Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieslawa998

Prokardin na choroby ukladu krwionosnego

Polecane posty

Gość gość
czytalam o tabletkach prokardin w gazecie i jestem zadowolona, ze go zamowilam. od lat mam podwyzszone cisnienie i po 6 tygodniach przyjmowania prokardin obnozylam je i jest juz prawie w normie dobrze, ze prokardin jest dostepny bez recepty

Gość gość
Na czeskiej stronie informacja iż 100 szt to koszt niespełna 401,-koron!Zawartość "leku" to:magnez,koenzym Q10,witaminy /E,B6,B12,kwas foliowy/oraz selen i chrom. Na ile skuteczny tego jeszcze nie wiem?-czy szkodliwy chyba nie? Na polskiej infolinii-to rzekomo producent ze Szwajcarii. W zasadzie nie wierzę w genialne specyfiki!!!!!!!

Gość karolina30314
Prokardin, jest rewelacyjnym lekiem, po 4 mies kuracji, czuje sie o 4 lata młodsza, skończyły się problemy z cholesterolem, oraz nadciśnieniem.

Gość Gość309
Mi prokardin pomógł - jest to świetny lek - całe dnie chodziłem zmęczony, czułem się bardzo źle a teraz wszystko jest idealnie, mam mnóstwo energii

Gość gość
Oszustwo!!!!!

Gość gość
UWAGA!!! Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego i jego firmy takie jak Estinity Wiesława Kaszubska, Biocare, MPM Entertainment LLC, Whitetime Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), Hamilton Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@w arszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Pracownicy dodatkowo niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, vitalash, VITA SLIM, Whitetime, beverly smile, thermasin, liverine detox, Foreverslim, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, VENOSIN, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra i szereg innych...!

Gość gość
UWAGA!! Niech każda osoba, która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego sprzedającego PROKARDIN i jego firmy takie jak ESTINITY, BIOCARE, MPM Entertainment LLC, MPM LTD, WHITETIME Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), HAMILTON Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do Prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@warszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Pracownicy niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK Nagrywajcie swoje rozmowy telefoniczne z konsultantami. Nie musicie informować o nagrywaniu a to cenny dowód w sprawie. Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, whitetime, vitalash, VITA SLIM, beverly smile, thermasin, liverine detox, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra, NeoRest, NikoEnd, Bionea, młody jęczmień, Błonnik Pro, Phosphatix, Delipox, UreaCare i szereg innych

Gość gość
Jak to dobrze, że ja mam bardzo madrego chirurga naczyniowego (http://chirurgnaczyniowygdansk.com.pl/), który leczy mnie w normalny, tradycyjny sposób, a nie jakimiś nowomodnymi specyfikami.

Gość gość
Po zakupie pokazałem to lekarzowi pierwszego kontaktu. Kazał mi wyrzucić ten syf niewiadomego pochodzenia!!!!!!-na razie leży w szafie!!!