Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki123

zazdrosna o byłe?

Polecane posty

Gość niki123

jestesmy juz ze soba prawie 1,5 roku i jestem z nim szczesliwa ale mam problem z jego bylymi. Nie jestem zazdrosna o jego byle dziewczyny ale denerwuje mnie to ze on sypial z innymi nawet jesli nie byli w zwiazku. Ostatnio zostawil swojego otwartego fb i niemoglam sie powstrzymac zeby nie przeczytac pisal tam z wieloma dziewczynami przed naszym poznaniem i z jedna kolezanka jak to mozna tak nazywac bo spal z nia ale nie bya jego dziewczyna o seksie gdzie to robili i on napisal ze bylo fajnie nie zaluje tego chociaz nie powinno sie to wydarzyc. Nie wiem co robic wypomniac mu to czy nie ? dreczy mnie to caly czas nie moge o tym zapomniec a z drugiej strony nie chce burzyc sobie zwiazku bo go kocham

Gość niki123
zapomnialam dodac ze te ich schadzki dzialy sie miesiac przed naszym pozananiem sie

Gość gość
Daj spokoj nie znał Cie wtedy przecież. Poza tym nie ruszaj gówna poki nie smierdzi. Czasem lepiej nie wiedzieć, tym bardziej , że TO BYLO ZANIM CIE POZNAL !

To co bylo przed nie powinno mirc znaczenia. Jezeli dowiedzialabys sie ze juz spotykajac sie z Toba nadal to robil to juz inna bajka..

Gość niki123
nibt macie racje ale dlaczego mnie to tak dreczy