Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyłapana na masturbacji

Polecane posty

Gość gość
masakra nie pytaj mamy jak to robila bo to zapedzanie sie w kozi rog tylko wam bedzie niezrecznie temat macie do rozmowy i tak niezbyt,a tu jeszcze takie porady! jesli co to spytaj czy nigdy nie robila tego sama czy tam z kims bo masturbacja moze byc tez gra wstępna :) popros o kieszonkowe uzbieraj kaske i poszukaj w necie wibratorka ja polecam firme odeco i weź z kroliczkiem np model apollo :)

Gość gość
Jakoś nie w głowie mi wibratory teraz. Już bym chciała mieć tą rozmowę już za sobą bo tak to nie wiem co mnie czeka.

Gość gość
wiem ze teraz jestes zdenerwowana troche ale z biegeiem czasu i ekserymentow powiennas wg mnie kupic sprzet dla siebie jeli masz potrzbe sie masturbowac to po co spedzac nad tym 2 h jesli mozesz przyjemnosc w ciagu 2 h osiagnac 3 razy czy tam jak ci sie uda, a z chłopakiem w przyszlosci taki wibrator tez wam sie przyda :) mowi to juz starsza o kilka lat osoba :P

Gość gość
Nie sadze ze mama zdecyduje sie na ta rozmowe. Ja kilka razy bylem przylapany jak sie zabawialem, wielokrotnie odkrywali erotyki nagrywane na magnetowidzie i zadnej pogadanki nie mialem. Kazdy rozumny rodzic ma swiadomosc,ze czlowiek zaczyna dojrzewac i te sprawy go powoli interesuja :)

Gość gość
jeśli matka ma odrobinę kultury to puści to w niepamięć. Wszyscy się kiedyś masturbują. Pierwszy raz cię widziała nago?

I nawet nie slyszalas jak weszla na chate i nie mialas jak sie przykryc? Fajna sciema

Gość gość
Muzyki słuchałam, a leżałam na zaścielonym łóżku i jedynie mogłam zakryć się kocem ale i tak by było wiadomo co robie. Narazie mama jest w dobrym humorze i nic o tym nie wspomina więc może zapomni. Oby.

Gość gość
Dziś wieczorem ty przylap mame jak sie puka i bedziecie kwita :P

Gość gość
Swoja droga to twoja mama powinna najpierw zapukac,zanim weszla do pokoju, miedzy innymi dlatego,ze mozesz sie zabawiac myszk.

Gość gość
No i jestem świeżo po rozmowie. Mama powiedziała mi tylko tyle, że nie chce żebym więcej to robiła i tyle. Także nie potrzebnie się bałam. :)

Gość gość
I mam nadzieje,ze nie posluchasz? :)

Gość gość
Pewnie, że nie :)

Gość gość
Tak trzymaj i piesc myszke bez opamietania ;)

Gość gość
Ja tak się bałam, ale nie potrzebnie ;)

Gość gość
Mowilem ze nie ma sie czego obawiac, to zadna zbrodnia bawic sie myszka :) Teraz czas na przylapanie podczas seksu :p

Gość gość
Oj lepiej nie :p

Gość gość
Zartowalem oczywiscie ;) hehe

Podczas seksu to lepiej już chyba nie jeśli masz jakoś około 17lat. Trzeba po prostu uważać i najlepiej się masturbować jakoś nocą pod kołderką i wtedy się nikt nie dowie. Przecież to normalne, że się chcę rozładować swoje napięcie. Mama to zrozumie.

Gość gość
myślę że mama też się masturbuje i ciebie zrozumie