Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W układzie f**k friends

Tylko atrakcyjne i pewne siebie dziewczyny chcą układów f**k friends

Polecane posty

Gość W układzie f**k friends

Tylko atrakcyjne i pewne siebie dziewczyny chcą układów f**k friends

Gość gość
co prawda to prawda!!!

Gość W układzie FF
Dla przeciętniary, z która na poważnie nikt chodzić nie chce taki układ będzie żadną radochą, wręcz jej by to siadło na samoocenę, jakby spotykała się dla samego seksu z kolesiem, który wstydziłby się z nią pokazać przy swoich kolegach.

Gość uklady to fajna sprawa
bo zero odpowiedzialnosci

Gość gość
dopóki nie zaciąży, potem już tak fajnie nie jest :P

Gość gość
osobiscie nie zwiazalbym sie z dziewczyna ktora byla w takim ukladzie

Gość gość
To już lepiej niech dołożą cennik do usług, przynajmniej zarobią na tym pomyśle:D.

Gość gość
osobiscie nie zwiazalbym sie z dziewczyna ktora byla w takim ukladzie x Ale jakby była w dziesięciu 3-miesięcznych związkach, to już chętnie byś się z taką związał :P Czasem lepsza dziewczyna ze stałego układu niż taka co co chwilę ma nowego faceta.

Gość na stala dziewczyne
to mozna brac taka, ktora byla w 1-2 powaznych zwiazkach, a poza tym nie poszla z zadnymi innymi facetami do lozka

Gość gość
A myślisz że jakaś przyzna ci się do tego że bzykała się z kimś niezobowiązująco? Takie rzeczy się ukrywa, aby nie zostać źle odebranym.

Gość na stala dziewczyne
i to jest wlasnie bolaczka. dlaczego kobiety nie potrafia byc szczere?

Gość gość
Być workiem na spermę to żaden prestiż.

Gość gość
Tylko naiwne i glupie d***** chca takich ukladow bo kazda normalna kobieta omija takiego dupka i jego chore propozycje ... ale pomarzyc sobie mozesz padalcu :classic_cool:

Gość gość
hehe, odwrotnie: na ff decydują się kobiety, którym z różnych względów nie odpowiada dany facet na coś więcej niż układ, albo kobiety, które straciły wiarę, że są jeszcze wartościowi faceci (desperacja). Opcja 1 i 2 nie musi mieć nic wspólnego z atrakcyjnością. To tylko wygodne wytłumaczenie dla faceta-pustaka, który sam wie, że oprócz ptaka nie ma kobiecie nic ciekawego do zaoferowania :)

Gość kobieta ktora sypia
z jakims pustakiem dla samego seksu na szacunek nie zasluguje

Gość gość
kobieta na szacunek zasługuje, tylko najpierw powinna zasadzić takiemu kopa w dupsko jak już się zorientuje. A te co wchodzą w takie układy to z doświadczenia z braku laku dobry kit, każda kobieta marzy o facecie dla którego taki układ rzuci

Gość gość
Dla przeciętniary, z która na poważnie nikt chodzić nie chce taki układ będzie żadną radochą, wręcz jej by to siadło na samoocenę, jakby spotykała się dla samego seksu z kolesiem, który wstydziłby się z nią pokazać przy swoich kolegach. rozczaruję ciebie, ja jestem brzydka , mam też trochę nadwagi i układ typu ff z młodszym facetem, który nie przedstawia mnie swoim kolegom. Zresztą ja jego swoim znajomym też nie, bo po co mam wplatać w układy towarzyskie kogoś kto mi służy tylko do jednego. Dlaczego taki układ- bo nic lepszego się nie trafiło, nikt się we mnie nie zakochał, więc odpuściłam czekanie na tego jedynego. Ale z seksu rezygnować nie chcę bo mi to sprawia przyjemność. Mam co lubię i nie mam z tego powodu zaniżonej samooceny