Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu wyglad kazdej kobiety jest nonstop oceniany?

Polecane posty

Gość gość

czemu kazdy musi wydawac swoje opinie wygladasz ladnie,brzydko, grubo,chudo ja juz nie chce tego sluchac:( mam dosc

Gość gość
kazda czesc ciala, twarzy oceniana, rozlozona na czynniki pierwsze, juz nie czuje sie jak czlowiek tylko jak zlepka cyckow d**y oczu wlosow nosa ust a moze jeszcze ktos powie ze prawe ucho mam za duze albo pucolowata twarz a moze brew krzywa albo kolano odstajace albo uda sie lacza, nie ma przestrzeni miedzy nimi

Gość gość
To jest jak ocenianie świniaków na targu, masz rację.

Gość gość
Takie życie kochana :) a jak Ci mówią,że jesteś gruba to zastanów sie ,bo może faktycznie pora coś zmienić?

Gość gość
juz nie jestem czlowiekiem tylko jakims smieciem, media mozg wypraly kazda jest oceniana pod wzgledem tego czy nadaje sie do seksu

Jestem wzrokowcem, więc oceniam, ale widzę nie tylko stan obecny, ale także potencjał.

Gość gość
nie kazda chce sie podobac, dziwi mnie to, jak bardzo inni probuje ingerowac w cielesnosc kobiety, jej wyglad, to moja przestrzen czemu wiecznie musze sie dopasowywac dla kogos?

Gość gość
niepotrzebnie się przejmujesz...gdybym słuchała takich pojedynczych uwag to miałabym się za jakiegoś potwora, bo szyja nie wystarczająco długa, bo nosa za duży, bo z nogi za grube, bo biust za mały...a w praktyce całkiem fajnie wyglądam. Więc mam to w d***e :P

Gość gość
A co jest z toba nie tak? nadwage warto zrzucic, rysy twarzy - nie zmienisz, chyba ze operacj

Mężczyźni również, w coraz większym stopniu, podlegają ocenie.

Gość bralam efektin
Ludzie to rzeczy teraz. Są sobie potrzebni tylko do seksu.

Gość gość
dowiedzialam sie, ze mam za duzy nos, za szerokie usta, za szerokie biodra, zbyt pociagla twarz i rozne, zbiera sie tego troche, slysze tez, ze wygladam ok, nie jakos super ale nie jest zle, ale ludzie ciagle daja jakies dobre rady, czuja sie zobowiazani, zeby czasem wytknac ze zapomnialam wyskubac brwi,wytknac ten nos itp

Gość gość
Im wcześniej sie pogodzisz tym lepiej. Mnie nikt nie mówi,że wyglądam grubo albo chudo. Serio znasz ludzi, którzy np Cię widzą i mówią "O hej,ale przytyłaś" ?

Gość gość
ale skoro masz np paskudne brwi to czemu nie można ci delikatnie zwrócić uwagi,żebyś coś poprawiła?

Gość gość
to nie pozwalaj sobie. To o czym mówisz to nie są żadne wady, po prostu taka uroda...ktoś ci chyba po prostu chce dosrać.

Gość gość
no zapomnialam, ale nie musi mi tego ktos przypominac, mam to w d***e, bo akurat nie mam nastroju zeby komukolwiek sie podobac, czemu inni chca zmieniac kazdego zeby pasowali do jakiegos okreslonego kanonu? mam niewyskubane brwi i chuj mnie to obchodzi, myslisz ze nie wiem? jak mi sie bedzie chcialo to wyskubie

Gość gość
No, ale nosa to ona sobie nie zmieni za bardzo.. to juz nie jej wina, ze taki ma

Lubię pociągłe twarze. Kiedyś podobała mi się pewna koleżanka. Miała nos z małym, uroczym garbkiem. Gdyby był prosty, jej uroda byłaby banalna. Ten garbek dodawał jej charakteru, ale kiedy jej to powiedziałem (że ma ładny nos), obraziła się. Okazało się, że jej nos był jej wielkim kompleksem i zbierała na operację. Jeśli jesteś zadowolona z siebie - ze swego wyglądu, charakteru, czy życia - cudze opinie Cię nie dotkną.

Gość gość
dlatego, że to nie jest twój z****** problem jakie ktoś ma brwi. Niektórzy lubią cięższe, grubsze brwi.

Gość gość
ale może ona miała zrośniętą jedną brew z druga i rzucało się to w oczy? może chodzi jak fleja ubrana i w tłustych włosach dlatego ludzie jej tak mówią? nie wiemy, może mają racje a ona ma wszystko w d***e

Gość gość
Autorko - za każdym razem jak ktoś coś takiego powie (a zgaduję, że jak to nie jest ta sama osoba to nie więcej niż trzy które powtarzają takie zachowanie) to odpowiadaj wprost "pytałam cię o zdanie?". I nie pozwalaj na dalszą dyskusję, zobaczysz jak szybko się nauczą siedzieć cicho.

Gość gość
nie jestem zadowolona ze swojego wygladu, ale nie chce cudzych opinii, wyceniania mnie jak swinii na targu. jakby ludzie mysleli, ze mowia mi cos, czego bym nie wiedziala. wszyscy mysla, ze kazdej zalezy zeby byc atrakcyjna zawsze i wszedzie dla kazdego zeby sie im podobac i ich zadowolic.

Gość gość
i ona ma prawo mieć wszystko w d***e, tłuste włosy i zrośniętą brew. Kultura zabrania takich komentarzy, a jak jesteś z tych co lubią je prawić to lepiej żebyś nie trafiła na kogoś takiego jak ja bo się ze wstydu pod ziemię zapadniesz.

Gość gość
Kobieta facetowi się powinna podobać

Gość gość
Nie mówię takich komentarzy,ale czasem ludzie chca pomóc , bo myślą,że druga osoba nie zdaje sobie sprawy z tego jak brzydko wygląda, niekoniecznie ze złośliwości.

Gość gość
Kobieta facetowi powinna sie podobać

Gość gość
to nie jest pomaganie tylko dopieprzanie i jest ZAWSZE złośliwe. Nikt nie jest głupi, każdy ma lustro w domu. Mówiąc takie rzeczy zwyczajnie próbujesz poniżyć drugą osobę, nie tylko mówiąc, że wygląda brzydko, ale też robisz z niej idiotkę która nie widzi tego jak brzydko wygląda (a niby powinna). Nic nie usprawiedliwia takiego braku kultury.

Gość gość
najlepiej to się utuczyć do 150 kg i w brudnych ciuchach chodzić...

Gość gość
łał napisze ci wiesniaku ze mam w d***e czy sie tobie podobam :)

Gość gość
to dalej nie jest twoja sprawa, poza tym autorce zwracali uwagę na jej rysy twarzy i brwi.