
Bardzo dobry produkt. Polecam go wszystkim którzy zmagają się z podobnym problemem.