Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama igorka 1986

Moje dziecko nigdy nie poznało smaku mleka modyfikowanego!

Polecane posty

Gość mama igorka 1986

A ja jako jego matka gardzę kobietami które podają mieszankę swoim dzieciom. Macie coś najcudowniejszego największy skarb a trujecie je takim syfem jak mm.Że też wam nie wstyd? Może czas zastanowić się drogie mamusie, czy na prawdę dojrzałyście do macierzyństwa.Moim zdaniem nie. Karmiłam swojego syna do 3r.ż i jak czytam tutaj o kobietach które mają pokarm a nie chcą karmić to odebralabym im dziecko.A i te które wypisują że brak im pokarmu...wystarczyło przeczytać bedąc w ciąży jedną kilkustronicową książeczkę o karmieniu piersią i wiedziałybyście wszystko na temat kp. Idiotki, które nie powinny mieć dzieci:o

Gość gość
powiedz to kobietom ktorym zanikl pokarm :)

Gość mama igorka 1986
wiesz co moja siostra też mowila że zanikł jej pokarm.wiedziałam ze po prostu nie chce jej sie karmić.złapałam ją za sutka mleko pociekło fontanną a ona zrobiła się czerwona jak burak.i wlaśnie tak jest z innymi mamusiami którym zaniknął pokarm.jedyne co im zaniknęło to MÓZG!!!

Gość gość
Ja za to odebrałabym dzieci takim co to potrafią tylko innych od idiotów wyzywać i nic więcej sobą nie reprezentują. Jak niby mają wychowywać dzieci?

Gość gość
wez s/p/i/e/r/d/a/l/a/j do igorka....

Gość gość
nie znam twojej siostry znam natomiast metody idiotek na dorabianie ideologii do chamstwa

Gość gość
O kolejna mamuska z peluszkowym zapaleniem mozgu. Wsadz sobie w d**e te swoje wywody na temat kp. Nie twoja sprawa kto i jak karmi dziecko. Patrz swojej dupy i dzieciaka! Zacznie palic papierosy i chuj strzeli te twoje z******te zdrowe karmienie! Ja karmie mm i wiesz co? Jest okazem zdrowia! Kocha pic swoje mleczko i mnie mozesz cmoknac e d**e kretynko! A dziecko to powinni toboe zabrac bo masz cos nie rowno w kopula! A nienormlni ludzie nie powinni miec dzieci!! Amen.

Gość mama igorka 1986
Przepraszam Cię bardzo, ale ja od początku daję swojemu synowi to co najlepsze.Od pierwszych chwil jego życia.Wychowuję go również wzorowo.Takie rzeczy wynosi się z domu, wszelkie wartości które przekazujesz dalej.Zaczynasz od pierwszych dni, karmiąc mlekiem matki, a dalej już samo leci.Mój syn dostał ode mnie to co najlepsze, najlepsze wychowanie też.A ty co dałaś dziecku?Tylko szczekać potrafisz:) i odwracać kota ogonem:)

Gość gość
Kobiety nie odpowiadajcie ;) od razu widać,że to jakaś prowokacja albo matka z głębokiej patologii. Żadna normalna kulturalna kobieta nie założyła by wątku na tak niskim poziomie.

Gość gość
16;48 :))

Gość gość
no cóż, one są egoistkami i mają gdzieś dobro dziecka z głupiego lenistwa albo troski o cycki (gdzie i tak ciąża mocno wpływa na wygląd piersi, nie łudźcie się tym, że karmienie jakoś znacząco wpływa na wygląd piersi, bo to nieprawda) , to tak samo jak dziecko dorośnie ma potem prawo mieć je gdzieś jak będą chore/stare bo też będzie egoistą :)

Gość gość
Moje też nie piło mm i choćby zaczęło palić jeść fast foody itd. To ja mogę powiedzieć, że ze swojej strony zrobiłam wszystko aby dać dobry start.

