Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama igorka 1986

Moje dziecko nigdy nie poznało smaku mleka modyfikowanego!

Polecane posty

"złapałam ją za sutka mleko pociekło fontanną" taaaa.... to jakieś nędzne prowo, a wy się podniecacie

19:53 co ty za bzdury opowiadasz? jaka soja w mm :O

Gość gość
Ludzie dajecie się podpuścić. Wlazła jakaś picza co całymi dniami z dzieckiem siedzi na kafe, nudziło jej się i założyła wątek żeby ludzie hejtami rzucali. I nakręca się tylko przez was. Nie wierzę że można być taką ciemnotą i niemotą, żeby w taki sposób się do ludzi odzywać i być z tego dumnym. Prowokacja i już

Gość gość
Oo zlot czarownic :D

Gość gość
Kobiety nie odpowiadajcie od razu widać, że to jakaś prowokacja albo matka z głębokiej patologii. Żadna normalna kulturalna kobieta nie założyłaby wątku na tak niskim poziomie. x Dokładnie.

Gość gość
PRYMITYWNE PROWO.

Gość gość
Ale niezle to prowo chociaz. Autorko jak skonczysz gimnazjum napisz ksiazke :)

Gość gość
Autorko. Strasznie ta ciaza musiala Ci zniszczyc te " cycki". Ja nie karmilam, mialam taki krwotok, ze spedzilam tydzien na intensywnej terapii i o kp mowy nie bylo. Moj biust bez zmian. Widac jakos Twoja teoria o niszczycielskiej ciazy sie nie sprawdzila w moim przypadku. W ogole piszesz jak chora psychicznie. Normalny czlowiek wie, ze czasami mm to jedyne wyjscie, wspolczuje Ci, powinnas isc do psychiatry.

Gość gość
Podbijam trola bo warto :) btw kto jest glupszy autorka czy urazone mm i ich wywody?

Gość gość
No niestety ,ale pijemy wszyscy skażoną wodę, pryskane owoce i warzywa, mięso na hormonach i wszystkie produkty pseudo eco ,więc to mleko współczesnych matek tak samo g****o warte jak mm może jedynie siara po porodzie to jakieś przeciwciała dla malucha wartościowe. Tak że się tak nie ekscytuj a Igorek pewnie jak pójdzie do gimnazjum zacznie jarać i całe twoje poświęcenie szlak trafi.

Gość gość
3latek przy cycku?? bez jaj,to jest zboczone!!

Gość gość
To ty jesteś zboczona, bo erotyzujesz relację matka-dziecko. Druga rzecz ilość przeciwciał wzrasta po roku karmienia i koło 2 roku ma tyle co miesiącu karmienia, trzecia rzecz krowy nie pasą się na niebiańskich łąkach tylko stoją w oborze i jedzą mączkę kostną ze swoich braci albo pasą się przy pasach szybkiego ruchu chociażby przy krajowej 7

Gość gość
A Ty wp*****lasz chemie we wszystkim co zezresz

Gość gość
La ty nie rozszerzasz diety dziecku? Całe zycie będzie na tum cudownym mm? Bo dzjecko piersiowe przyzwyczaja się stopniowo do "chemii" z pożywienia w mleku matki, od razu dostaje przewciała od niej a po trzecie dietę ma rozszerzaną później niż dzieci karmione sztucznie. Mm nie jest sterylne, aby było choć trochę należałoby je rozrabiać w wodzie o temperaturze przynajmniej 70'C ale traci witaminy i minerały

Gość gość
hahaha ale mam śmiechawe taaa z lenistwa nie mogłam karmić karmiłam 5 tygodna o 5 tygodni za długo praktycznie dzień i noc a moje dziecko wazyło 400g mniej niż masa urodzeniowa jaka ja głupia byłam wierzyłam w te brednie że każda matka potrafi dziecko wykarmić tylko potrzeba dużo wytrwałości cierpliwości więc karmiłam bo sie wyrówna bo to zdrowe tak mi to na mózg padło że nie zauważyłam że moje dziecko chudnie a nie przybiera na wadze od razu przeszłam na mm i problemy sie skończyły a ja wróciłam do świata żywych a moje dziecko zaczeło przybierać na wadze

