Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewien problem i nie wiem co z nim zrobić. Od zawsze mnie coś denerwowało, np jak ktoś ma katar i "siorpie" nosem albo jak ktoś szurał. Miało mi to przejść ale z wiekiem jest coraz gorzej. Denerwuje mnie już praktycznie wszystko przez co często są awantury w domu. Wkurza mnie, że rodzina wiedząc, że mam z tym problem zamiast mi ułatwić jeszcze robi mi na złość! A ja mam na to chyba za słabe nerwy... Często płaczę albo coś kopnę, uderzę pięścią ze złości. Mówią mi takie przykre rzeczy, a ja już nie daje rady. W dodatku nic mi się nie chce. Oblałam rok studiów bo mi się chodzić nie chciało, a teraz znów wszystko olałam. To nie jest tak, że robię to specjalnie bo na prawdę kocham swój kierunek. Mam po prostu czasem takie dni, że nie wstaje z łóżka albo przekładam całą naukę po czym się do niej wcale nie zabieram. Dzień w dzień myślę żeby się zabić i boję się, że w końcu nie wytrzymam. Proszę powiedzcie co mam zrobić :(. Jeśli napisałam coś niepoprawnie to przepraszam ale mam łzy w oczach i praktycznie nie widzę co piszę :(

Gość gość
To wygląda na depresję i jakąś nerwicę również :( Tylko psycholog w tej sytuacji, szkoda życia na takie cierpienie.

Gość gość
I jak mam to zrobić? Niby jestem pełnoletnia i mogę iść bez wiedzy rodziców ale za nic sama nie zapłacę. Prace jak miałam to też rzuciłam bo mi się nie chciało. A jak im powiem to jak zwykle mnie albo wyśmieją albo nie wezmą na poważnie.