Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mussse

Patrzy, patrzy i......

Polecane posty

Gość Mussse

Od jakis 4 miesiecy pewien facet z pracy ciagle sie na mnie patrzy. Ale nie usmiecha sie do mnie, nie rozmawia. Tylko sie wgapia. Jest pewny siebie i przystojny. Moja kolezanka ktora siedzi kolo mnie tez to zauwazyla juz jakis czas temu. W tamtym tygodniu zapytala mnie wprost co ja o nim mysle? Odpowiedzialam ze jest okay....i zapytalam dlaczego pyta...a ona ze potrzebowala opinii. Dzisiaj, mi powiedziala ze tamta grupka ( z ktora on siedzie) bardzo mnie lubi.....mmmmm - dokladnie tak napisala w mailu do mnie. I wogole dodala ze oni sa tacy mili, tacy dzentelmeni.... Ale ona nie jest ich kolezanka. Nie wiem o co jej chodzi?! Po co mnie tak pyta. A on tylko patrzy od miesiecy.... smutas.gif ale nic sie nie posuwa do przodu.

Gość Mussse
serdeczni są pytają mnie w mailu czy nie mam kłopotów finansowych, czy nie potrzebuje pożyczki i dobrej pracy? i czy jestem otwarta na wyzwania i bezpruderyjna?kochani tak się mną interesują

zagadaj o jakiś bzdet żeby po prostu nawiązać kontakt, mów tak jakbyś nie wiedziała że się ciągle gapi... ja bym tak zrobiła, albo się zawstydzi i się już nie spojrzy w twoją stronę, albo stanie się bardziej śmiały... moze zagada

Gość Musssse
20:53 Ten drugi wpis to PODSZYW

Gość Mussse
a nie wyląduje w burdelu? marzę o tym , chciałabym . przyjemne z pożytecznym.