Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak grzecznie odrzucic faceta, ktory jest troche agresywny

Polecane posty

Gość gość

nie wiem jak delikatnie mu powiedziec, ze mi sie nie podoba i nic z tego nie bedzie, nie daje mu zadnej nadziei, jestem mila, ale bez przesady. Widzialam, jak on sie zachowuje, jest agresywny, glosny, latwo sie wkurza, boje sie go, gada na kobiety, ze wiekszosc jest taka beznadziejna, po czym gada ze "ty taka nie jestes no nie kochana?" .. zawraca mi glowe telefonami, chcialabym sie go jakos pozbyc ale zeby sie facet na mnie nie wkurwil za bardzo, niestety nie moge kompletnie urwac jak na razie z nim kontaktu

Gość gość
unikać tylko jest jeden myk jak nie powiesz mu stanowczo i zdecydowanie- nie to facet będzie sobie roił że go chcesz, będzie cię zdobywał u nich to tak działa a wtedy nie da ci żyć i będzie go się trudniej pozbyć

Gość gość
poproś jakiegoś kolegę żeby Cie przy tamtym poobejmował itd

Gość gość
jestem już dziadkiem nacodzień naprawiam kontakty w mieszkaniach i mocuje je aby się nie oderwały i nie poraziły prądem mieszkańców a to muj nómer gg 6939620463476 napisz pogadamy o tym wytłumacz ci jak dam ci poradę

Gość gość
podchodzisz pod sam nos plujesz w pysk i w zasadzie byloby tyle 🖐️

Gość gość
Może ogranicz kontakt, rozmawiaj z nim tylko tyle ile musisz.

Gość gość
powiedz mu,że jesteś psychicznie chora, a za dwa dni strasznie i nieadekwatnie do sytuacji na niego naskocz, a później wytłumacz się że to choroba zrobiła i tak parę razy, sam się odczepi