Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak moja kolezanke w*****ało 5 przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

ma 34lata i rozstala sie z chłopakiem bo go zdradzila .Za dwa dni po rozstaniu wybrala sie do baru, gdzie poznala dwoch kolesi Opowedziala ze zdarzylo sie jej kiedys z przeszlym partnerem seks w trojkacie Wiec oni bez zastonowienia zaprosili ja do domu gdzie dali jej narkotyki dokladnie kokaina (miala juz do czynienia z towarem)i ******* ja cala noc .Nastepnie umowili sie z nia do hotelu przyjechali za dwa dni po nia ale bylo juz ich 5 i dali jej towar i ******* ja w pieciu cala noc pierwszy raz zasmakowala seksu analnego i to odrazu 5 penisow ******* ja w tylek jak rowniez w buzie wyzywali od dziwek szmat a ona miala podjare .Miasto nie jest duze wiec fama szybko sie rozejdzie .wypowiedzcie sie na temat tej dziewczyny

Gość gość
r****** ja cala noc spuszczajac sie do tylka i do buzi

Gość gość
Nawet jeśli tak było, to co ciebie to k...rwa to obchodzi? Jesteś jej ojcem, mężem? To, że takie głupoty tutaj piszesz świadczy, że z męskim honorem i poszanowaniu kobiety nie masz nic wspólnego - nie jestes facet, tylko d**ek i żadna kobieta nie powinna się z Tobą zadawać, bo frajer dęty jesteś.

Gość gość
frajer to z ciebie jest chyba cie dupa szwedzi albo morda

Gość gość
zazdrościsz jej mega orgazmów ? bo chyba nie chodzi Ci o jej honor czy moralność buhaha

Gość gość
jej życie seksualne, nie Twoje, więc co Ci do tego ? Ty jedynie możesz sobie na redtube pooglądać akcje

Gość gość
Szmata

Gość gość
Szmata a ty k****arz skoro brałeś w tym udział. Kija bym cię nie tknęła!!!

Gość gość
....