Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama igorka 1986

Moje dziecko nigdy nie poznało smaku mleka modyfikowanego!

Polecane posty

Gość karmiąca mm
Droga autorko musisz mieć jednaj jakiś problem z tym skoro aż tyle napisałaś tych wypocin i aż tak angażujesz się w życie innych, że odbierałabys im dzieci :) no ale oczywiscie to my złe matki karmiące mm jestesmy agresywne, wredne, zakładamy o was tematy i najeżdżamy na was :o

Gość gość
Jak je stać to dlaczego nie miałyby robić sobie operacji, przynajmniej dawały dzieciom najlepsze mleko. Całe ciało można wypracować ciężką pracą, piersi często maleją przy niskim poziomie tłuszczu, efekcie jojo i ciąży opadają, samo karmienie nie ma większego wpływu.

Gość gość
moje tez nie zna smaku mm, piersią karmiłam przez dwa lata i jakoś to nie była dla mnie straszna katorga. ja nie rozumiem takiego czegoś jak zanik pokarmu bo coś takiego nie występuje. co to za problem karmić piersią? po 5. miesiacu dziecko i tak zaczyna jeść inne rzeczy. mm to straszny syf który wychodzi po latach i to samo szczepienie

Gość gość
Do autorki. Swoje pierwsze dziecko karmiłam piersią 1,5 roku, nie poznało smaku mleka modyfikowanego, chociaż początki były trudne, nie miałam pokarmu. Jak urodziłam drugie dziecko, nie wyobrażałam sobie aby było inaczej, a jednak było, już w szpitalu był problem, płakał głodny, nie spał cale noce, panie pielęgniarki podawały mu butelkę. Wróciliśmy do domu, płakał cały dzień, przystawiałam go do piersi on chwilę pociągnął i znowu płakał. Myślałam, że może coś mu dolega, pojechaliśmy do lekarza. Pan doktor nie wiedział co mu dolega. Wieczorem mąż kupił mleko i butelkę, zjadł i spał 6 godzin. Tak zakończyło się moje kp, to moje dziecko mnie odstawiło od piesi, na początku dla mnie było to ogromną porażką, jednak przeżyłam, moje dziecko też ma się dobrze i wyrósł na fajnego chłopca.

Gość gość
Czyli poddałaś przy pierwszej trudności, brawo.

Gość gość
autorka to pewnie ma teraz cycki do pasa a mąż seksu nie pamieta i ją olał dlatego teraz musi pokazać jaką to jest super matką .. żenada serio .. każda matka wie co jest lepsze dla jej dziekca bo jak matka bedzie nie zadowolona i będzie ją męczylo kp to dziecko też nie będzie szczęsliwe .. idiotka serio

Gość gość
Ojej gratuluję i już biegnę strugać order z ziemniaka! Szkoda, że poziom wypowiedzi nie wskazuje na dobry przykład dla dziecka. Na pewno wspaniale go wychowujesz wypowiadając się w taki pogardliwy sposób. I mówi Ci to matka długo karmiąca piersią. Czołem!

Gość gość
Droga mamo rozpoczynająca ten wątek. O Twojej dojrzałości świadczy Twój post. Jako matka powinnaś wiedzieć, że żadna kobieta nie chce zrobić źle dla dziecka a niestosowne jest wypowiadanie się w temacie na który się nie ma pojęcia! A do cholery nie byłaś na miejscu żadnej innej kobiety. Swoje nic nie wnoszące (oprócz niechęci) teorie zostaw sobie proszę dla siebie

Gość gość
Dobrze sie gada dopoki sie z problemem czlowiem nie zetknie. Mi tez macali cycki bo nie wierzyli. Co Ci do lba sttzelilo zeby lapac sioatre za sutka? Jestes normalna? Hitler w spodnicy normalnie. Zajmij sie soba dziewczyno.

Gość gość
Zgadzam się z gościem z 16:50.

Gość gość
Pogadamy jak mamo Igorka urodzisz jeszcze dwoje, troje i będziesz miała więcej doświadczenia w tym temacie ja mam troje i z każdym inną historię żywieniową nie zawsze jest tak różowo, że każda może karmić bądź ile ,ale ty mało jeszcze o życiu wiesz najwyraźniej .

Gość gość
ja mam troje dzieci i każde karmiłam piersią. Aktualnie karmię dwójkę, córkę która ma 2 lata i syna który ma pół roku. Najstarszą karmiłam do 4,5 roku życia, sama się odstawiła bez problemu i tak sam zamiaram mam z drugą córką i synem. Żadne nie poznało smaku mm.

