Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usuwanie nadżerki

Polecane posty

Gość gość

Kto miał w ostatnim czasie. Wypalanie ,wymrazanie bezplatnie czy odpłatnie, jakie koszty. Kilka lat temu mislam usuwana jakims specjalnym plynem ale wyczytalam ze to tylko dla tych co nie rodzily. Lekarka wystraszyla mnie wtedy ze moze dac skierowanie na wypalanie ale nie poleca bo w szxpitalach pnstwowych rrobia to byle jak i obchodza sie jak z miesem to cytst. Teraz jestem po pierwszej ciazy ale mialam cesarke nie porod naturalny to moze zalapie sie na usuwanie tym plynem?

Gość gość
a kogo to obchodzi

Gość gość
Pytanie do kobiet które miały robione usuwanie nadżerki a nie do dziecka które nie wie nawet co to jest.

Gość gość
miałam usuwaną nadżerkę pętlą elektryczną czyli leep loop nie rodziłam każda z metod ma wpływ na to jak w czasie porodu będzie otwierać się szyjka macicy, po każdym zabiegu powstaje blizna no ale teraz to prawie wszystkie kobiety mają problem z postępem porodu, bez względu na to czy miały usuwaną nadżerkę czy nie co do nadżerki to jedni lekarze nie zalecają usuwania jej przed ciążą, inni wręcz przeciwnie, nie leczona nadżerka powoduje przewlekły stan zapalny który może powodować problemy z zajściem w ciążę ja miałam zabieg na NFZ w szpitalu, skierowała mnie moja ginka, z narkozą, pełna kultura, zero bólu po zabiegu, skończyły się też moje problemy z infekcjami i upławami, których przedtem nie mogłam niczym wyleczyć

Gość gość
Dzieki czasem można się dowiedzieć coś przydatnego(o takiej metodzie nie słyszałam jeszcze) poza glupimi tekstami małolatów.