Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olorinek

Życie w Akademiku

Polecane posty

Od jutra przez tydzień mam być zakwaterowany w akademiku (czas szkolenia) czy ktoś mógłby mi powiedzieć, Jak wygląda mieszkanie w akademiku? Są tam sale komputerowe, jak jest z kuchnią i łazienką, no i ostatecznie czy to prawda że akademik to jedna wielka impreza czy zwyczajnie będę umierał z nudów przez ten tydzień?

Gość gość
Zależy jaki akademik

Gość gość
Olorinek ciesz się, studentki dają za kase ale tylko w gumce w pipke ale do buzi biorą bez gumki

Niewiem jaki dowiem sie jutro na miejscu doopiero ... ale jakie ogolne standardy chyba musza byc prawda?

Gość gość
nie umrzesz z nudów, studentki czule się tobą zajmą, dasz chyba zarobić studentkom

nikomu nie bede dawal zarobic jak bede chcial to do burdelu pujde raczej chodzi mi o zwykle imprezy jak juz

Gość gość
no patrzcie jaki cnotliwy Olorinek :D

Gość gość
nie dasz biednej studentce zarobić ? wstydzisz się studentce pokazać ogóraska?:(

Gość gość
Jakie szkolenie? chyba z ortografii :D

Gość gość
Olorinek jak nie chcesz ze studentką to zwal se konia sam.

Gość gość
Zależy jaki akademik to jedyna słuszna odpowiedź. Ja mieszkałam w spokojny, ciasnym i nie rozpustnym, a bywałam w ciaśniejszych i bardzo imprezowych, ale nie w takich w których by był dostęp do komputerów. Generalnie jednak ludzie często imprezują ze sobą, w sensie w swoim gronie, a nie każdy z każdym, więc musiałbyś trafić na fajne grono, albo też na innych łebków ze szkolenia żeby mieć się z kim nie nudzić.

Gość gość
Mieszkałam w takim w którym kuchnia była przypisana do dwóch pokoi, jak w małym mieszkanku, ale często jest kuchnia na korytarz i ohydne zawalone jedzeniem kuchenki :D z wc też różnie bywa, więc jak się dowiesz w jakim będziesz mieszkał...to się dowiesz :D

Tak tak wlasnie troche lipa z tym ze w takim razie nie ebde mial dostepu do neta przez ponad tydzien mieszkania tam... jesli chodzi o osoby ze szkolenia to odpada to nie towarzystwo do imprez - liczylem na jakas rozrywke studencka typwo... do tego mam nadzieje ze nie ebdie zadnego problemu z uzywaniem kuchni i lazuenki

Gość gość
kuchnie i łazienki są wspólne (albo np. łazienka na dwa pokoje), więc z używaniem problemu nie będzie. Sali komputerowych nie ma, studenci mają swoje laptopy. :P Towarzystwo w akademiku zawsze imprezowe się znajdzie (pytanie tylko czy sąsiedzi czy drugi koniec budynku)