Gość gość
haha. autorka to kolejna niedowartościowana mamuska ktorej najwiekszym osiagnieciem zyciowym jest wykarmienie dziecka. co cie to obchodzi, jak kto karmi swoje dzziecko. tępa idiotko! i dla jasności - nie karmie mm bo nie mam na razie dzieci :P

Gość gość
Piersi sa tylko moje. Jakby mnie jakas nawiedzona kretynka dotknela wylecialaby przez okno. Dla mnie kobiety karmiace dlugo sa leniwymi krowskami. Ciezko odstawic dziecko to karmie do smierci a innym wmawiam, ze to dla dobra dziecka... Musisz miec niezle kompleksy skoro na forum musisz robic z siebie matke Polke. I co to w ogole za tendencja do oceniania kogos pod wzgledem karmienia. Chocby moja przyjaciolka od poczatku karmila mm nie zerwe kontaktow bo co mnie to obchodzi. Zajmij sie soba i swoim idealnym macierzynstwem.

Gość gość
Ojeja nie zesraj się myślisz że zimponowałaś? to jesteś w błędzie :D mam w rodzinie przykład dziecko karmione do 3 lat a chorowało i chorowite,drobne a moje niestety mm z powaznych powodów z resztą nie ważne a zdrowe jak ryba ;-)

Gość gość
Myślisz, że tak to działa :D dziecko na piersi nie choruje.. wyobraź sobie jak chorowałoby to dziecko gdyby było karmione sztuczną karmą.

Gość gość
Jezeli myślisz ze karmienie piersią chroni przed katarem czy grypa to tylko pokazujesz jak głupia jesteś ;)

Gość gość
autorko masz coś z deklem? co druga matka karmi piersią a chwalisz się jakbyś zdobyła maraton albo puchar :p ale bezmózg twoje dziecko ma matke idiotkę :D

Gość gość
Uważaj autorko bo się osrasz za swoim igorkiem,napewno w perspektywie całego życia ma to znaczenie jak zeszłoroczny śnieg. ciekawe jak twój biust wygląda po 3 latach karmienia :/ już widzę obrzydzenie twojego męża teraz i kiedyś. jesteś głupiutka sądząc już po twoim 1 poście. w sumie co cię obchodzi jak inni karmią. co NAS obchodzi twoje karmienie i cała TY????????

Gość gość
Igorek- Potworek Igorek- Cycorek

Gość gość
No właśnie pewnie cycki do kolan,ale musi sie kobieta dowartościować,że 3 lata karmiła. Mamy Ci order Matki Polki wręczyć czy co?

Gość gość
goście po co karmicie trola? chodzi mi o autorke po co jej odpisujecie a ten trol się podnieca i nakręca,szkoda waszego czasu na taką idiotke i jej debilny temat :p żal mi cię autorko :D

Gość gość
Dokładnie nie karmić trola! :classic_cool:

Gość gość
Lepsza od doradcow laktacyjnych jestes. Wystarczy przeczytac ksiazkr. Haha dobre :D

Gość gość
A wy oczywiście z tymi cyckami do kolan. A wiecie co? Dla matki ktora kocha i dba o swoje dziecko wygląd cycków nie ma znaczenia, tak samo dla kochającego ojca. Mi cycki sie zmieniły od ciąży i co z tego? Nie są do kolan ale nie są tez takie jędrne ale nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia bo dziecko jest dla mnie ważniejsze. Jak mi będą cycki przeszkadzać to sobie zrobię operacje plastyczną.

Gość gość
19;23 i zatraciłas siebie jako kobietę. jeśtes już tylko matką której własny wygląd nie przeszkadza

Gość gość jjnb
Ja tam tez karmiłam piersią. Chciałam karmić rok i tyle karmiłam... Pozniej rok modyfikowane i dopiero krowie... Każdy robi jak uważa, dla mnie karmienie piersią trzy lata to duża przesada.

Gość gość
Dziecko karmi piersią bo tak ją zdrowie interesuje ale silikon w ciało chętnie sobie wszczepi :p

Gość gość
19;40 trochę hipokryzja.. ciekawe czy jak jej matka wiedziała że ta cyce silikonowe będzie sobie robiła to czy poświęciłąby się i karmiła ją piersią?

Gość gośćolassa
Urodzilam 2 dzieci i powiem szczerze, ze nie przylozylam się do karmienia piersią wolalam podac butelke bo dziecko lepiej spalo, było grzeczniejsze a ja miałam więcej wolnego czasu. Gdybym jesczze raz zostala matka to zrobilabym wszytsko zeby dziecka nie kaqrmic mm no i nie dalabym go zaszczepic. MM ma w skladzie bardzo duzo soi ktora ma potworne ilosci estrogenow ( hormonow kobiecych) pomyslcie co one robia z organizmami dzieci. Wiadomo, ze to nie wyjdzie dzis czy jutro ale kiedys na pewno. Teraz co 5 para w pl jest nieplodna jaka moze byc tego przyczyna?