Gość gość
Zgadzam sie z przedmowczynia :-) tłucze sie kobietom w ciazy do głowy rewelacje na temat karmienia piersią, a po porodzie przychodzi szok - burza hormonów, zmęczenie i ciagle wiszące przy piersi dziecko, które sie nie najada i drze dzien i noc :-( tak wyglada karmienie piersią !!! A te, które piszą ze to takie cudowne uczucie, szanuje - super, ze Wam sie udało, ale ja należałam do tej grupy, która sfrustrowana i przygnębiona zachowaniem dziecka i jego niedojadaniem, postanowiła karmić mm :-) kazda matka decyduje za swoje dziecko :-) miłego dnia !

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=DvEYhVwnQtw

Gość gość
Ja karmilam dziecko prawie dwa i pol roku. A dlaczego? Bo nie mialam z tym najmniejszego problemu, dziecko od poczatku ssalo, nie mialam zapalen, zastojow, cud miod. A mojej siostrze zabronilam kp bo miala takie zapalenie piersi, ze krew jej sie lala z piersi, lzy jej kapaly z bolu podczas karmienia. Nic na sile, trzeba byc czlowiekiem i rozumiec, ze jak sie nie da to trzeba dac sobie spokoj. I dziekowac, ze na swiecie jest dobre mm.

Gość gość
Mi się wydaje, ze w dużej mierze te co kp to robią to z czystej ekonomii..bo mleko mm nie jest takie.. Z tym kp to jest taka sama nagonka jak z porodem sn...

Gość gość
Na pewno z ekonomii też, dziecko mniej choruje niż na mm a kto chciałby mieć chore dziecko.

Gość gość
Karmienie piersią jest zwyczajnie zdrowsze dla dziecka. Wy nawet nie wiecie co daje karmienie piersią i czego brakuje mm wiec jak kretynki tylko mówicie ze to nie ma znaczenia. A ma. I to duże. Biedne dzieci nawet wykarmić nie potraficie.

jou! niewyparzoną gębe mam, założyłam bloga coby jadem znajomych nie kąsać. Muszę nazbierać czytelników to i linka zapodam, bo przecież do siebie nie będę gadać, a że pierwszy post niegrzecznie o karmieniu piersią to i reklamę trza jakąś poczynić : niewanda.blogspot .com Zapraszam, wkrótce pewnie pojawi się więcej uszczypliwych wypowiedzi.

Gość gość
Mama igorka nie podniecaj się tak, ja nie karmie bo dziecko miało bóle brzucha i ciągle wymiotowalo,zaczęłam dawać mm i problemy się skończyły, dziecko spokojne i bez kolek i gardz mną bo okazalam się matką z sercem hehe i ciesze się bo i tak nie miałabym możliwości karmić, bo mam za wiele na głowie, w zimę w mróz odprowadzam starszego do przedszkola a mała chce jeść o8 i co miałabym się rozbierać na środku poczekalni w przedszkolu albo na chodniku hehe syna karmiłam 5 mcy i mleka brakło, ciężko było naprodukowac 180ml hehe 2 mce później jadł juz 260ml po drugie brzydzi mnie trochę karmienie. Za to mam super jędrne i nie rozciągnięte cyce w porównaniu do ciebie. Sutki ci stercza na 1,5cm zapewne haha

Gość gość
Oj mamo igorka nie tylko sposób karmienia początkowego jest ważne, niebawem będziesz w dziecko zupki błyskawiczne wpychac hehe niech karmią jak chcą, facet cie nie pieści to dziecko wykorzystujesz bleeeee ja karmie swoje dziecko piersią juz 8mcy ale by pisać takie głupoty ze gardze te co dają mm to wiesz kulturę mam,zazdrościsz im czy co. Ja pogardze tobą gdy podasz mleko krowie i wiesz co mleko krowie jest dla cielakow

Gość gość
"nawet psy karmia dzieci swoim mlekiem jakis czas a nie podaja mm." nie pswy, a sumi, nie podają mm, bo nie potrafią mówić, kupić, rozrobić, dlatego karmią naturalnie. Czy kobieta i suka to jedna istota, nie oceniaj autorko wszystkim względem siebie.