Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi facetom

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata i coraz częściej zdarza mi się, że po jakiejś imprezie, domówce czy nawet wyjściu na karaoke czy łyżwy, podchodzi do mnie facet i prosi o numer telefonu, kilka razy jak ktoś wpadł mi w oko to dałam się namówić i z reguły to ja brałam numer, tylko połowa z tych facetów po tym jak ja napiszę czy coś, odpisze raz czy dwa i koniec. Czy nie możecie się zdecydować czy czegoś chcecie czy nie, a nie tylko zawracacie komuś głowę dla beki?

Gość gość
A ****asz się?

Gość gość
no bo tak jest że jaja sobie robią a masz muj nómer gg 682436826265 napisz pogadamy o tym

Gość gość
No mała powiedz dajesz d**y czy nie ?

Gość gość
nie jest dziewicą i mam zamiar nią być do ślubu.

Gość gość
To Ty jeszcze nie wiesz, że na imprezach i po alkoholu to prawie każda laska, co siedzi blisko jest fajna i ładna. Każdy rozluźniony, przyszedł się pobawić, wiec co szkodzi. Po prostu - magia chwili. Trudno to później zatrzymać, bo 1/50 naprawdę chciał tego numeru i naprawdę polubił. Faceci często żyją chwilą - to nie znaczy, że Cię nie polubił jeden czy drugi, polubił Cię, ale z wielu przyczyn może nie chcieć utrzymywać dalej kontaktu. Niektórym wystarcza, że będziesz fajną znajomą i wszystko. Dlatego właśnie nie ma nic gorszego niż obiecywać sobie nie wiadomo co po imprezie. Można spróbować, ale trzeba mieć w głowie, że i tak może się skończyć szybciej niż się zaczęło.

Gość gość
Jakoś zawsze mi się wydawało, że facetom nie zależy na jakiejś znajomej... Chociaż myślę że masz dużo racji

Gość gość
Jak pije to podbija i jak jak flirtujesz to daje każdej numer nie pierwsza i nie ostatnia. A Ty sobie wkręcaj że jesteś jedyna.

Gość gość
czyli jednak wszyscy faceci są tacy sami i każdy jest strasznym egoistą.

Gość gość
Dlaczego od razu egoistą? Imprezy rządzą się swoimi prawami i niczego co się tam dzieje, nie można brać na poważnie. To że facet prosi o numer, nic nie znaczy, a to że dziewczyny od razu wyobrażają sobie tego faceta jako chłopaka, męża i ojca ich dzieci, to już wasz problem.

Gość gość
Popieram kolegę powyżej, właśnie dlatego napisałam ,że to magia chwili. I też nie twierdzę, że faceci są źli. Impreza to impreza, a nie zaproszenie na kawę czy randkę.

Gość gość
ale to nie zdarzało mi się tylko na imprezie miałam taką sytuacje w autobusie czy łyżwach, nie pili więc to też była magia chwili

Gość gość
Tak, to zawsze jest magia chwili, gdyby nie ta magia, to nigdy żaden facet nie podszedłby do kobiety. Po prostu przestań sobie wyobrażać i łudzić się że coś z tego może być, będzie to będzie, nie będzie, to trudno, nie ma co rozpaczać. Ktoś wymieni z tobą 2 sms-y, nie spodoba mu się sposób w jaki odpisujesz i daje sobie spokój. To ze facet bierze od ciebie numer, nie znaczy że chce z tobą być, czasem po prostu szukamy nowych osób do pogadania, wyjścia na spacer czy kina, niekoniecznie musi to oznaczać chęć związku.

Gość gość
Nie wkręcam sobie nie wiadomo czego, bo raczej nigdy nie brałam takich znajomości na poważnie. Tylko po prostu chcę zrozumieć. Czy to znaczy że jak facet chce mój numer to mogę mu dać nawet jak myślę możemy być dobrymi kumplami? A nie tak jak robiłam, czyli nie będę dawać mu nadziei.

Gość gość
wpadlas im w oko

Gość gość
Ten co będzie na poważnie zainteresowany znajomością, to nie pozwoli o sobie zapomnieć, ale to będzie jeden na 20 lub 50, więc wyluzuj. Czasem wystarczy wymiana jednego sms-a czy maila, aby zorientować się że dana osoba to nie to czego szukamy, albo nie to czego oczekujemy.

Gość gość
okej dzięki za opinie, przydała się:)