Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Janusz K Mikke ma dzieci z dziewczynką 44 lata młodszą od niego. To obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość

masakra, to jest obrzydliwe, stary dziad po 70 z mlodą dziewczyną, aktywistką z jego partii, pewnie byla zapatrzona w swojego wodza i mu uległa

Gość gość
przecież jemu nie staje

Gość gość
"dala" ,zeby dostac sie do partii -tak sie robi kariere w polityce

Gość gość
Za takie alimenty tez dalybyscie se bekarta zrobic

Gość zenobiusz smok
Dla niego nie było to obrzydliwe, jak się domyślam :D Kalisz też ma taką laskę, całkiem nową :D To tylko dowód na starą prawdę, że kobietom imponuje kariera, władza, nawet ochłap władzy :D A mężczyźni dłużej są witalni, nawet taki wypłosz jak Mikke :D

Gość gość
no a Łapicki posuwał kobietę 60 lat młodszą od siebie

Gość gość
zapominacie o jednym. to wbrew wartościom wyznawanym przez konserwatystę a za takiego się mikke podaje. czyli typowo katolicka obłuda. >>wy macie przestrzegac wartości ale ja jestem zwolniony z tego obowiązku bo ja jestem prezes.

Gość gość
to wbrew wartościom wyznawanym przez konserwatystę xxx a on ma jakieś wartości? Typowy medialny oszołom, robi kase na robieniu z siebie debila, rzuca na prawo i lewo populistycznymi hasełkami a małolaty to łykają. Poza tym kazdy polityk to wstrętna obrzydliwa świnia, ci ktorzy chcą naprawde cos dobrego zrobić gnoją i nie dopuszczają do glosu.

Gość gość
ta kobieta musi być albo psychiczna albo wyrachowana dla mnie Mikke to taki sam oszołom jak Macierewicz musiałabym chyba ostro ćpać by chcieć mieć do czynienia, z którymkolwiek z nich dwóch

Gość prawictwo pospolite 133
i co z tego , że ma .. Ma kase , to go stać nawet w wieku 70 lat gorzej jak dziecko ma jakiś biedak

Gość gość
jego koszerni rodacy dają mu kase

Gość gość
dla mnie gorzej jak dziecko ma 15 latek niż taki Mikke mikke ma majątek 5 mln zł więc stać go na dziecko a gdy 15 latek zostaje ojcem , to jest wielka tragedia

Gość gość
jak dla mnie bez wiarygodnego testu DNA [szczególnie ten knur kalisz] to są bajki mające na celu zwrócenia na siebie uwagi !!! :D 🖐️ :classic_cool:

Gość gość
chyba lepiej jak sie taki Mikke rozmnaża niż kolejny dresiarz

Gość gość
prawictwo pospolite -a co to ma znaczyc ,ze bogaty moze miec dzieci a biedny nie ,gdzie sie wychowales ?co to za gadanie.

Gość gość
Oboje są dorośli i nikt ich do sexu nie zmuszał, Korwin ma kupę siana, więc i mama i dziecko mają zapewnioną dostatnią przyszłość. Korwin czuje się dowartościowany, że jeszcze może i że w ogóle ktoś go jeszcze chciał. Same plusy!

Gość gość
no nie tylko same plusy bo ja czuję niesmak na samą myśl że on z kimś uprawia seks

Gość gość
10:32 Nie koszerni na niego łożą tylko ty polaczku łożysz na koszernych Przestudiuj sobie wszystkie uchwały z czasów rządów PO Pieniądze z twoich podatków idą prosto do Izraela!

Gość gość
To prawda! Śmiejecie się z ciapatych że to murzyni a tak naprawdę jesteście niżej od nich!