Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena10

Panowie, kobieta idealna?

Polecane posty

Mam do was takie pytanie. Wyobraźcie sobie. Dziewczyna brunetka, włosy do połowy pleców (proste, gęste) śniada cera, szczupła,ładna figura (okrągłe biodra), długie rzęsy, świetny charakter ... takk.. Ale wzrost 173... Tak to jest mój opis, tak wyglądam- czy bylibyście w stanie być z dziewczyną o wzroście 173 czy byłaby dla was kategorycznie za duża?

Gość gość
fajna wysoka. długonoga . piękne są wysokie dziewczyny. najpiękniejsze. nie gustuje w króciaczkach

za duża? w żadnym wypadku. tak swoją drogą - nie ma kobiet idealnych tak jak i nie ma facetów idealnych

Ja mam spory kompleks z powodu wzrostu, panowie... Mimo iż mam ładny makijaż, piękną sukienkę- nie potrafię poczuć się w 100%kobieco- przez wzrost

Gość gość
wzrost gra małą rolę, twarz jest najważniejsza i proporcjonalna figura

Gość gość
Są gusta i gusciki, a gentelmeni o gustach nie rozmawiają :P Nie masz powodów do kompleksów ;)

Często czytam "małe kobiety rządzą" razy sto..... i naprawde mozna sie przez to nabawic kompleksow

Tak samo ktoś może napisać "blondynki rzadzą", ktoś inny "brunetki rzadzą" a jeszcze ktoś inny "rude rządzą". Co z tego?

Gość gość
Ja biorę każdą kobietę, która nie jest polką. Także każdy ma swój gust.

Gość gość
ja mam 182 i nigdy nie narzekałam na facetów :) na randki sobie śmigałam, nawet z niższymi :D ale nie dużo bo źle się czułam :) póki nie poczujesz się swobodnie sama ze sobą żaden facet tego nie zmieni nawet tysiącem komplementów.

Gość gość
wąska w pasie dobrze pcha się

Gość gość
ja jestem dziewczyną i mam 176 cm i też jakoś mi wzrost nie przeszkadza. A nawet dziś patrzyłam, że mam super długie nogi jak jeszcze założę płaszczyk zimowy to jest genialnie! Ja się umawiam też z facetami mojego wzrostu a nawet trochę niższymi ;-P Nie zwracam na to uwagi, a oni to nie wiem...może troszkę! ;-)

Gość gość
dokładnie nie masz czym sie przejmować. Ile masz lat ?

Gość gość
dziwna jestes chyba zdziczalas z nudy. tez mam tyle cm co ty i chcialabym wiecej

Gość gość
co ty opowiadasz. ile jest wyzszych dziewczat i nie maja zmartwien. ogranij sie to jest wysoki wzrost ale nie jakis mutant.

Gość prawictwo pospolite 133
nie lubie kobiet z kompleksami ..