Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO FACETÓW

Polecane posty

Gość gość

CZy ucieszylibyście się gdyby zagadała do Was dziewczyna? Czy olalibyście? Mam na myśli jakiś portal randkowy czy coś w necie, fb czy inne takie :p

Gość gość
tylko gdyby zaproponowała seks.

Gość gość
Kurwa, chciałam zagadać, ale nawet nie wiem co napisać. Płakać CRY :( Jakieś pomysły , anybody ?

Gość gość93
No chyba są takie portale do rozmowy... Lubię, jak mnie zagadują dziewczyny, ale nie interesują mnie w kontekście związku (mam już wybrankę serca).

Gość gość
napisze mu , że jest fajny i ma pewnie dużego penisa. ciekawe jak zareaguje?

olać bym nie olał ale jakoś szczególnie bym się nie ucieszył bo w necie to każdy może sobie zagadać i nic z tego nie wynika

Gość gość
Hahahhahaa :D 8/10 z tym fallusem. Ale może ktoś jakąś poważna propozycję da? To bardzo ważne

Gość gość
poproś o poradę np. w kwestii założenia własnej firmy albo jej prowadzenia. ujawnią się chłopacy z firmami. czyli tacy wśród których warto wybierać

Porozmawiać można zawsze nic nie stoi na przeszkodzie no chyba, że rozmowa się nie klei a zaczepka jest typu "co tam słychać " :-)

Gość prawictwo pospolite 133
zależy co by zaproponowała .. Poza tym nie mam fb ani nie wchodze na portal randkowy .

Gość gość
boże , a chciałam napisać 'co tam slychac' ale żal :o Bardzo ciężko tak zagadać do obcej osoby, nie mam wgl. weny, a nie chce wysyłać uśmiechów niczym typowy przygłup

gość dziś boże , a chciałam napisać 'co tam slychac' ale żal Bardzo ciężko tak zagadać do obcej osoby, nie mam wgl. weny, a nie chce wysyłać uśmiechów niczym typowy przygłup Zwyczajnie się przedstaw i powiedz, że chciałabyś sie poznać i pod żadnym pozorem nie rozmawiaj o pogodzie bo to nuda :-p

Gość gość
Kurcze każdy tekst wydaje się mi się żałosny. Może napisze : Jak tam imprezka sylwestrowa się udała? Czy to już za długo po sylwestrze i się zbłaźnie ?