Gość gość
Jesteś beznadziejną matką! prawdziwa matka karmi swoje dziecko do 10 roku życia , ponieważ w tym wieku jest największe zapotrzebowanie na wapń. Oj oj widze musisz się jeszcze dokształcić w tej dziedzinie zanim tą książkę napiszesz

Gość mama igorka 1986
karm sobie swoje dziecko czym chcesz.dla mnie jestes pusta mamuska która nawet nie potrafiła wykarmić swojego dziecka.ot to.taka o was prawda krótka.ale ty oczywiście będziesz wszystkim dookoła udowadniać jakie to mm nie jest wspaniałe, no cóż-co masz niby powiedzieć ;)

Gość gość
14:48 prawda

Gość gość
"Idiotki, które nie powinny mieć dzieci" "Tylko szczekać potrafisz"- z psem rozmawiasz? Takie przykład dziecku dajesz? To jest te wzorowe wychowanie? To pytanie retoryczne

Gość gość
Ja też nie podam takiego syfu dziecku jak mleko modyfikowane to tak jakbyś zamiast ugotowanej zupy jadła zupę w proszku fuj tak truc dzieci masakra

Gość mama igorka 1986
nawet psy karmia dzieci swoim mlekiem jakis czas a nie podaja mm. takze dla mnie jestes pare półek niżej niż pies:) na dodatek psy to mądre istoty, czego nie można powiedzieć o Tobie:) A i jeszcze jedno, nie mam żadnego pieluszkowego zapalenia mózgu.Byłam i jestem bardzo aktywną mamą,która od zawsze dba zarówno o siebie o męża jak i dziecko.Ty widzę nie masz się czym chwalić skoro od razu atakujesz, prostaczko:)

Gość gość
"czy na prawdę dojrzałyście do macierzyństwa.Moim zdaniem nie." No i co z tą wiedzą tajemną zrobisz, ano nic pomiotasz się na kafe i tyle z ciebie. Dzieci nam nie odbierzesz, nie rozmawiamy w realu, nie znamy sie wieć twoje zdanie lata mia koło du/py,że tak się nieładnie wyraże.

Gość gość
Nie każda chce mieć zwisy jak murzynki z National Geographic , niektóre kobiety chcą mieć ładne ciałko i się nadal podobać, nie każda ma ambicje siedzieć w domu i prać skarpety

Gość gość
nawet psy karmia dzieci swoim mlekiem jakis czas a nie podaja mm. XXX Naprawde? A moja sunia podawala mm. Masz bledne info ;)

Gość gość
o matko.. cóz za wspaniala kobieta.. słuchaj wcale taka idealna nie jestes bo pokar matki najlepszy jest do pól roku , potem jego skład zaczyna sie zmieniac i nie ma tyle dobroczynnych elementó jak wczesniej , dobrze jeste karmic do roku a potem to nie ma sensu poniewaz pokarm juz jest bezwartosciowy . A z całego karmiania najwazniejsze jest podanie dziecku siary które jest tylko na początku . Jestem polożna wiec wiem co mówie i kobiety nie słuchajcie tych idealnych matek polek które robią sie mądrzejsze od specjalistów

Gość gość
A co ma kp do siedzenia w domu? Mamy karmiące nie mogą pracować, udzielać towarzysko czymieć hobby?

Gość gość
No akurat uwierzę,że kobieta udzielająca się towarzysko założyła taki wątek ;) no chyba,że udzielająca się w kole gospodyń wiejskich,bo poglądy ma zaściankowe i to bardzo. Kobiety z pasją z reguły mają w d... co robią inne kobiety, na pewno nie boli ich aż tak bardzo czyjeś odmienne stanowisko w danej kwestii, do tego stopnia,że muszą wylewać jad na forum :)

Gość gość
jaaasne , tym bardziej że zreguły trzeba karmić co 2-3 godziny max. Taaa zostawisz ściągnięte mleko i maj hajlajf? nieeee bo z cyców ci leci i biegiem do domu:D

Gość gość
Tak po roku mleko cudownie zamienia się w wodę ;) a tak na poważnie wstyd byłoby mi pisać jakbym miała poziom wiedzy na temat kp na takim poziomie...

Gość gość
Ja nie założyłam tematu ale karmię 3 lata od 8 miesiąca życia dziecka pracuję i mam hobby. Na facebooku poznałam wiele takich matek jak ja, więc nie jestem jakimś wyjątkiem.

Gość gość
Jak długo karmi się co 2-3h? Wiedza zerowa...

Gość gość
Mnie dziwi,że kobiety karmią przez kilka lat a potem w tv co druga u doktora Szczyta robi operację biustu,bo wisi po karmieniu. Kobiety są bezmyślne...