Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A wy hejterzy odpiérdolcie się od Owsiaka, miernoty życiowe i zazdrośnicy

Polecane posty

Gość gość

I skończcie wypisywać farmazony i niestworzone bajki na jego temat bo to się już kürwa robi nudne

Gość gość
a później jeden z drugim pójdzie do szpitala, pójdzie jego dziecko do szpitala, pójdzie jego żona, mąż, matka, ojciec i co? wszedzie sprzęt od WOŚP. oj głupio się wtedy zrobi takiemu jednemu i drugiemu pajacowi. pochyli czoła, ale czy przeprosi? nie, bo jemu się przecież należy.

Gość gość
Nie od Owsiaka a od ludzi - jaki ten naród ....

Gość gość
nie, nie odpirtolimy się! a odpowiedni sprzęt w szpitalach to z****** obowiązek państwa!

Gość gość
jak można oczerniać kogoś , pomawiać o rzeczy haniebne gdy się nie ma dowodów. krwawy motłoch gdyby osądzał to by piekło tu było. dlatego dobrze , że są Sądy, Prokuratura. Policja. P.Owsiak zrobił wiele dobrego ale biedota zła bo chyba im fundacji spłacania kredytów nie zorganizował. zawistna hołota.

Gość gość
Hejterzy? Skąd twierdzisz, że to wszystko to hejt? Uzasadnione nie dla WOŚP! z mojej strony, dla mnie to fuszerka, kolejny podatek. Co do samego pana Owsiaka nie miałabym nic, ale jak widziałam jak się zachowuje to stwierdziłam nie, ten człowiek nie zasługuje na mój szacunek. Podeptał polską flagę, jak mam go szanować? https://www.youtube.com/watch?v=KUhYUf1XnM0

Gość gość
POmaranczowa szarańcza sprywatyzowala szpitale, wiec nie ma juz obowiązku takiego 🖐️

Gość gość
gdyby nie organizacja i pomysł Owsiaka tego sprzętu by nie było. gość dziś nie, nie odpirtolimy się! a odpowiedni sprzęt w szpitalach to z****** obowiązek państwa! Oczywiście, że obowiązek państwa. przecież my za to płacimy i powinniśmy mieć, ale N I E M A M Y. państwo nie kupuje, tylko stawia sobie nowe siedziby. Dzięki Owsiakowi dzieci mają sprzęt, dorośli mają sprzęt. Teraz pomyśl jaka byłaby umieralność, gdzyby nie organizacja Owsiaka. Fajnie się psioczy, ale jak już się zaczyna korzystać z tego sprzętu to woda w ustach, tak?

Gość gość
polactwo się okrada od wieków i gdyby nie takie akcje jak ta P.Owsiaka to byłby tu chuj , dupa i kamieni kupa

Gość gość
Ech i tak jest tu chu i dupa i kamieni kupa nie potrzeba jeszcze gloryzowanego przez motłoch zlodzieja

Gość gość
Jakiego złodzieja? Co on ukradł pytam się po raz n-ty???