Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatkaa12

jestem w ciąży

Polecane posty

Gość agatkaa12

Witam Jestem w ciąży około 20-22 tydzień jeszcze nie byłam u ginekologa. Ponieważ we wrześniu wyjechałam za praca do Niemiec (trudna sytuacja) i dopiero co wróciłam: (. Nie znam niemieckiego i bałam się iść tam do lekarza, a nie mogłam wcześniej wrócić. To jest moja pierwsza ciąża. Boję się ze żaden mnie ginekolog nie przyjemnie. Znacie dobrego ginekologa w Ostrowi mazowieckiej i takiego?

Gość gość
bardzo madrze z twojej strony ze juz ponad połowa ciąży a ty u lekarza nie byłaś bo praca ważniejsza....szkoda słow na takie osoby jak ty

Gość gość
ups..to becikowe przepadło...

Gość gość
no raczej najlepiej to jak by poszła 39 tygodniu i gdzie tu rozum

Gość gośćfs
e spoko luz , ja w pierwszej ciąży byłam u lekarza dopiero w 17 tygodniu, i jakoś wszystko jest w porządku, tylko poszłam prywatnie bo wiadomo na nfz to ciule mega cą ... badania porobiłam i wszystko było w porządku dziś mam cudownego 5cio latka w domu ;)

Gość agatkaa12
Ale pod koniec listopada miałam okres i nie wiedziałam że jestem w ciąży

Gość gość
W niemczech tez sa polscy lekarze.

Gość gość
to teraz lec do lekarza i to szybko bo naprawde to nie sa zarty juz kij z tym becikowym ale zeby z twoim dzieckiem bylo ok

Gość gość
to sa wiesz że już jestes w aż tak zaawansowanj ciązy skoro miałas okres? ty sie martw o dziecko, a nie reakcje lekarza. Jak pójdziesz prywatnie to nic ci nie powie, jest wiele kobiet, które nie wiedza o ciąży i ide do lekarza juz w zaawansowanej ciąży.

Gość agatkaa12
Bo w sierpniu tylko seks uprawialam

Gość gość
gośćfs dziś e spoko luz , ja w pierwszej ciąży byłam u lekarza dopiero w 17 tygodniu, i jakoś wszystko jest w porządku, tylko poszłam prywatnie bo wiadomo na nfz to ciule mega cą ... badania porobiłam i wszystko było w porządku dziś mam cudownego 5cio latka w domu oczko.gif xx Prywatnie to przyjmują właśnie ciule z nfz.